úvod
témata
události
tržiště
Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Klub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
REONA
---
---
19:33:54 7.7.2015
Dnes jsme byli na jezeře v Sadské, lidí přiměřeně (na tom písečném kousku hned při vchodu) - rozhodně bych to nenazvala hlava na hlavě, však bezdětní chodí podle mě na jiné plácky. Voda příjemná a čistá, vstup do jezera velice pozvolný, Anče se tam moc líbilo.
BILAKOBRA
---
---
13:49:25 6.7.2015
Ahoj nešel by někdo na koupaliště Ládví? někdy v týdnu :)
MARKYSHA
---
---
10:35:00 4.7.2015
1 odpověď
+1
ZRK
: Alenka tam pořád lítá po těch dekách a krade tam jídlo, hračky a i jsem jí nachytala vykračovat si s kabelkou, lítám tam jak hadr na holi a večer padám mrtvá, ale ty rozzářená očíčka stojí za to. Dovolenou na chalupě máme za 14 dní, už se těším na ten klídeček.
ZRK
---
---
21:16:36 3.7.2015
1 odpověď
MARKYSHA
: Aha, ani takovej míč jsem nezaregistrovala :) Zrovna k brouzdališti jsem Maxíka pouštěla samotnýho a seděla jsem nad ním na kopečku. Maxoš dostal zákaz sundavat si svou zelenou kšiltovku a byl tak vždy dobře rozpoznatelný od ostatních. A že jich tam dneska bylo.
Občas je to hodně o nervy. Tady to docela šlo. Dneska i včera. Ale taková "dovolená"...ta stála za to :D
MARKYSHA
---
---
20:18:04 3.7.2015
1 odpověď
ZRK
: tichej? Ten tam řval na celý koupaliště, lítal tam v brouzdališti s takovým míčem, co má uprostřed nafukovací rybu, toho sis nemohla nevšimnout :-) Já jsem to nestihla, pořád jsem číhala u toho Maxíka a pak ses tam jen mihla a já už taky měla starosti s dětma, co se rozbíhají opačným směrem :-) Je to o nervy, co ?:-)
ZRK
---
---
20:11:29 3.7.2015
ZRK
: I když jestli je tichej, tak jsem ani nemohla. Mám co dělat sledovat svoje děti, co maj potřebu běhat každý jinam, a koukám jen po hodně řvoucích dětech v ochranářském pudu. A že se občas vyplatí. Jako dnes. Bacha na nosorožce v brouzdališti, není pevně ukotven a dnes skřípl jedomu chlapečkovi palec u nohy.
ZRK
---
---
20:08:52 3.7.2015
2 odpovědi
MARKYSHA
: jj, mám :)
Mělas na mě "houknout", taky bych tě ráda pozdravila ;) Tondu jsem nějak nezahlédla, toho bych, si myslim, poznala...
MARKYSHA
---
---
20:01:36 3.7.2015
1 odpověď
ZRK
: tak jsem dneska asi pokecala s Maxíkem a tebe jsem zahlédla, jestli teda máš kérku s lebkou na zádech :-)
MARKYSHA
---
---
12:38:28 3.7.2015
ZRK
: byli? :-) My tam taky byli a dnes půjdeme znova :-)
EVIANAIVE
: Alenka rok a půl je zadarmo, Tonda a já dohromady rodinná vstupenka 180 korun.
ZRK
---
---
9:55:22 3.7.2015
1 odpověď
EVIANAIVE
: No ani skvělá, ale co už...přece se neupečem doma dneska :)
Tak se sejdem tam? ;) Petynku mám přeci jen za rohem, asi pojedu spíš tam
ZRK
---
---
9:52:18 3.7.2015
EVIANAIVE
: ročňák neplatí, ty si se synem střihneš 180,- celodenní vstup rodinný (1+1). Neplatí tuším děti do tří let. Za Samuela jsem včera neplatila
ZRK
---
---
9:34:32 3.7.2015
1 odpověď
EVIANAIVE
: Petynka super, byli jsme včera, možná se tam vydáme i dnes teda. Nemaluju si, že by to na jiném pražském koupališti bylo levnější. Kam jezdíme ku vstupu zdarma, tam zase projezdím min. to samé v pohonných hmotách :/
ZRK
---
---
9:15:36 3.7.2015
PETATA
: tam se chystáme, až bude auto.
EVIANAIVE
: Zrovna tak. Navštívíme tě rádi, ale nechci cestovat déle jak půl hodiny v rozpáleném buse/tramvaji se smrdutými spolucestujícími a mými dětmi utrženými ze řetězu :)
PETATA
---
---
9:04:04 3.7.2015
1 odpověď
+1
na koupani doporucuji i Biotop v Radotine
sice je to od MHD jeste cca 10 min cesty, ale stoji to za to
ZRK
---
---
8:18:14 3.7.2015
ZRK
: Nebo něco podobnýho, jsem bez auta. Ve Žlutejch jsem ještě nikdy nebyla a pamatuju, že jste to chválily (hřiště, bazének). Ale nebráním se v podstatě čemukoli s vodou, odkud mi kluci nebudou zdrhat a kam se dostanu dobře mhd
ZRK
---
---
8:16:49 3.7.2015
1 odpověď
Někdo Žluté lázně dnes? ;)
PETATA
---
---
16:46:48 29.6.2015
EVIANAIVE
: ok, diky za info
PETATA
---
---
16:36:04 29.6.2015
EVIANAIVE
: než začnu googlit, ty by jsi to mohla vědět :)
platí to i pro příměstské linky? Vlaky vím, že ne, ale kdyby autobusy, bylo by to ještě lepší !
taky už se na to těším... auto i peněženka si odpočine :)
SUCUBIS
---
---
17:50:48 28.6.2015
nekdo zitra nekam ven ? nabizim plazici se dvojcata a prasteneho triletaka na hrani :)
GILLIATT
---
---
20:09:07 24.6.2015
2 odpovědi
Ahoj, poradíte někdo hřiště v Karlíně? Ideálně menší, s dostatkem stínu. Je něco v Kaizlových sadech, nebo někde na Karlínském/Lyčkově náměstí? Díky!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam