• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    Ráda bych vás pozvala na neziskový festival, který popularizuje disciplíny nového cirkusu všem (bez ohledu na věk) jako zajímavou formu trávení volného času.

    Zde jsou základní informace:

    Circus Culture Fest 2022 je již 7. ročníkem netradičního festivalu nového cirkusu přímo na pláži na Slapech. Víkend plný workshopů, kde se naučíte žonglovat, akrobacii, flowarts a nebo třeba chůzi na chůdách. Nabídneme vám řádnou dávku pouličního divadla, galashow, koncertů a DJs. Letos se vám představí umělci z Čech, Kostariky, Indie nebo Itálie. Děti i dospělí ocení originální a vtipné vystoupení pouličního loutkaře (Sig Formicola), pány jistě potěší půlnoční fireshow v podání BoomCats a hlavně všichni si společně užijeme tu jedinečnou atmosféru, kterou má jen tenhle festival. A navíc v neděli je den (nejen) otců a my vám garantujeme, že takový, jaký se pro vás chystá, jste ještě nezažili. Co by totiž byli otcové bez dětí? Nedělní program si totiž velmi užijí tatínkové s dětmi. Těšíme se na vás 17. - 19. 6. 2022 v Andělské laguně.

    Festival pořádají dobrovolníci, bez nároku na honorář. Děláme to s láskou k popularizaci novocirkusových disciplín.

    Vstupné na celý festival včetně kempování a parkování je 900Kc pro dospělého. Takže vemte si stan, plavky, hračky a dobrého parťáka a vyražte autem, autobusem 360 ze Smíchovského nádraží a pak 6 Km pěšky malebnou přírodou nebo se svezete místním taxi. V kempu jsou k dispozici i chatičky se speciální festivalovou cenou 150Kc/noc/os (při plném obsazení) - chatičky je vhodné si rezervovat dopředu na recepce@kempslapy.cz.

    www.circusculturefest.cz
    www.facebook.com/circusculturefest
    Circus Culture Fest 2020 - aftermovie
    https://youtu.be/zXZlRl9uBHM

    [Circus Culture Fest 2022 - Slapy]

    CCF2022-WEB
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    DOUBI: Přidáno :)
    DOUBI
    DOUBI --- ---
    Ahoj, taky prosím na nástěnku.

    Kryštof 7/2018

    Prosek

    Já si ráda popovídám a syn by bral nějakého parťáka či parťačku. Není problém popojet kamkoliv v okolí. :) Občas i po celé Praze.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    S kamarádkou jsme se v Praze pustily do malovaných dětských hřišť.

    V Hodkovičkách hřiště "U nás na rybníce" a na Pankráci "Čtvero ročních období".
    Přijďte vyzkoušet :-)

    Hřiště v ulici Pod lysinami v Hodkovičkách v Praze
    https://youtu.be/UQDRg00l2yk


    Malované hřiště "Čtvero ročních období" od Uličnice
    https://youtu.be/6HSqnKQVcYo
    OVEC
    OVEC --- ---
    Zdravím,
    jen se chci zeptat, jestli je tu někdo z Rožnova pod Radhoštěm?
    113KW
    113KW --- ---
    Zvu všechny unavené rodiče na naše workshopy! dejte si s kamarády pivko a o děti se postaráme my :-) co máme připraveno? 3D VIRTUALNI REALITA HERNA, KONCERT JARO COSSIGA, DIVADLO, KINO, WORKSHOPY BREAKDANCE, GRAFFITI, DJING, BEATBOX [ FLEX 6.9. NE program pro věk 4-18 l / workshopworkshop / 26.8.2020 / CR - Praha - Žižkov BeerGarden - Koněvova 1686/15, Praha 3 ]
    113KW
    113KW --- ---
    Zůstali jste s dětmi na léto v Praze a už vám z nich jde hlava kolem :-) ? Co takhle si hodinku v klidu posedět a pokecat s dospělými na příjemné venkovní zahrádce a o děti se vám zatím budou starat zkušení lektoři? UŽ TUTO NEDĚLI 19. 7. NEDĚLE 14:30 – 20:00 Taneční a výtvarné workshopy, rodiče v klidu na pivu a o děti se staráme my :-)
    další info v události zde na nyxu, kde jsou i další odkazy [ FLEXDANCE GRAFFITI 19.7. NE program pro věk 6-18 l / workshopworkshop / 19.7.2020 / CR - Praha - Žižkov BeerGarden - Koněvova 1686/15, Praha 3 ]
    Vstupenky pořídítě zde: https://113kw.yapsody.com/event/index/580501/flexdance-flexgraffiti-19-7-nedle
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    IKARIE: Na nástěnku přidáno.
    Teď marodíme, ale jinak se s tříleťákem klidně na nějaký ten výlet či aktivitu rádi přidáme.
    KATIA
    KATIA --- ---
    GOGGA: tak tam zatím nevypouštím :-))
    GOGGA
    GOGGA --- ---
    KATIA: akorat to bludiste je trosku rizikove, pred rokem se nam v nem ztratil kolega potomek a za 10 min volali esembaci z Vaclavaku, ze si ho k nim mame prijit vyzvednout
    KATIA
    KATIA --- ---
    IKARIE: jenom malý tip, teď jsem se zrovna bavila s maminkou, co řešila podobný problém (jdou na hřiště a děti nikde) a hrozně si pochvalovala hřiště ve Františkánské (kde jsme se potkaly), že tam děti vždy jsou. Ale ve všední dny to nevím, my tam chodíváme o víkendu, když jsme na návštěvě v Praze a to je tam děti dost...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    IKARIE: jirak je dobrej, ale zítra je to blbý.... ale teda... nevím, jestli moje 25m dítě by bylo pro Edu zábavné:-(
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja bych taky prosila na nastenku

    Eda 8/2016
    Nina 4/2019

    Do brezna 2020 na Praze 3 u Jiraku, potom u Roudnice nad Labem. Eda je velmi spolecensky kluk, co bohuzel zatim chodi do skolky jen 3x tydne. Ve dny kdy je doma teskni po detech a prudi ho mimino. Kdyz je s detma, vyjde po svych na Rip, ujete na kole 8km a tak, asi to znate :) mimino je ve vleku deni, chudak.

    Hledame kamose na program v Praze i mimo Prahu, zvladame celodenni vylety. Aktualne je mam oba cely den doma zitra a ma byt pekne, zvazuju vylet do hernicky Mestecko vlakem a po cyklostezce na koloodrazedle, prip. prazskou zoo, v nejhorsim i nakou indoor vetsi hernu tu v Prg. Je mi jasny, ze vetsina 3+ deti je uz ve skolce, ale kdyby se nekdo chtel zitra nebo nekdy v budoucnu pripojit, budeme jenom radi. Kdyz nic nevymyslim, dopadne to tak, ze v 10 dojdem na nejblizsi (poloprazdne) hriste a nasleduje “a kde jsou deti???”
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    LENZIE: díky


    Kdyby s námi někdo chtěl kvalitně zabít čas, ať se ozve,)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    MISHUGE: Hotovo
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    Prosím o nástěnku

    Mates 2014, Mikuláš 2019, Braník

    Diky
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    DZEJLA: Přidáno
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    Ahoj, hledáme kamarády a kamarádky na Praze 6 nebo na Letné, na nástěnku prosím - P6, Veleslavín, DZEJLA a Eda 11/2018
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    LENZIE: prasátkovo zátiší v rudné není, ale google mi hází, že je něco toho jména v roztokách (u prahy :D)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Pozvánka
    u nás na Vinohradech je čtecí klub Tapatan, je to vhodné pro děti, je to fakt čtení pro dětičky... a je dost v ohrožení. Tak kdybyste nevěděly, co s dětmi ve středu (a nebo pak kdykoliv jindy) ...
    https://www.facebook.com/Taptan.ostrov.cteni/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam