• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    REVAN: proti zalozeni pravdepodobne hlasovali lide, kteri si mysli ze to neni dost nosne tema pro samozstatnou diskuzi, ze by se to veslo jinam. ne nutne odpurci "jemneho milovani"
    REVAN
    REVAN --- ---
    K založení diskuze mne vedl z velké části pocit, že se svoji hravou a jemnou sexuální orientací, která nesexuje pro ukojení, ale pro pocit intimního přiblížení, jsem mezi chlapy naprostá menšina a dokonce i mezi ženami po třicítce se tato jemná a otevřená hravost jakoby začínala vytrácet na úkor prostého sexuálního uspokojení.
    Ani na nyxu takto zaměřená diskuze nebyla, dokonce spousta lidí hlasovalo proti založení, což mne uvádí v úžas.
    Rád bych slyšel nějakou vaši zkušennost, jak se ti z vás, kteří tíhnou k jemnému milování a hravosti cítí oproti skupině preferující sexuální uspokojení? Zažili jste někdy podobný střet s partnerem?
    REVAN
    REVAN --- ---
    Buďme si vědomi toho, že máme před sebou nový klub a co se v něm bude odehrávat se teprve utváří. Možností je spousta. První krok je samozřejmě diskuze, z níž vyplyne, s čím přicházíme. Později mohou následovat i polovedená setkávání na živo, což by se mně osobně líbilo a jejichž náplň opět záleží na tom, co si do nich přineseme. Pro účastníky setkávání by se dala založit neveřejná diskuze k osobnějšímu sdílení. Taková je zatím moje vize. Všichni jste zvaní k tomu, přiložit své kamínky do společné mozaiky a něčím ji upravit či pozměnit.
    REVAN
    REVAN --- ---
    PITBULL:
    TYKVE:
    Spíš dovolená, teď jsem se vrátil. Nicméně klidně sem mohl napsat něco někdo z vás. Naše osudy jsou v našich rukou a neměli bychom čekat, že někdo něco udělá za nás.
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    vypadá to tak:)
    PITBULL
    PITBULL --- ---
    nuuuuuuuudaaaaaaaaaaa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam