• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    KULA
    KULA --- ---
    Řeším menší problém, na S24 Ultra mi nechce BT najít spen. Když tam připojím spen z 22, tak ho BT najde a připojí. Zkoušel jsem všechny běžný pokusy o reset apod, ale spen se ne a ne připojit do BT, přestože ostatní, jako normální psaní, funguje. Může takhle vypadat částečně funkční spen?
    SATAI
    SATAI --- ---
    KORKMAZ:

To záleží, co chceš. 9a stojí podstatě méně.

Ale pokud chceš oddělit práci a doma a přitom mít jedno zařízení, je Knox na Samsungu IMO jasná volba.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SATAI: Neuvažoval, popravdě telefony moc neřeším a úplně jsem vypustil, že pixel ještě existuje. Ale vidím to cenou za 25k a to už je fakt moc

Jo a ještě mi bylo řečeno, že firemní prostředí (což je úplně zásadní, nechci tahat dva mobily) jde nacpat jen do Samsungu a Apple, ale to mi přijde trochu přitažený za vlasy, ta Motorola to zvládla
    SATAI
    SATAI --- ---
    KORKMAZ:

Ta nástavba je... hodně.

Mně to třebas moc nevadí, ale čistej droid to zdaleka není. Uvažoval jsi o Pixelu (což teda není čistej aosp, ale má o dost blíž)?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Zdar, sry jestli to sem nepatří ale budu potřebovat nový mobil. Byl jsem spokojen s čistým androidem v Motorolách, ale už bych potřeboval lepší focení a asi i bezdrátové nabíjení.

Dopátral jsem se Samsungu S25 asi za 16k a to mi přijde ještě únosný. V prodejně mi řekli, že je to vlajková loď, na mě to ale působilo jako mobilní telefon a ne loď. Zajímá mě, jaká je tam nadstavba OS? Samsung jsem neměl tak dekádu, max lepil rodičům po koupi tvrzený sklo.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Nevím jak komu, ale mě dnes přišel kod do Samsungu na 20% slevu na cokoliv, co platí do dnešní půlnoci!
    Kdyby někdo potřeboval dejte vědět.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEDOFREDO: Já teda neběhám, ale při chůzi nebo práci na zahradě mají 3pro tendenci se čas od času trochu uvolnit, což se pozná podle vypnutí ANC nebo hear through. 2pro jsou v tomhle o něco lepší že líp drží, ale 3pro mají lepší ovládání a ANC. Já bych teda na běhání volil něco úplně jiného, podle mě jsou na to vhodné Shockz, díky konstrukci skvělé drží, slyšíš jasně zvuk ze sluchátek, ale i co se děje v okolí.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Mate nekdo buds 2 nebo 3 pro a behate? Ja pouzivam porad jeste buds 1 a ty mi v usich diky tem vzperam do boltce drzi pevne, ty 3ky maj jinou kontrukci a zda se mi to ze to na behani moc nebude, spis 2ky vypadaji lip.. zkusenosti? diky
    SATAI
    SATAI --- ---
    Osmičkový update na loňský Watch Ultra mi dorazil...

Tak snad to přežijí
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    ZPC: nemám a ani neplánuju
    Idioti kvůli půl milimetru tloušťky úplně zrušili podporu S-penu, fakt konečná
    ZPC
    ZPC --- ---
    Ahoj, nahodou nemá tu někdo zkušenosti s novým Zfold 7?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KALIBAN: ok tak rukavice,, mají velikosti a tím pádem i ruce na které se nasunují nandavají rukavice :-))
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    NAVARA: nevim ale rozhodne to je povera :)

ONLY_Q: ruce maj velikosti??? :-P
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KALIBAN: no moje velikost ruky 10-11 jak u koho...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Je to s velikostí ruky nebo chodidla, ta pověra? :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LA_PIOVRA: uz ho davno nemam :) ale proste za me tohle byl treba proste kompletni showstopper... a to mam fakt jako hodne velky ruce.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KALIBAN: nepodpiras dolni hranu malickem? Imho to je casto kamen urazu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ONLY_Q: nejde o vahu, ten telefon je fakt velkej a lidem se s nim blbe dela jednou rukou. Ja uz ho prakticky do jedny ruky taky nevezmu.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KALIBAN: Ahoj, no S4plus m 198g a S25ultra má o 20g víc... je to takový rozdíl??
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ONLY_Q: hele ja si s ultrou za mesic odjebal slachy na zapesti, ten telefon je velkej a tezkej. Coz nemusi vadit teoreticky, ale proti vsem vlastnostem ktery ty telefony lisi, je tahle dramaticky nejvetsi... ten fotak je mazec, ale rozhodne plusko nema nejakou mrdku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam