• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    ZRK
    ZRK --- ---
    MARKYSHA: to vypada svele, omrknu!;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    HEST: tj, ale teda 280k za rok mi prijde fakt echt moc...
    HEST
    HEST --- ---
    MARKYSHA: díky za upozornění..a taky nová soukromá školička Green tree -)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Pozor v Dejvicích nové rodinné centrum www.rckostka.cz, zatím jsem tam nebyla, ale vypadá sympaticky.
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    tip na sobotu....divadlo v klubu cross pro děti od 2let
    Program - Cross Club
    http://www.crossclub.cz/cs/program/2899-divadlo-pro-deti-oblikacka/
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    LEENA
    LEENA --- ---
    SUCUBIS: dostala jsem se tam jednou nahodou, byly jsme v herne (bez programu) a byla tam jen nejaka koordinatorka se svymi detmi, takze uplna pohoda, nemuzu rict, jak to tam probiha kdyz je tam vic decek... dobry je, ze dvere z herny vedou na destke hriste Za Hastalem (to mam dost v oblibe pro to, jak je schovany a pres to jsme taky do te herny prisly)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Já mám taky těhotenské oblečení (vel 40/42), spoustu oblečení od vel. 48 do 74, nějakou tu ohřívačku lahví, zavinovačky a pod....
    Kdyby nám vyšel ještě nějaký suchý ne moc mrazivý den, domluvila bych se klidně zase tady na to hřiště na Dejvické, jak byl první "slet" ;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KEBAB: já mám k prodeji boty, těhotenské kalhoty pro slony a chůvičku, taky by se mi hodilo.
    HEST
    HEST --- ---
    LAURINKA: jé břevnov, tam se budem zanedlouho stěhovat!
    HEST
    HEST --- ---
    KEBAB: 98 holčičí by mne zajímalo!-))
    ZRK
    ZRK --- ---
    KEBAB
    KEBAB --- ---
    Není libo nějaký bazárek? Mám nějaký převis podzimních / zimních věcí pro holky cca 92 - 104 (kozačky, šaty, bunda, trika atd.) a unisex cca 62 - 80 (rukavičky, svetry, zimní návleky na nožky pro nošence apod.)
    LAURINKA
    LAURINKA --- ---
    Nástěnka, LAURINKA, Hl. město Praha, Praha 6 - Břevnov, Damián 01/2012
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ADD: Myslím, že zavírají ke konci září, hlásili se mi na blešák s tím, že budou prodávat něco z vybavení...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    cirou nahodou dnes nekdo prazska zoo...?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jaka je ta YMCA ? podle popisu na strankach se to zda jako velmi pohodove misto na Praze 1 za prijemnou cenu
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Prosím aktualizovat nástěnku:
    Praha 9: Kulturní a mateřské centrum - nová Kavárna: http://www.kmcknoflik.cz/novinky.aspx?novinka=446&poradi=5
    - hudební škola, cvičení, tance, tvoření.... kavárna s velkým dětským koutkem a živým králíkem :-)
    Jablonecká ulice 724
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ZEGA: podepisuju, plus mozna yamaha a plavani, ale tam to chce pohledat, abys neplatila majlant (ale da se)
    ADD
    ADD --- ---
    ALDEMIK: Prosím tě, to Prasátkovo zátiší už je definitivně zavřené, nebo se teprve chystají zavřít? Před časem jsme tam zkusili jít, ale bylo zavřeno (ale zdálo se, že jen ten den zavřeli dřív). Kdyby ještě měli občas otevřeno, zašla bych tam. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam