• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout

    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Hypotéza o dvouveličinovém vesmíru - Hypothesis of two-quantity universe
    http://www.hypothesis-of-universe.com/
    7. 1. 2021 Výročí, 40 let od vzniku této nepochopené vize do kosmologie
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    VYHULENY_UFO: Me nedavno sthla jeho strasliva pomsta. Kdyz jsem byl na vylete v jeho Ceske Kamenici, kde jsem si fotil mesto, odesla mi pametova karta ve fotaku. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUBOB: pan pomateny jeste zije? :D
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    evil empire strikes back:-)
    na moje pracoviste nechal rozeslat e-maily :

    This your fellow who is part of your team at the university in Murdoch has got dirty past and maybe even dirty present. It is possible that he can be Russian agent for Central Administration of Recon of Generality of Russian Federation Military. Главное Разведывательное управление Генерального штаба Вооружённых Сил России - ГРУ ГШ). I would recommend you to perform lustration (check-up) of this person for whom he really works and what kind of personality he is like. Make sure his genuine identity. Consult also Czech evidence of interest group of StB under the archive number V- 10827, department SEO VOS FMV. Saved under the report of StB – SNB Prague.

    jestlipak vi, ze se tim dopustil trestneho cinu pomluvy & strka tak hlavu do opratky?
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LUBOB: a kde?
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    he is back :-)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    _BENNY: nevim, jestli narcisistni, ale zrovna jsem zjistil (poslal mi totiz e-mail), ze na Aldebaranu (odkud ho uz jednou vykopli) vystupuje znova, tentokrat pod jinym ID (ta jeho retorika vcetne "pozorovatele pasovaneho do klidu" jsou proste nezamenitelne).

    to by jeste nebylo nic, ale ta nejvetsi prca je, ze on na svem webu "publikuje" svoje nazory na diskuse na Aldebaranu svym obvyklym zpusobem. do textu vpisuje cervenou barvou svoje poznamky + spousty vykricniku + samozrejme plivance.

    & v tom dokumentu co mi poslal proste takhle cervene polemizuje sam se sebou, cili on na svem webu vpisuje komentare & pripominky do textu, ktery on sam napsal na Aldebaranu, jako by to byly dve ruzne osoby & jeste sam sebe oslovuje tim druhym nickem:-)

    sem myslel, ze se potrham :-)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    PREVIT: dlouho se tam neohral. dalsi spiknti :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LUBOB: Stranka neexistuje. Zda se, ze uz neexistuje ani Josef Navratil tamtez...
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    Nepřizpůsobiví ... to jsou ti bílí gadžové. - Josef Navrátil (blog.idnes.cz)
    http://josefnavratil.blog.idnes.cz/c/457966/neprizpusobivi-to-jsou-ti-bili-gadzove.html
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    jinak to je nejaka narcistni porucha osobnosti, vydavat se na verejnosti za sveho vlastniho fanouska? vzdyt to je uplne detinske a ubohe. dela vam radost ze sebe verejne delat takoveho ubozaka?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    plivanecky, grazlove... to mi chybelo :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    vzpominkova

    NOWITCH
    NOWITCH --- ---
    OPENER: Pane Josefe, pro me, jakozto cloveka, co se pustil do cteni toho dokumentu bez predchozich predsudku, je velice tezke vubec udrzet pozornost pri cteni, nebot obraty, ktere vyuzivate jsou krkolomne a barvicky, o tech tu jiz bylo receno dost.
    Za sebe zatim mohu pouze podotknout, ze kdybych odevzdal byt "jen" diplomovou nebo jinou akademickou praci v takovemto stavu, tak se mi vrati zpatky tak rychle, ze bych snad ani nestihl opustit slozku "odeslana posta".
    Proto by mozna stalo zato se treba zamyslet nad prepracovanim do podoby, ktera by hned neodhanela nove ctenare. Toto nemyslim s zadnym spatnym umyslem, jen by tento krok mohl vest k lepsi citelnosti = lehci pochopeni a mene stiznosti na format misto obsahu.
    BEDRICH_
    BEDRICH_ --- ---
    OPENER: aha a proc misto tech plivanecku a do oci bijici ztrate casu a energie nehodite do placu nejakou vasi myslenku o ktere se da diskutovat? He?
    Ses veci magor nez ja a to je fakt co rict
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    OPENER: Malo barev. Jen cervena a cerna. To jsou barvy pekla. Odstup, satane!
    OPENER
    OPENER --- ---
    SYLVAEN:
    OPENER: P.S. Pochybuji že by si kdokoliv ze zdejších přál něčí smrt. možné to tak je, ale stoprocentně si tím jistý nejsem Černý humor a cynismus je jedna věc, skutečné přání jiná. A ta skutečná přání jsou tedy jaká ? : plivat, posmívat se, být v nepřátelskék postoji, čekat kdy a kde si oponenta praštit, atd...ano.? ..tak ? Co si myslím, že by si většina z nás skutečně přála je, abyste pochopil že pouhým slovíčkařením a překrucováním významů nic neobhájíte, mě nabádáte k "tomu-a-tomu" už 50x,.. k něčemu, ale vás nezajímá k čemu nabádám já vás ! ...jen to vás zajímámá k čemu nabádáte vy mě. Mimochodem : já tu nejsem pro to, abych "cosi" obhajoval, můj klub má název jiný, přečtěte si ho natož pak svou teorii. Abyste se přestal hádat o prkotiny, o prkotiny !!!! jsem se nehádal nikdy !, ale o urážky a jedovatosti a o nekorektní postoje, tak o to jsem se hádal vždy, furt (!) a vy dobře víte, že hadat se o to budu ... do smrti ... opírat se o mylné předpoklady, jenže to není zakázané, není to protiprávní, není to neslušné, není to odsouděníhodné, atd. Proto se lidé baví a přou a vedou spory, aby se opírali o to, co považují za dobré a přesvědčili o tom oponenta. Obě strany mají stejné právo. A vy nemáte právo "něco" už předem nazývat "mylným předpokladem" -> to vám nalil do hlavy Bůh "co" omylný předpoklad je ? a co není ?, a že jen vy máte právo soudu o tom co je správný a co nesprávný předpoklad. (?) Po tomto výroku už je jasné kam směřijí vaše "korektní úmysly", jak se budete chovat v následné debatě : vy !!!!! budete rozhodovat o tom co jsou prkotiny, co ne, co jsou mylné předpoklady a co ne a ...a protistrana bude v koutě držet hubu a špitat a zkusil svou teorii zcela objektivně a sebekriticky znovu rozebrat. klub je na dialog a né na sólo přednášku. Solo názory dávám na svůj web. Je tam i adresa na kterou každý slušný člověk může dát otázku či svůj názor i protinázor

    A co se týče Vašeho útočného tónu: divíte se, že s Vámi nikdo nechce seriózně debatovat, když zahájíte takovýmto způsobem? Ale komu není rady...
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    OPENER: Josefe, je mi jedno co si myslíte že Vám kdo kdy provedl. Nezajímají mne důvody, které Vás vedou k takovým sprosťárnám. Svým posledním příspěvkem jste nade vši pochybnost prokázal, že jste ubožák. Až do této chvíle jsem si říkal, že si každý zaslouží "druhou šanci". Vy jste těchto šancí měl již tolik, že je nebudu ani počítat.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    OPENER: P.S. Pochybuji že by si kdokoliv ze zdejších přál něčí smrt. Černý humor a cynismus je jedna věc, skutečné přání jiná. Co si myslím, že by si většina z nás skutečně přála je, abyste pochopil že pouhým slovíčkařením a překrucováním významů nic neobhájíte, natož pak svou teorii. Abyste se přestal hádat o prkotiny, opírat se o mylné předpoklady, a zkusil svou teorii zcela objektivně a sebekriticky znovu rozebrat.

    A co se týče Vašeho útočného tónu: divíte se, že s Vámi nikdo nechce seriózně debatovat, když zahájíte takovýmto způsobem? Ale komu není rady...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam