• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANYNATykve, dýně - pěstujeme, vaříme, jíme... Rady, porady a sdílení zkušeností.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    tak jsem se zase sekla:( koupila jsem hokkaido a byla bez chuti, malo sladka.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    MRTVYKOTE: JJ tam jsou každou sobotu a co druhou sobotu je trh u kruháče na Hlavní třídě.
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    FKA82: myslis v porube na nezvalove namesti? a ma je tam takova ne moc vysoka pani s kratsimi vlasy?... nebo nejaky jiny trh?
    FKA82
    FKA82 --- ---
    MRTVYKOTE: V Porubě na trhu mívají dýně docela často a několik druhů.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    ZUZKAOU: No vida, já špagetovce ještě na chuť nepřišla. Teď se mi však v hrnci škvíří crown prince z vlastní úrody na polévku. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tak mi špagetová dýně neudělala špagety, ale spíš vlasové nudličky, ale rozhodně je chuťově naprosto vynikající. A jako špagety k masovým kuličkám a červené omáčce super!
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    BETSABE: Tak to vážně nevím, není to moje fotka..
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    JANYNA: krasa..kde to je?
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Acorn jsou tyhle, jmenují se podle kaštanovité chuti.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    JANYNA: jo to je ona, jen sem myslela, ze sej menuje acorn neb vypada jak zalud
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    MRTVYKOTE: Bohužel, to je na mne daleko...
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    a nema nekdo tip kde sehnat dyne v ostrave a okoli? domaci nam uz dosly a rada bych zkusila i jine druhy nez hokkaido...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jestli se turecky turban rika ty acorn dyni, tak ty maji pred csob na radlicky v praze v kvetinarstvi za 30kc
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    JANYNA: Jinak pro ostatní, Camphill bývá každoročně se svými biodynamickými výpěstky také na adventním jarmarku v Obci křesťanů (letos 15. prosince). Je to hned vedle Izraelské ambasády vedle Letné.

A kromě Camphillu tam býváme každoročně i my: http://www.amwa.cz . :-)
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    VODOMERKA: No vida! :-) Nejsi z Litoměřic?
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    JANYNA: super! tak to mam pres most, co by kamenem dohodil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam