• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JASONEKKBrumle - Oficiální skupina na podporu brumle v Česku
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    JASONEKK: no musím opravit chyby :) lidi jako Kašpařík a Klaus... spojovat zastudena, hrát se dá i na kreditku.... přes ten mobil neumim psát :)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    SYPH1: Vyrobci uvadi podelne tazena ocel. Lidi jako Kadparik a Klaus;) spojovat studene. Tohle dodrz a bude to za neco stat. Jinak hrst se da i na kreditku;)
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    uvidíme jak bude znít když si pohraju stím jazýčkem, ještě na tom musim nějakou tu hodinku strávit, ale jinak mě to vyšlo na cca 5 hodin práce

TROLLILA: zesílit repro a na začátku první 2 sekundy a pak 57s až 1:13s
    Pouks
    https://soundcloud.com/syfloidum/pouks
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    JASONEKK: tepelně ovlivněná oblast vznikla na jazýčku a je ta část měkčí a ohne se, ale to mi spíš je k dobru potřebuju to ještě brousit je moc tlustej a snad pak bude víc virblit,
    když člověk jemně hraje tak se neohne, citofka, né moc na pučování

byla mi doporučena ocel 19312 nebo 19436 kalená na 35-40 rockwelů)ú)ů) po materiálu se mi kluci v antikorce podívají a když nebude kalená, v praze v nástrojárně kalírnu mám, prý je to pérová ocel
    Zkouška tvrdosti podle Rockwella – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Zkou%C5%A1ka_tvrdosti_podle_Rockwella
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    TROLLILA: dopadlo to tak, že se neozval, i když mail četl.... :/ byl doručen.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    TROLLILA: Jakutsko ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    R0C3S3K: jo to pivo tam sedí!
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    JASONEKK: Jo a mimochodem, když jsme u těch veřejných prezentací brumlí - vzpomněla jsem si na toho rozumbradu z AV, co plácal nesmysly o brumlích do rádia. Říkal jsi, že ses ho snažil nějak kontaktovat. Dopadlo to nějak?
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    JASONEKK: No a co jsi jí ve skutečnosti řekl místo toho Japonska? Vietnam? Nějak mi nejde do hlavy, jak by šel zvukově zaměnit za Japonsko :) Možná spíš teda by to bylo zaměnitelné stylem "je to v Asii a mají tam šikmé oči".
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    jeste pobavil ten inzoš na svijany:) takze petruv nejvetsi konicek krom brumli je laska k píívu;)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JASONEKK: tak jestze to vyslo v kladenskych a ne narodnich listech;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    R0C3S3K:
    TROLLILA:
    Já myslim, že áron, řikal o tom, že pak nehrál a začal v nácti... ale tohle jsem řekl novinářce já, že hraje aspoň 18let. Horší je to jméno a nakonec delikatesa v podobě Japonské kolébky .. to mne zamrazilo! řikam...néééééééééé!!! je to možný? A je. Holka nějak přeslechla nahrávku a napsala Japonsko. Takže milé děti. Brumle mají do dnes zázemí v Japonsku. Hrají na ně samurajové a gejši ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    SYPH1: dobrá rada nad zlato. Nikdy nevař jazýček ;) Musí být připojen zastudena!!! vařením se vytvoří strukturální změny a bude to blbě hrát. ale vyzkoušej si to sám ;). Doporučuje se lisovat, nýtovat, šroubovat, v krajní nouzi letovat...
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    SYPH1: Já bych pak ráda slyšela i výsledný zvuk kdyby to šlo třeba nahrát :)

R0C3S3K: To je taky pravda. Vzhledem k tomu, že jeho tatík říkal, že hraje od tří let... A přece jen na čerstvého dvacátníka Aaron nevypadá :)
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    JASONEKK: svářečkou, dneska na kladně, včera jem to zkusil sevřený ve svěráku a brum by tam byl, a jazýček byla super náhoda, našel jsem ho v odpadu v nástrojárně, je teda trochu tlustší ale to by mělo jít sbrousit i potom, tak snad to klapne, foto jsem udělal
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    souhlasim s misou a je tam jeste treti chyba, aaron hraje dyl nez 18 let;)
    TROLLILA
    TROLLILA --- ---
    No trošku tam Aaronovi zkonili jméno. A druhá chyba? Nějak se mi tam nezdá to Japonsko... Ale jinak gratuluju! Už začínáš být slavný ;-)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    pro ty, kteří nečtou KD jinak jsou tam dvě pro mne zásadní chyby. Kdo je najde ?:)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    jsem zvedavej na vysledek, fandim
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    SYPH1: jsi hračička :) jak budeš dělat úchyt jazýčku u klíče? jinak zarovnej ten otevřenej konec, jinak to bude blbě hrát ;)ta šikmina tam neni ok. Nafoť postup ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam