• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MUTHA: Jen debil ( anebo feťák ) si nedokáže všimnout, že tady je fyzika, vesmír ...Takže, pane, zabloudil jste, a nejen to : straší Vám na majáku.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Vaši nabídku na omluvu z 8:56:51 28.10.2013 jsem četl až teď, před 5 ti minutami. Mazal jsem vše automaticky, protože stále to je rétorika a né o HDV.

    Odpovím na to. Nyní nemám čas.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    aha, takze moji verejnou nabidku, ze se za prokazane urazky verejne omluvim, jste smazal.
    no, to hovori samo za sebe :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY: Ozval se jeden grázl a darebák, ( samozřejmě jako anonym; protože tito grázlové se nikdy !!! čestně ke svému jménu nehlásí, a za jméno se totálně nestydí, protože "co kdyby" se měli omlouvat , že ? ..to by bylo pro ně totálně nepřijatelné v 21 století se to nedělá, nepřípustné jejich egu ), to je základ grázlů být anonymem, ke svému jménu nehlásit ) , na klubu "Astronomie, Astrofyzika, atd. (pouze vedecky)." a řekl tam : "9:10:34 27.10.2013 --- 16:00 :: úvodní stránka
    ^ (+1) Hoďte na něj už někdo deku...

    Odpověděl jsem mu : " "hoďte na něj někdo deku", to je vinikající metoda umlčování nepohodlných, .. vynikající metoda v dějinách..., nenahraditelná metoda hajzlů, ..používají jí jen grázlové a to 2000 let , jen grázlové, v různých obměnách ( proto 200 let bylo 2000 válek po celém civilizovaném světě ) namísto poctivých smysluplnách a logických (proti)argumentů, slušných a moudrých ( Diktátoři, samozřejmě, argumenty nepotřebují, ti stínají bez nich !!!!!!!!!!!!!!!!!! )"..".....

    A očekávám od zdejší komunity poťapanců.. v klubu o HDV ( jiní sem totiž nechodí než poťapanci co o HDV zájem mají ...; a ti, co chodí do debat k HDV, ti nemají pořádné pádné smysluplné protiargumenty !!! nemají a mají jen lechtivé argumenty a nebojují o své poctivé pravdy...) mnoho mínusků !!

    (archívuji každé svinstvo....)


    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:

    OPIS mého názoru z jiného klubu : Pokud to tak je, že temná hmota ( TH ) je i v galaxii, pak proč není pozorovatelná každému zde když jí je 8-10x víc než běžné hmoty ? TM by musela být zde kolem nás, ve sluneční soustavě, 8x četněji než hmota...; a musela by být "citit" gravitace 8x víc než od hmotných těles (?) Má-li gravitační účinky, pak r o z p t ý l e n á forma TM by se musela za 14 miliard let shlukovat do konglomerátů, rozptýlenost gravitační hmotě nesvědčí.

    REAKCE kreténka na něj :
    Protoze je z definice nepozorovatelna. neni pravda, ze ve slunecni soustave by ji muselo byt 8x vice nez hmoty. vesmir je velmi ridky. to ze je nekde hustota hmoty na lokalni urovni (rekneme galakticke) vyssi vubec neznamena, ze stejne tak musi byt zvysena hustota hmoty temne.
    je to zhruba tak, jako kdybyste chtel kolem sebe detekovat gravitaci vzduchu :-) // z definice je vzduch nepozorovatelný ...a protože jsme ho nikdy nepozorovali ten vzduch ani jeho gravitační účinky ani jiné účinky, tak PROTO ani nevíme že ten vzduch existuje, pane Josefedruhý //


    Kreténku LUBOBE, nemáš tam k tomuto tématu výše ještě nějakou píčov**ku ???, abych si to vše dohromady dal do archívu ?!!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    jenom tak letem světem - už tu někdo kromě josefa II. pochopil tuhle teorii, nebo je tu jenom dalších deset tisíc příspěvků o ničem?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUBOB: hele, existuje dost nemocnych, kteri jsou slusni a vzdelani lide. je nemocnych mnoho matematiku, fyziku a jinych vedcu a slysel si nekdy o nekom, kdo by takhle vyskakoval z krabicky.
    ja mam rad internetova tamagochi a id benny vi, ze je obcas potreba je trosku nakrmit, aby neumrela a neopustila nas... minusky obcas nestaci, tamagochi musi videt, ze je o nej zajem.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: citace:" budte taky trosku pokorny. takovych samozvanych "Einsteinu" ..."

    reakce : a...a pane, kdybych nebyl pokorný, a byl samozvaný, tak to...to je důvod k flusání ??????, opravdu ????, k ukamenování ???, k ponižování lidské dlůstojnosti ??????????, ano, ?...?, tak jste to myslel ??? a nejen myslel, vidím že i celých 8 let,co mě pronásledujete, tak hlásal ? a i teď tuto doktrínu hlášete ???? To jsete ale grázl....neuvěřitelný grázl !
    Za to, že nejsem pokorný, za to jsem pro vás hodný ponižování a flusání a neskutečného nelidského pronásledování ???? Opravdu ? Zajděte si do ústavu retardovaných mongoloidních dementů a z plna hrdla si tam zaflusejte ... uleví se Vám..., Vám to pomůže a jim neublíží...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: budte taky trosku pokorny. takovych samozvanych "Einsteinu" uz bylo, ale Einstein byl jen jeden. a ten mel secsakra dost prace s dokazovanim sve odvazne hypotezy. kdyz uz chcete byt jako Einstein, chovejte se a premyslejte jako on, nevybirejte si jen jeho odkaz v ucebnicich. dejte si trochu praci s dokazovanim - odvazne teorie si zadaji odvazne dukazy.

    a zase koukam "startujete", a to jsem to nemyslel nikterak zle.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: citace :" problem je v tom, ze vy ocekavate od fyziku a matematiku, ze za vas vyresi vas "domaci ukol" "

    reakce : kristapána, to není můj "domácí úkol"..., to je pro celou vědu, lidstvo, nápad, návrh, hypotéza, je to dar. (!) Anebo si také myslíte, že Einstein tu svou STR a OTR dal do placu "jako svůj domácí úkol" ??? a pokud by mu to tak nazval-zadal-nařídil a předsložil, tak by Einstein měl povinnost to pro lidstvo dokončit sám ?,... ?... jinak si na něj všichni flusnou ??? ... co to je za doktrínu ???, .. to myslíte vážně ?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: problem je v tom, ze vy ocekavate od fyziku a matematiku, ze za vas vyresi vas "domaci ukol" (tzn. ze rozpracuji hypotezu tak, aby byla pochopitelna i pro ostatni) a kdyz se do toho nekdo nahodou pusti, zacnete ho osocovat z umyslneho nepochopeni a urazeni a vsechna snaha jde pak do kelu. pritom jediny kdo zde nekoho urazi jste vy, vy mozna citite urazeni mezi radky od ostatnich, ale tomu se uz rika diskuze (ktera tu a tam nekoho na*ere). mejte trochu nadhled, vzdyt pokud verite ze je vase hypoteza platna, pak ji prece nezpochybni par anonymu na Internetu. kdybyste ten nadhled mel, davno byste si vsiml, ze se o vasi hypotezu nekdo opravdu zajima a dava si praci s tim, aby ji pochopil. a par usklebku byste v klidu presel.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: jo, jo, s grácií lze vyhrát , jistě hodně bitev, ovšem jde o to zda do bitvy rekrutují svině anebo moudří lidé. Moudří fyzikové, co já je kontaktoval, to vzdali tedy dialog nad HDV, protože jednak měli moc své práce,málo času, anebo té HDV nevěřili anebo zatřetí se nedokázali ukroti a jakožto inteligenti nezačali mít jedovaté ironické řeči. S grácií lze vyhrát nad diplomovanými fyziky jen tehdy když máte teroii která je špatně, pak jsou ochotni Vám tu chybu vybarvit i na víc stran než je nutné, ale ve chvíli kdy jim předloží laik-amatér něco co by smysluplné mohlo být a kdy oni žárlí, tak se i ti nejschopnější uchýlí k jedovatostem a odmítání. Budiž !... já jsem trpělivý a už 30 let trpělivý. Já tu HDV nemám pro sebe. Je-li špatně, pak jí pohřbí jeden ochotný fyzik a ještě se s tím bude po celém světě chlubit. Pokud není špatně, tak jí ( tu HDV ) odsouvají do pozdějších názorů, do pozdějších potiargumentů a pozdšějších důkazů, že je špatně. Jenže ...!...jenže to se neděje ! Žádné protiargumenty proti HDV ze světa fyziky nepadly..., proč ?..... proč ? Je možná pravdivá a pokud ne je protidůkaz nesmírně složitý, a...a to se nikomu nechce. Jenže možná je to teorie symsluplná...., pak v české kotlině je jen jeden důvod nenávisti : vymyslel jí fyzikální laik... a to je neodputitelné ! ( do světa v anglickém jazyce se ještě nedostala, já anglicky neumím )
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: jeste je tady moznost brat to s nadhledem a bojovat jen ty bitvy ktere jde efektivne a s gracii vyhrat a neponizovat sama sebe pred ostatnimi. mate snad nejakou hrdost clovece! takhle je akorat videt jak MOC vam zalezi na nazoru nejakych anonymu na Internetu. vzdyt je to smesne.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Pane Benny, nevymyslel jsem jinou moudrou logickou a slušnou reakci na ponižování lidské důstojnosti než a) oplácet, anebo b) si nechat flusat do ksichtu a odplazit se tiše za plentou a tam si ho tiše utřít... ; ...buď a) "zub za zub" anebo b) smířit se s nelidským ubíjením, s potupou , s popliváním lidské důstojnosti.
    Nejsou na světě jiné dvě "nesprávné" cesty... ; celé lidstvo je o tom, je o válkách a o oplácení válek..., mír vyhlášený jednostranně stejně skončí válkou vyhlášenou tou sviní, která mír porušuje, "z civilizačního kanibalizmu", chce být zlou sviní, nadřazenost kterou má v duši od "přirození"...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: ???... bohužel v letech 2005 - 2006 jsem grázlům, co uráželi ( začal to Luboš Motl, pak Klimánek, pak Hála, pak Petrásek, Petřík-alias Srnka a... a pak se s tím roztrhl pytel ) já odpovídal velmi slušně. Nejméně rok, jsou na to důkazy v mém archívu. Teprve za rok jsem začal oplácet, být ironický, tak se hyeny seběhly a byly desateronásobně hulvátštější, to se skoro nestíhalo oplácet.
    Pane, to byla honička na čarodejnice ... tu rétoiku , slušnou, připomínejte Vy jim. Pokud mě ? opět jen mě, musel bych to pokládat za urážku a na urážku se odpovídá čím..čím ? : *******
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: v dobach antiky bylo umeni retoriky velmi vysoce ceneno. skoda ze jste na tuto ctnost rezignoval.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY: no paráda, vyžádal jsem si zde : JOSEFDRUHY flusance p o u z e od debilů (!) a splnilo se mi to, přišli všichni ( ti debilové ). Paráda.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY: No konečně se sešlo těch 8 blbečkůůůů potroublejch ...; bylo by mi líto, kdyby si tito poťapové nemohli ´šlehnout´a z absťáku trpěli. (( Jsou tací lidé že dokud si nedupnou kovanou botou do hlavy ležícímu, tak jim není dobře, necítí se spokojeni ...))

    Nyní máme flusáče všechyn pohromadě, nikdo se toho flusance nezřekl (!) a ...a bylo by dokonce neskutečným jevem /v tomto vesmíru/, kdyby se v jednom aspoň v jednom flusáči zrodilo nutkání si neflusnout - šílené si to pomyslet - a bylo by nadvesmírným jevem, kdyby se dokonce ve flusáči zrodilo inteligentní pomyšlení se za své nekorektní chování omluvit. Takový hajzl, napravený, se ještě v české kotlině za posledních 8 let nenarodil. No ... to by byl (určitě ) konec světa...kdyby se to stalo.
    --
    Takže : flusance, prosíííím ( pouze od debilůůů, díky )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Tady JOSEFDRUHY: chybí ještě ty tři mínusky ... ( to je lajdáckost .. nečtou to, protože asi číst neumí a ani kliknout na mínusku )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY: Pořád ještě chybí 3 flusance...( do počtu sedmi, to je ustálený počet ), co sem pravidelně chodí si ulevit . Z těch prvních tří "plivatelů" si flusli dva, aniž to četli, vím to z "píplmetru", no, prostě přišli, flusli a odešli...,ňááákej Wagner či Rusnok jsou pro ně taboo,, možná ani neví kdo to je, néé možná, ale určitě ! ( debil totiž akorát ví, kde je klikátko na mínusku. Třebas za to ten bezdomovec dostává "od někoho" na cigáro... ).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam