• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Doufam, ze Samsung Ring je na tom touhle dobou podobne, protoze byval podobne. Ale tezko rict.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jen muj nazor: Bylo by fajn, kdyby to zacal testovat i na dalsich lidech nez je on sam. Pokud poskytl svoje data i vyrobcum, coz myslim ze parkrat rikal ze udelal, tak je mi vcelku jasne, ze jeho data maji pri uceni modelu umyslne prehnanou vahu, protoze benchmaxing :-) I tak jsem ale moc rad alespon za tyto testy, lepsi nez kdekoliv jinde, z toho co jsem videl.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Mnohem lepsi. Planuje retest i dalsich Samsungu.

Galaxy Watch 8 - FINALLY BETTER! (Scientific Review)
    https://www.youtube.com/watch?v=tjAap0kT_1o

NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Tak se podívej na nastavení, zvuky a vibrace, hlasitost, vpravo nahoře tři tečky, omezení hlasitosti média. To by mělo být vypnuté. A pokud to je vypnuté a ty Airpods pořád hrají potichu, tak pak bys ještě mohl zkusit vlézt do vývojářských nastavení a tam si najdi položku Zakázat absolutní hlasitost. To by teoreticky mělo zakázat to vestavěné omezení. Jsem si tak vzpomněl že jsem před nějakou dobou tohle řešil s bluetooth repráčkem, co hrál děsně potichu a tam to pomohlo.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KALIBAN: Zapomněl jsem svoje sluchatka a tak jsem byl nucen si půjčit...

Nakonec to vypadá ze mas na iPhone nějakou ochranu sluchu.. a proste musel bys to tam nějak sestelovat aby to na tom "externim" zařízení pustilo více...

Ale to je moje trochu krkolomná teorie:))

Každopádně už je mi to jedno
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK: Na pěší túru určitě v pohodě. Na nějaké posilování atp jak píšeš.
    HULIK
    HULIK --- ---
    LAUNCHER: To už bych víc věřil těm hodinkám ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Alespoň teoreticky. Reálně to neřeším a ten prsten mám jen na spaní 😊
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK
    HULIK --- ---
    LAUNCHER: Přes tu bundu, budou mit asi zajímavé hodnoty tepu :-D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Mám ty Ultry primárně jako backup k mobilu. Ale je pár dalších use cases, ze kterých jsem nadšený. Chválím Seznam Mapy, je to paráda.

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    4. Nekoupil sis fejkovy airpods jako ja onehda? :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To smrdi fyzickym problemem - dela to i na PC/Iphone?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MCKIDNEY: 1) trochu mi přijde ze lépe hraje pravý
    2) fakt málo...30% očekávání
    3) mám

Diky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    A test s PC/notes je 4 :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TEKKIT: Hmm. tak par otazek:

1. Hrajou obe stejne potichu?
    2. Hrajou potichu ve smyslo 70% nebo 20% ocekavani?
    3. Mas iphone pro aktualizaci a nastaveni? Staci i pritelkyne atd.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MCKIDNEY: toi jsem udělal jako první a nic, pak všechny uninstally a znovuopárování atd. pak jsem i zakázal dolby atmo a různý ty optimalizace pro sluch...
    ...a hovno:)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TEKKIT: Typicky je to problem absolutni hlasitosti a odejde to s restartem. Ja to mam vypnute a zkusim najit odkaz.

"Disable/Enable Absolute Volume (Bluetooth): Separates Your Phone’s Volume From Your Bluetooth Device

Have you ever faced a sudden volume increase on your Bluetooth headphones and had to pull them out of your ears? Yes, this happens frequently, especially if you use smartphones at high volumes. Even though the latest buds adopt volumes, there are still some instances where buds can register accidentally higher volumes.

Fortunately, there is a developer setting that you can enable to keep your Bluetooth device volume separate from your phone volume. When you enable the disable absolute volume Bluetooth settings on your phone, your phone and Bluetooth device will have their own separate volume controls.

While in some cases, absolute volume is enabled by default, however, if you want the convenience of controlling both your phone and device volume control using the same volume control, you can enable it so that it brings single volume for both your phone and device.

Also, disabling or enabling volume is not available on all smartphones, including my current OnePlus 13S. However, if you’re using a Samsung or other smartphone, you can enable it or disable it from the settings.

To do this, go to settings and the developer options, and under Bluetooth and networking, enable/disable the option that says Disable Absolute volume settings. Also, if you still don’t see the option, first ensure you have enabled and connected Bluetooth devices."
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    snažím se rozchodit na Samsungu AirPods a hraje to děsně potichu...nenapadá někoho v čem je problém?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Velký únik celé řady Galaxy S26. Známe detaily o fotoaparátech, čipsetech i kapacitách baterií – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/velky-unik-cele-rady-galaxy-s26-zname-detaily-o-fotoaparatech-cipsetech-i-kapacitach-baterii/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam