SYLVAEN:
OPENER: P.S. Pochybuji že by si kdokoliv ze zdejších přál něčí smrt.
možné to tak je, ale stoprocentně si tím jistý nejsem Černý humor a cynismus je jedna věc, skutečné přání jiná.
A ta skutečná přání jsou tedy jaká ? : plivat, posmívat se, být v nepřátelskék postoji, čekat kdy a kde si oponenta praštit, atd...ano.? ..tak ? Co si myslím, že by si většina z nás skutečně přála je, abyste pochopil že pouhým slovíčkařením a překrucováním významů nic neobhájíte,
mě nabádáte k "tomu-a-tomu" už 50x,.. k něčemu, ale vás nezajímá k čemu nabádám já vás ! ...jen to vás zajímámá k čemu nabádáte vy mě. Mimochodem : já tu nejsem pro to, abych "cosi" obhajoval, můj klub má název jiný, přečtěte si ho natož pak svou teorii. Abyste se přestal hádat o prkotiny,
o prkotiny !!!! jsem se nehádal nikdy !, ale o urážky a jedovatosti a o nekorektní postoje, tak o to jsem se hádal vždy, furt (!) a vy dobře víte, že hadat se o to budu ... do smrti ... opírat se o mylné předpoklady,
jenže to není zakázané, není to protiprávní, není to neslušné, není to odsouděníhodné, atd. Proto se lidé baví a přou a vedou spory, aby se opírali o to, co považují za dobré a přesvědčili o tom oponenta. Obě strany mají stejné právo. A vy nemáte právo "něco" už předem nazývat "mylným předpokladem" -> to vám nalil do hlavy Bůh "co" omylný předpoklad je ? a co není ?, a že jen vy máte právo soudu o tom co je správný a co nesprávný předpoklad. (?) Po tomto výroku už je jasné kam směřijí vaše "korektní úmysly", jak se budete chovat v následné debatě : vy !!!!! budete rozhodovat o tom co jsou prkotiny, co ne, co jsou mylné předpoklady a co ne a ...a protistrana bude v koutě držet hubu a špitat a zkusil svou teorii zcela objektivně a sebekriticky znovu rozebrat.
klub je na dialog a né na sólo přednášku. Solo názory dávám na svůj web. Je tam i adresa na kterou každý slušný člověk může dát otázku či svůj názor i protinázor
A co se týče Vašeho útočného tónu: divíte se, že s Vámi nikdo nechce seriózně debatovat, když zahájíte takovýmto způsobem? Ale komu není rady...