• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Mám Samsung A55, z oficiálního obchodu samsung jsem si koupila motiv, který krom tapety, zamykací obrazovky a ikon má změnit i prostředí samsung aplikací, změnilo se mi vše, až na to prostředí/vzhled uvnitř aplikací (ano, jsem si jistá, že jde o samsung aplikace).
    Co s tím/jak na to?
    Díky!
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: S22+
    Potom co jsem rucne prosel nastaveni a vse vratil zpet jak jsem chtel:
    1. Baterka je na tom lepe.
    2. System je rychlejsi.
    3. Graficky re-design je otravny a porad orezava informace na 1080px sirce.

Krome notifikaci to takze zaplo swap (RAM+) a nastaveni optimalizace a opravneni.
    Vypnul jsem AI funkce co nechci.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ale kdyby Samsung neodebral podporu BT LTE externich monitoru - tak porad pouzivam svuj Samsung.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nedavno jsme resili jak si lide co jsou seriozni koupi Garmin :)

Moje video ukazujici stejny smoothing za ktery Samsung musel rychle dodat upgrade do Tizen. (Test v UK na pomoc seniorum byt aktivni ukazal neschopnost ukazovat zatez.)

Pro ty z vas co to hned nevidi z meho videa:
    Ten senzor naposledy uspesne precetl tep pred 2 dny.
    Staci zapnout sensor pohybem a lze pomoci gyro. Pak se vypne a udelas to same znova pokracuje z puvodni hodnotou.

Mereni na ruce je presne, ale selze velmi casto. Takze pristroje lzou, aby nezobrazovali "--". U zdraveho cloveka v kontrolovanem prostredi je feature. Pro lidi co to pouzivaji pro zvyseni aktivity je to nebezpecne.

Jsem rad ze jsem ten produkt zkusil a jeste zkusim v kombinaci s lepsim:
    Polar OH1 optical heart rate sensor | Polar USA
    https://www.polar.com/us-en/sensors/oh1-optical-heart-rate-sensor
    Polar H10 | Polar USA
    https://www.polar.com/us-en/sensors/h10-heart-rate-sensor
    Doufam, ze baterka bude dobra i se zapnutym BT.

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Notification - vyresetovano.
    Spotreba v power saving modu a launcher (zadna aplikace) - narust. Ale nemam chut to opravdu merit (Pouze SensorKraken vystup)

Tedka musim vyresit to nejhorsi - nove bubliny okolo notifikaci orezavaji text. Takova ztrata pro za***** bubliny.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: zkusil sem se podivat do gemini settings a nic takovyho tam nevidim, takze netusim.. gemini sem odinstaloval ted, tak treba to pomuze.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Nemáš zapnuté gemini?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MISEC: jo, jasne, to sem zapomnel napsat, nemusis delat nic vic
    MISEC
    MISEC --- ---
    DRAGON: A ked dopises na zamknutej obrazovke spenom poznamku tak ho staci zasunut naspat a poznamka sa ulozi automaticky do samsung notes.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak dva poznatky, vubec nechapu, jak sem na ne prisel po dvou letech :))

1) vyndas sPen a zacnes psat na zamcenou obrazovku, automaticky se aktivuje psani poznamek, bozi :)
    2) kdyz vytahnes sPen a vlezes do kalendare, tak muzes nazoomovat den na celou obrazovku a zapsat si do toho dne co potrebujes. wow :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Hele, nedeje se vam posledni dobou tahle vec: uz se mi trikrat stalo, ze sem si sel ulozit do kalendare (S23 ultra) nejakou vec a koukam ze uz tam je. Proste telefon slysel, jak sem si po telefonu neco domluvil s nekym a dal mi tam (napriklad) "prohlidka bytu", sice se spatnym casem, ale spravnym datumem. Nevim jestli me to vic desi nebo sere, kazdopadne to nechci. Tusite jak to vypnu?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    chvile googleni ukazala tohle
    Using the Samsung Phone App (not the Google one)

Dial *#9900# then scroll down to battery stats reset. Click then restart your phone.

zatim to mam asi ctyri hodiny, ale ta krivka se dramaticky zmenila... vecer sem sel spat s pulkou, probudil se 12% a nez sem na telefonu otevrel chrome ze to pogooglim tak to bylo 1%...

HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: Jen pár lidí řeklo že nevidí důvod proč to dělat, takže to nedělají a tudíž těžko mohou vědět zda by to pomohlo :-)

Včera dorazil update na A54 přítelkyně, tak uvidíme :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Btw. asi to je na většině těch jejich telefonů, táta si ten update instaloval asi tak tři týdny zpátky na Z-Flip 5 a taky si tuhle stěžoval, že mu najednou ta baterka vydrží stěží den, dřív minimálně den a půl.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HULIK: uz ti tady par lidi vysvetlilo, ze to na to nema zadny vliv.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Asi se blbě zeptám, ale někdo po tom update udělal reset si továrního než začal nadávat?
    E42
    E42 --- ---
    (Ale mluvím teda o Pixelu, ne o Samsungu.)
    E42
    E42 --- ---
    KALIBAN: Mně teda nedávno celkem z ničeho nic začala s baterkou vysírat appka MiFit k hodinkám Redmi, ale bylo to taky velmi zřetelně vidět v Battery Usage. Pomohla její přeinstalace.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    v tomhle me androidy serou, ze nemaj ofiko moznost rollbacku a pak nastavit skip this update. Pritom tohle by melo byt v gesci majitele zarizeni a ne ze vas donutej otravnejma notifikacema
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Na mojí S23 něco začalo žrát už před 7.0, ale fakt je, že 7.0 to dodělal :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam