V této diskuzi jde především o výměnu zkušenosti s potravinami od nadnárodních firem, které se prodávají v různých státech světa v různé kvalitě, prý z důvodů "individuálních chuťových požadavků jednotlivých národů". Z důvodů úspor se využívají různé náhrady apod. - jaké s tím máte osobní zkušenosti? Případně, pokud jste odborník na potraviny, je skutečně potravina A stejně kvalitní v Německu a u nás? Podělte se s ostatními o své zkušenosti. Dále diskutujte o kvalitě potravin obecně, můžete též upozorňovat na praktiky konkrétních obchodů, či na konkrétní produkty.
Pravidla:
1) Pokud píšete zkušenost s konkrétním produktem, napište jeho název v příspěvku alespoň jednou v prvním pádu jednotného čísla pro snadné vyhledávání.
2) Pokud píšete o konkrétním nekvalitním produktu v konkrétní prodejně, pište vždy co nejpodrobněji oč jde.
2) Pokud píšete o zkušenosti s prodejcem, uvádějte co nejpodrobnější informace ke snadné identifikaci - rákosák v nuslích není dostatečná informace.