• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MARKYSHA: jj, nestěžuju si :). Taky teda nerozlišuje povrch, tuhle se plácala na štěrkový cestě a nezdálo se, že by jí to nějak překáželo, z neděle z parku má pár škrábanců na kolenou, ale furt lepší, než při plazení
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SEBIEN: Alenka taky dneska spí dlouho. Máš to dobrý, že ti leze, Alenka se prostě plazí a ještě jí moc nezajímá po čem, takže se klidně z trávy vyplazí na beton, sedře si ruce a vůbec jí to netrápí..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SEBIEN: v pohode, ja zatim zvladla jen obliknout dite :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ehm, tak co myslíte - spí! jak dudek... zrovna, když se na to člověk spolehne, že spát nebude... no, to se dalo čekat :). Nicméně, velmi zřídkakdy spí dýl než třičtvrtě hodiny, což už pomalu bude, tak uvidíme...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    prostě žádnej chvat, jak tam budete, tak tam budete...
    (už mi jednou taky trvalo skoro hodinu tu naši potvůrku dohnat, nandat plínu a oblíct, prostě se nenechala :/)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SEBIEN: ok, taky to mam 30min odsavani a pak tu priseru honit po byte s oblecenim ...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    tak mi usnula, jestli to bude jako obvykle za 10 minut je vzhuru, tak se ted obleču já a pak už to snad půjde rychle, ale o půl tam nebudeme, spíš třičtvrtě, možná až v jedenáct
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SEBIEN: ja jdu ted odsavat a pak vyrazime, pujdu bez kocarku tak bych to snad mela zvladnout docela rychle, jen se modlim, abych ho pak zvladla i odvezt domu :(
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SEBIEN: muze byt i za hodinu, to bych ciste teoreticky mohla stihnout a dat sraz na lavicc u toho domecku co je u piskoviste :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SUCUBIS: super, tak kdy? Buď se ted můžu pokusit ji uspat (za posledních asi pět dní doma nikdy nespala dýl než těch 20 minut) nebo se začít vypravovat hned (tedy tam být cca za hodinu, možná o kousek později)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SEBIEN: je, primo na tom hristi je kus travy oplocene
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ňevíš, je tam kousek trávy, kde bych mohla vypustit tu naši na čtyřech? Já to znám jen zvenčí, pracovala jsem přes ulici
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SUCUBIS: jj a dobrý kafe na dosah :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SEBIEN: super je hriste na vytoni, je tam taky zachod a dokonce i fontanka pro decka kdyz je teplo
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SUCUBIS: Výtoň, Sacre Coeur, Mrázovka, Petřín (tam co jsme posledně končili při místním srazu), na čtyřce počítám, že něco bude na Folimance, ale tam to neznám, náplavka na smíchovské straně...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SEBIEN: a co najit nejaky hriste v tyhle casi prahy (5,4,2,1) :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SUCUBIS: ja bych obecne taky vyrazela spis dopoledne...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    skoda, ze ne dopoledne
    ZRK
    ZRK --- ---
    taky bychom se měli odpoledne pohybovat ve stromovce. Ale nevím v kolik a kde. To dle kamarádek. Tak třeba se někde srazíme... ;)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    zitra odpol, kdyz se podari deti "uspat" vcas, bych vyrazila do stromovky, dokud je "hezky"...
    protinavrhy na jine dny vitany, detatka maji trochu rymicku, ale uz pet dnu, bez teplot (=bezpecnostne-preventivni varovani...)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZRK: Řeším to pohádkou ráno - Lenka se vzbudí, chvilku si hraje a pak začne volat "mámo....maminko...už jdeš?" a to pak napochoduje ke mě do postele a čteme si....já mám čas se ráno trochu oklepat než nastává nějaká činnost, což mi super vyhovuje a ona to miluje- navíc je čilá, víc vnímá a prostě to má podle mě hodně pozitiv.... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam