• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    Klub je určen těm, pro které je sex milováním, těm, kteří se rádi vzájemně dotýkají, těm, kteří si předehru užívají více než samotný sex. Nic hrubého, o tom je tu klubů dost. Vášeň, hravost, jemnost, souznění při milování, o tom má být tento klub.
    rozbalit záhlaví
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    juu tady nejsou žádný obrázky :) když sme u pomucek, moje první byla umělá vagína co sem dostal při loučeni se svobodou před svatbou, ale nic moc teda, smrděla gumou :) nedávno sem vlez do krámu, že něco chci a vzal sem si 5 ks gumových kroužků a s tím dou teda velký parády. díkyčau, mizim do propadliště internetů
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    SATOO: dyt ho do toho netahej. Kdyz dravym sexem nevzbudis potrebnou latkovou vymenu, startujici spiritualni centra v mozku, muzes duchovnit jak chces a dosahnes asi tak toho samyho, jako zurivym revem hare krishna na vaclavaku :-p
    TARGI
    TARGI --- ---
    skoda je to tu nejake mrtve....
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    Cimz smerujeme k cemu? Prohlubovani sexualnich prozitku pokladam za docela zasadni zpusob sebepoznani
    LATERALITA
    LATERALITA --- ---
    No skoda, ze se sposta zen i muzu honi za kvantitou, a za stredobodem jejich sexualnich zivotu, za orgasmem.
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    meditace je asi všechno, kde dochází ke změně mozkovýho vlnění. Skutečně oddanej sex asi nebude výjimkou
    GAF
    GAF --- ---
    MATT: je to docela dost možný. Zážitky se prohlubujou a atmosféra je vůkol a ve vzduchu.
    MATT
    MATT --- ---
    a nejde proste o jistej druh meditace?
    GAF
    GAF --- ---
    TOMASINO: TOMASINO: tak kdyz by si pak lidi sli kazdej svoji cestou a pritom spolu...? To jde.

    Kazdopadne me hodne bavi, co pises. A libi se mi, jakou to tomu dodava vahu. Mame jinou zkusenost s pristupem, ale prijde mi, ze mluvime o stejnem fenomenu. A taky mi pripadne, ze tohle jsou tak trochu uz zazracny veci. Veci, co mj. pridavaj hodne dobryho a zasadniho do zivota. Nebo i dokazou menit cloveka zevnitr nebo dost napomahat rozvoji k tomu, co by jeden rad. Tak nejak proste. A deje se to samo od sebe a jeste si u toho dva dost prijemne uzijou. Jako wow... Kdyz jsem ve 20 prestal byt panicem a nasledujicich 10 let zazival sex jako cosi, co prej je hrozne dobry, jak rikaj vsichni, ale me to vlastne nikdy tak dobry nepripadnulo, tak jsem fakt netusil, co jeste muze prijit.

    Jsi asi ctvrty clovek, prvni muzskyho pohlavi .), o kterem vim, ze tohle vsechno rika z vlastni zkusenosti. (Vlastne paty, kdyz pocitam sebe.)
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    Vnímali jsme to oba, akorát ženský to prožívají svou cestou. Zajímavý třeba bylo, že potom Jítě začaly chodit odpovědi na dosud nezodpovězený otázky a mě se zase rozjasňovalo, kudy se dál ubírat. Čert ví, kam by to šlo dál. Potkat ten skutečnej protějšek bohužel ještě neznamená, že to všechno taky nakonec vyjde. Udělal jsem ale zkušenost, že takovej ten archetyp čarodějky je vůbec můj typ pro ženu, kterou chci milovat. Teď ještě zbejvá, aby to taky bylo trochu pro život.
    GAF
    GAF --- ---
    TOMASINO: fiha. Tak to mas(mate) fakt jiny a dost pekny. Takhle hezky samovolne to neznam. Kdyz jsem chtel takovou zkusenost, "musel" jsem to tak vyslovene jit udelat, no. A vnimali jste to oba stejne se zenou?
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    U nás to bylo obráceně. Cosi nadpozemskýho se otevíralo milováním. Podotýkám ale, že jsme byli pro sebe životní partneři a je klidně možný, že to platí jenom pro lidi, co si sem prostě pro sebe přišli.
    GAF
    GAF --- ---
    Jak tu onehdá padnula otázka, jestli při takovymhle jemným milování zažívají nebo potřebují lidi i duchovní rozměr. Tak mam tu zkušenost, že tehdy a jenom tehdy, když se u toho zapnul duchovní rozměr, tak to dokázalo nagenerovat hladinu čehosi. Něco jako postupně se uvolňující zásobník dobrý nálady na pozadí čehokoliv a klidně na většinu druhýho dne. V přímý úměře k délce a kvalitě souznění tu noc předtím. Jakkoliv to může znít příliš technicky na něco tak pěknýho a poetickýho, tak to takhle prostě je. Jde to dělat správně a poctivě a užít si to a *vědět*, že druhej den na tom člověk bude dobře. Teda oba lidi. A bez toho duchovního rozměru je to prostě příjemný, ok klidně i hodně, ale tim to tak končí. Tak si tak říkám, v čem se generuje tenhle přesah. Odkuď se to bere. Vím jenom jak na něj, ale co je zač, to už ne.
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    ERUVEO: Mám. V uplynulým vztahovým období jsem působil spíš jako servismen. Partnerky měly na starosti jenom sebe a trochu vytváření nějakýho toho domova.
    Teď jsem si už jistej, že je pro mě zásadní jít svou životní cestou, kde je vztah a rodina důležitá součást.
    Ženská ze začátku brblá, ale nakonec to přijme a nechá se do toho zatáhnout. Hlavní akorát je, aby bylo pořádně do čeho a tady jsem toho ještě neudělal dost.
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    GAF: Takhle se mi to psalo nejlíp. Pro mužskýho vztah nikdy nebude to hlavní, zatimco pro ženskou vždycky. I přes ten rozdíl tu je něco, co oběma nabízí možnost vroucně milovat.
    MATT
    MATT --- ---
    nebo vzáJEMNÝ ;)
    GAF
    GAF --- ---
    MATT: jo, to je dobrý! To mi uplně uniklo odkuď tohle slovo pochází .)
    MATT
    MATT --- ---
    GAF: v zájmu?
    GAF
    GAF --- ---
    TOMASINO: vzájemnost je hodně dobrý slovo. Termín. Dá se v něm dost najít.

    Btw přijde mi zajímavý, že vzájemnost může vytvářet z větší části jenom jeden ze zúčastněnejch a druhej se může pak už jenom vézt. Napojit. Cokoliv. Což při slově v z á j e m n ý je dost zvláštní úkaz.
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    Vlastně ta vzájemnost je to, o co začínám usilovat už hlavně. I když jsou orgasmy příjemnej a někdy nutkavě zásadní element, ale poslední dobou touha milovat vítězí čím dál víc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam