• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    V Králíkovi je prázdno a pohoda po ránu. Pak se to začíná plnit a je to trochu o nervy. Starší nebo samostatné dítě je ale možné ponechat chůvě v koutku a "v klidu" obědvat. S malým dítětem je zas možný být v tom koutku a vzít si tam jídlo, pití a všechno, to je taky fajn. Je možné, že později odpoledne se to tam zase trochu uklidní a vyprázdní.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    PINK_CICINKA: Tak to já tam byla na podzim a bylo tam neskutečně natřískáno. Jsem na to zvyklá z divokých matek, ale tady mi to nějak vadilo, není to tam tak útulné. Při určité útratě je vstup do koutku pro dítě myslím zdarma.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    MISHUGE: Byla jsem tam asi před rokem a nebyla tam ani noha. Vstup do koutku za 100 Kč, ale bylo tam čisto, příjemno, dobré jídlo. Jsem zvědavá na aktuální report.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    MULTICAT: plánujeme návštěvu tento čtvrtek po o, kdyžtak podám hlášení ;)

-----
    jinak děkuji za ostatní tipy
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MISHUGE: ty jo, dik za tip to je kousek od nas a vypada to dobre ;)
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    ještě sem objevila tuto:
    Kavárna s dětským koutkem a chůvou | KralikvRadiu.cz
    http://www.kralikvradiu.cz/

vypadá sympaticky
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    HABRENKA: Kafe a kakao je fajn, půlka prostoru je de facto koutek, ze schodů obsluha vždycky pomáhá (většinou je tam chlap), schodů ale není moc.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MISHUGE: a oblibene jest toto, tez schody dolu, ale pry dost babyfriendly, ale jeste jsme nebyli http://www.kafekakao.cz/
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MISHUGE: byla jsem tam koncem leta, takze uz docela davno, pani otevira, kdy chce, deti ji zjevne vadily a je to male a neohranicene, za mne nic moc... chodime kdyz uz, tak do http://www.sweetlife.cz/cz/vinohrady-cukrarna-bistro a spokojenost, ale je to dve stanice tram nad Mirakem...
    pak je tu redflower pizzeria s detskym koutkem, ale taky dost schodu, parlament, ale tam je detsky koutek samostatna mistnost.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MISHUGE: ja se tam dobyvala pred Vanoci -- po oteviracce jeste neotevreno. Volala jsem jim na zjisteny telefon, ponevadz prselo a potrebovali jsme se schovat. Pani rekla, ze je na ceste a kdyz jsem zminila deti, tak rekla, ze detsky koutek se rusi. Pred touto majitelkou to tam pry bylo moc fajn :/
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MISHUGE: potvrzuju Gilliat, milé docela.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    MISHUGE: byla jsem jednou. Do kavarny vedou uzke tocite schody, ale hned priskoci obsluha a pomuze s kocarkem. Predni mistnost s barem a par stolky. Zadni mistnost je koutek se dvema stolky na sezeni. Pani za barem byla preochotna. Je to tam male a celkem mile.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    máte zkušenosti se Světničkou v Korunní na Vinohradech?
    Kavárna Světnička
    http://www.kavarna-svetnicka.cz/

popřípadě něco podobného na Vinohradech (nejlépe kolem Míraku)?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Ale divadlo Minor doporučuju
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Sama jsem na to zrovna dnes naletěla:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    REONA: Já si to spletla, pardon.
    REONA
    REONA --- ---
    MARKYSHA: V cem ti to prijde vhodne pro posezeni s detmi? Shodou okolnosti jsme tam se Sebien byly necele 2 mesice nazpet a kafe jsme zvladly, ale nase dve princezny si hraly na schodech a obsluha i hoste kolem nich ochotne klickovaly. Je tam nekde (nahore?) misto, kde se deti zabavi?
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    PETATA: Me to prave mile prekvapilo,nez obsluha promluvila
    PETATA
    PETATA --- ---
    LADAVAZA: ja tam byla 2 roky zpet, tak se to za tu dobu mohlo zmenit
    jen me to napadlo, ze je to blizko Narodky
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    PETATA: Ha, tam jsem byla s prací před týdnem, obsluha pekelně nepříjemná, rovnala tam nějakou maminku, že dítě má špinavé boty (bylo přezuté do bačkor). My měla rezervaci pro 15 lidí a chtěla nás nechat u stolku pro 8, atd.. Ale jinak to tam působilo sympaticky, dobře vařili, atd.. ale obsluha toho stihla dost pokazit. Ale třeba jen špatná náhodná zkušenost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam