• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRADA_CZSublimace, transferovy tisk
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    Jinak zbytek produkce se dělá na těhlech http://eng.mimaki.co.jp/bid/9/eid/321/ strojích a přes počáteční problémy teď panuje ve firmě naprostá spokojenost. Velký problémy s kvalitou tiskových hlav po zemětřesení v japonsku, ale teď už zase všechno funguje jak má.
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    Pokuď ti stačí menší formát, tak tohle nebude příliš vhodný. Starší tiskárny se pohybujou kolem 150 000,-
    CIERNA_KRVINKA
    CIERNA_KRVINKA --- ---
    SANOUK: a aká bola cena? inak to už je docela veľká mašinka pri mojom mini lisíku 40x40 cm pôjdem asi do rozmeru na A3
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    Pracuju na mimaki JV4 a JV5. JV4 dneska už nejde moc sehnat, ale je to perfektní jednoduchej stroj. V případě koupě, ale doporučuju novější stroje. Na starší nejdou sehnat některé komponenty. Hlavní je HDC board, který poměrně často odchází.
    CIERNA_KRVINKA
    CIERNA_KRVINKA --- ---
    máte niekto tlačiareň na sublimačnú tlač, akú značku? ako ste s ňou spokojný? asi je čas, aby som si dajakú zohnala tak si robím prieskum :)
    ď.
    CIERNA_KRVINKA
    CIERNA_KRVINKA --- ---
    veľké listy
    pruh
    pruzok
    CIERNA_KRVINKA
    CIERNA_KRVINKA --- ---
    SANOUK: to je pravda, ale mám aj také kde sú švy na vnútorných častí nôh(asi sa niekto sa hral pri výrobnom procese) :)
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    CIERNA_KRVINKA: Punčochy se nesešívají. Vyrabějí se na okrouhlých pletacích strojích, to znamená, že ze stroje leze už hotový válec. Šev býva věčinou jen na ozdobu.
    CIERNA_KRVINKA
    CIERNA_KRVINKA --- ---
    SANOUK: napadlo ma, že sa to potláča pred tým ako sa zašijú, ale vyskúšala som jeden postup, trochu pracný ale funguje
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    CIERNA_KRVINKA: Podle mě to bude sitotlač
    CIERNA_KRVINKA
    CIERNA_KRVINKA --- ---
    neviete náhodou niekto ako sa potláčajú veľké vzory na pančuchy?ď.
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    Lis na potisk textilu a hrnků (termolis) - Praha 3, prodám
    http://stroje.bazos.cz/inzerat/26033781/Lis-na-potisk-textilu-a-hrnku-termolis.php
    VENTSA
    VENTSA --- ---
    Ahoj, sháním použitý termolis na hrnky. Nevíte o něčem? Díky
    CIERNA_KRVINKA
    CIERNA_KRVINKA --- ---
    z vlastnej sublimacnej kuchyne wrestlerikovia :)
    Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

a tu najdete dalsie http://www.facebook.com/pages/NO-TOThO/313488172081616
    ZWUK
    ZWUK --- ---
    ahoj, mám prosbu na někoho kdo má doma tiskárnu od EPSON se sublimačními inkousty

uvazuji o koupi sublimační tiskárny EPSON na A3
    jde ciste o ucelovou zalezitost na potisk pár set kusu výrobků pro firmu ve které pracuji

potřeboval bych někoho ochotného natisknout prakticky libovolný obrázek na transferový papír a poslat mi ho poštou, abych mohl vyzkoušet jak se bude inkoust přenášet na požadovaný materiál (nejsem si uplně jistý jestli to půjde sublimací potisknout)

samozřejmě zaplatím náklady

předem díky, kdyžtak pošta
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    jj, to vim. Proto jsem to i nadhodil.
    BRADA_CZ
    BRADA_CZ --- ---
    Schuzka domluvena, sidli kousek od nas
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    BRADA_CZ: Kalkulace dělaj individuálně, ale u nás to vyšlo o něco líp a kvalita je nesrovnatelná. Rozhodně doporučuju to zkusit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam