• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUDASBatman | I AM VENGEANCE!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FORTY: tak protoze comics zejo..lidi cekaj mnohdy jednoduchej dej a nepremejslej ze by to mohlo bejt treba jinak...ja to jmeno martha beru zase za dalsi scenaristickou berlicku...Proste batman nakope supermanovi prdel a muze ho zabit..ale superman rekne to jmeno..tak batmana zastavi (ale batman je defakto furt jedinej clovek kterej supermana donutil krvacet ne?)..a batman si tim uvedomi ze i superman ma nejaky city a emoce a neni to jen zmrd kterymu na lidech nezalezi...a to ze mu zachrani mamu je dalsi berlicka ktera jen zapricini ze mu proste bude superman vdecnej a stanou se z nich celkem partaci...jako v comicsech..

    jinak me uprimne ten mladej lex docela sral...prisel mi dobre zahranej..ale mam asi averzi vuci tomu herci..nevim...Prej to mel hrat herec kterej hral v breaking bad,..ten by se mi na tu roli libil desetkrat vic..charismatickej zaporak..s

    co se tyce comicsovyho a geekovskyho nadseni tak tam spis slo o takovy berlicky jako treba kostym robina...nebo svazani doomdsdaye lasem WW...jako comicovej geek bych tam taky samozrejme nasel plno chyb...ale ty najdes ve vsech comicsech...Jeden z mala comicsu ktery se mi libily (kdyz nepocitam rezby typu 300) byli Watchmeni, ktere tocil shodou okolnosti taky Snyder...Podle me by bylo supr kdyby mel ten film treba o hodinu vic a bylo tam tak nejak vic vseho...vic vysvetleni motivu postav..vic ty finalni rezby atp..ale uz takhle mel ten film skoro tri hodiny..takze chapu ze to proste neslo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GHOSTSTALKER: Ne to nejsou...jen proste slycham kritiku typu "bylo tam malo akce..proc se nerubali uz na zacatku?...moc se tam mluvilo...batman byl porad vaznej...superman byl porad vaznej"..atp :)

    1) jasne v tom s tebou souhlasim..ale to je proste takova scenaristicka berlicka...lex unese mamu supermana a tim ho donuti aby se utkal s batmanem kterej chce supermanovi rozbit drzku..ale superman se prat nechce zejo...lex ale chce aby se superman pral a zaroven batmana zabil a tim ukazal ze je vlastne zlej ( a u lidi by tim skoncil )....Je to to samy jako ze v revenantovi ujizdi Dicaprio na koni pred indianama a s pistole kterou musis po kazdym vystrelu nabit..vystreli behem ty jizdy na koni trikrat..proste berlicky :)...nekde niz sem tu psal tohle:

    Throughout the WHOLE movie Batman speaks about how Superman is not a man so he thinks he can't have the same feelings for human life. In that moment when Superman called out his mother's name he saw just how Human superman actually was and realized he was wrong about this guy the entire time. It really isn't a dumb concept just not spelled out for the audience. It takes a little bit of thinking in which most of the critics don't seem to have

    coz mi prijde jako celkem fajn vysvetleni...

    2) to taky chapu...Ja to beru proste tak ze nejak museli tu justice league zacit..Takze tam musela prilitnout WW kdyz bojovali s Doomstayem a pomoct jim...Tusim ze uz od zacatku Snyder nekde rikal ze to bude hlavne o tom boji Bat vs Sup a JL se tam jen nakousne + tam bude mit cameo WW protoze se s ni toci vlastni film...Nikdo prece necekal ze tam bude 20 zaberu na flashe nebo aquamana nebo ze WW bude zabirat pulku filmu..
    Opet mi to prislo celkem fajn a logicky udelany tim ze Lex proste sledoval par "nadlidi"...batman mu hacknul servery (u nej doma naproti kuchyni kam muze jit i uklizecka..ok..trochu demence)...batman nasel tu slozku s "nadlidma" a vsimnul si tam WW...WW nakonec pomohla a pri "pohrbu" supermana tam byla s Batmanem..jak rikas..nevedela co si o tom vsem moc myslet, protoze se asi snazila zit trochu v ustrani a nenapadne podle jejiho chovani...stejne jako Batmanovi rikala ze ti ostatni treba nebudou chtit byt nalezeni..

    a jinak v comicsu zabil doomsdaye superman ne?..tak to proste bylo jako v comicsu..

    jinak zalezi na tom jak se na to divas no...Marvel chce proste ty hrdiny vysat uplne do mrte a mit 20 comicsovejch filmu..Ja uz sem uprimne cekal pred rokem ze toho budou divaci prejezeni kdyz byly v kinech 3 comicsovy filmy rocne...letos nas jich ceka snad 7 nebo kolik...A Snyder proste nechal rychle vytvorit nejakyho zaporaka typu doomsday /kterej imho taky neumrel/...aby proste donutil batmana hledat dalsi "nadlidi" a vytvorit tym proti dalsim hrozbam...do toho lex stihnul povolat darkseida a lidi okolo nej...

    ted jde o to aby justice league fakt byla na dva dlouhy filmy s tim ze prvni film proste bude batman hledat a prekecavat aquamana..flashe a na konci bude nejakej mensi zaporak + se ukaze treba dakseid a budou problemy s reinkarnovanym supermanem...a ve dvojce bude nejaka rezba za zachranu lidstva....

    osobne sem fakt zvedavej i u bat vs sup na teh o 50 minut delsi reziserskej setrih kterej bude na blurayi...Jinak bych tomu filmu dal taky 8/10...Jasne...pno veci tam slo udelat lip..ale to i u thora..capa..avengers apod...

    a jinak mi neprijde ze by si se supermanem vytrel prdel...proste mel superman krizi kdy ikdyz pomahal tak to bylo spatne a lidi furt meli nejakej problem...zjistil ze proste nejde vyhovet vsem...nakonec udelal neco dobryho...zabil doomsdaye...a v comicsu nejak ozil a byl zlej ne?...takze ho musela justice league zkrotit...uz si to nepamatuju..musim si to zas precist..ale imho to zapada do toho batmanova "snu" kdy mu flash z budoucnosti rikal ze mel pravdu...

    osobne musim rict ze hrozne moc doufam v to...ze affleck natoci dalsiho batmana kteryho bude samozrejme zaroven hrat a bude to nejaka dobra noirova kriminalka..
    FORTY
    FORTY --- ---
    JUDAS: I dimenzemi.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    AKISAN: Flash umi cestovat i mezi svetama ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AKISAN: Jo a v tom brnění to byl Flash cestující zpět časem ("Am I too soon? I Am too soon.")
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AKISAN: Flashfoward, ke kterému pravděpodobně nedojde, protože Batman/JL změní budoucnost. Aspoň tedy doufám, protože poslední, co Superman teď potřebuje, je, aby z něj udělali záporáka ve stylu Injustice (viz narážka v Knightmare "You took her from mě") nebo poskoka Darkseid. To by byl fakt uberfail.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Pojdme teda jeste probrat ten flashforward/nightmare z Bruceova snu....mam to brat jako ciste jeho nocni muru a strach z budoucnosti se supermanem nebo jako nejakej flashforward? Btw Flash cestuje i casem ne?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GHOSTSTALKER: to co pises, dava smysl.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Ja si to skvele uzival. Hrozne se mi libila ta promena v surovyho Batmana co si znackuje ulovky a je bez sebe z toho ze po svete lita emzak se silou boha. Pak ale prisel ten vybuch u soudu a tam mi zacalo skubat. Bruce na tech vyplatnicich dostaval vzkazy od zahadnyho zloducha.. ale misto aby to sel prosetrit, tak chce zabit Supermana jeste vic. Pak cela ta vec s Martou byl celoplesk. Nebejt Wonder Woman, tak ten konec snad ani nedokoukam. Doomsday a smrt Supermana by byl skvelej celovecerak - tady hotovo za par minut. Sel jsem do kina na epickej boj nejvetsich hrdinu a dostal jsem 20 minut bitek a dialogu mezi charakterama. Ale dostal jsem i nejlepsiho Batmana co sem ve filmu videl a Wonder Woman! :D Takze celkove sem stastnej a nezbejva mi nez doufat ze to Snyder sestriha lip na DVD nebo nejakej sikovnej fanda by mohl.. tak jako Hobbita.

    Jo a ten minifilmecek z Brucova snu byl supr.. az na toho herce v roli Flashe.
    FORTY
    FORTY --- ---
    GHOSTSTALKER: Souhlasím. I s tvým minulým příspěvkem. Navíc, dle mě je argument o fanoušcích debilní i pro to, že jeden velký fanoušek, se kterým jsem byl v kině málem usnul a druhej div nevyrval sedačku a nehodil jí po plátně.
    Já jsem celou dobu na film hleděl s totálním wtf výrazem a ač jsem veřejně říkal, že se těším hlavně na scény bez Afflecka, tak právě Affleck ten film (jako Batman, ne jako Wayne, protože jako Wayne stál za piču) držel. I když to nebyl kdo ví jak závratný herecký výkon, v obleku Batmana by totiž cool vypadal kdekdo. Čekal jsem, že z toho budu mít třeba aspoň pocit, že film nebyl zas tak špatnej, protože Snydera mám rád, ale já byl fakt smutnej a nasranej zároveň. Pro mě je ten film jen o trošku lepší než Batman a Robin... I když... Tam byl aspoň Arnold.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: jinak to, ze Marvel uz ma udelany svet, takze to ma jednodussi neni omluva. To, ze ho DC nema je ciste jejich chyba.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: Ja uz jsem ti napsal, co me na tom sralo, a fakt to nema nic spolecneho s tim, ze comicsy od DC jsou dospelejsi (to je ted nejaka universalni obrana proti kritice?). O absenci akce ani o prilesne temnosti to fakt neni.

    Je to o spatnem scenari, ktery ma v zasade dva druhy problemu:

    (i) nelogicnosti (napr. Superman prileti zahrnit Lois do Afriky, aniz by ho jakkoliv zavolala, nebo k LexCorp vezi po jejim vykriku X za hodinu nedokaze najit svou matku v Lexove skladu za rekou); a
    (ii) spatna scenaristicka rozhodnuti (predevsim smrt Supermana, ktera je na rozdil od comicsu v uplne marnem kontextu (hate Supermana behem vetsiny filmu, absence kolegu z Justice League, kteri by na pohrbu truchli - za vse mluvi vyraz Wonder Woman nad mrtvym Supermanem, ktera proste nevi, jak se ma tvarit nad smrti nekoho, koho zna 10 minut) a pomerne zbytecna (jako by to kopi do Doomsdaye nemohl poslat nekdo jiny... treba nejaka Amazonka).

    Problemy ad (i) jsou zkousnutelne, problemy ad (ii) pro me nikoliv, je to promarneny potencial. S odrenyma usima bych tomu dal 8/10, ale nedivim se, ze lide neznali comicsu a kritici davaji mene (a argument, ze to Snyder delal pro fanousky, nefunguje - to by si se Supermanem takhle prdel nevytrel).
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    JUDAS: maj co delat :)

    The Justice League Part One (2017) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/234816-the-justice-league-part-one/prehled/
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: co ti na tom přišlo dospělejší?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Batman: The Killing Joke (2016) | Trailery | MovieZone.cz
    http://film.moviezone.cz/batman-the-killing-joke/trailery/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    me by treba zajimalo co na tom koho sralo...ctu neco o slabsim scenari..o tom ze tam bylo malo akce apod...Ale me to prislo naprosto v pohode...comicsy od DC sou proste dospelejsi a min hlaskoidni nez marvelacky veci...to je fakt...A i ta prvni kecaci hodina nez doslo k nejaky akci a pri ktery se tak nejak obhajovala supermanova rozpolcenost..zda to ma vsechno cenu kdyz lidskej charakter nezmenis...stejne jako batmanova nasranost a motivace dat supermanovi do drzky...se mi libila...Samozrejme tam bylo par hluchejch momentu..stejne jako treba v avengers nebo avengers2...osobne bych tomu filmu klidne 8/10 dal.....Jen bylo proste videt ze na to na co mel marvel pred avengers pet/sest filmu (solovky ironmana,thora,capa apod)..melo DC defakto jen filmy dva (man of steel a bvs)..tak je to takovy vic nahusteny.....Jestli chce rejza privest Darkseida uz na konci prvniho dilu justice league..tak ten dej tam bude nahustenej jeste vic imho.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    jasna vec, pojdme na to :D
    HITMAN
    HITMAN --- ---
    Takže už se může říkat že Han Solo umře?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam