• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KALIBAN: ok tak rukavice,, mají velikosti a tím pádem i ruce na které se nasunují nandavají rukavice :-))
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    NAVARA: nevim ale rozhodne to je povera :)

ONLY_Q: ruce maj velikosti??? :-P
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KALIBAN: no moje velikost ruky 10-11 jak u koho...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Je to s velikostí ruky nebo chodidla, ta pověra? :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LA_PIOVRA: uz ho davno nemam :) ale proste za me tohle byl treba proste kompletni showstopper... a to mam fakt jako hodne velky ruce.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KALIBAN: nepodpiras dolni hranu malickem? Imho to je casto kamen urazu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ONLY_Q: nejde o vahu, ten telefon je fakt velkej a lidem se s nim blbe dela jednou rukou. Ja uz ho prakticky do jedny ruky taky nevezmu.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    KALIBAN: Ahoj, no S4plus m 198g a S25ultra má o 20g víc... je to takový rozdíl??
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ONLY_Q: hele ja si s ultrou za mesic odjebal slachy na zapesti, ten telefon je velkej a tezkej. Coz nemusi vadit teoreticky, ale proti vsem vlastnostem ktery ty telefony lisi, je tahle dramaticky nejvetsi... ten fotak je mazec, ale rozhodne plusko nema nejakou mrdku.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    NEVILL: žena měl na S24 asi 3 další updaty a vrátilo se jí to do normálu po tom posledním.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: U S24 se mi to taky zlepšilo, když telefon používám míň, tak dá asi den a půl, když víc tak den a 6 hodin. Každopádně lepší než když to vydrželo stěží jeden den...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: mne už si ta baterka z mně neznámého důvodu vrátila zpět do původní výdrže a jsem zas na cca dvou dnech na nabití, ovšem tedy vůbec nechápu, co to bylo jako za haluz, poměrně dlouho trvající :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: Updatnul jsem tu S23 a asi pohoda, nepozoruju žádné zhoršení.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    akorát ho proti starému note není kam vložit.. což je zase opruz.--
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONLY_Q: Bacha na různé modely, já třeba stylus z Tab S7 na 23 Ultra použít nemohu, ale obráceně mi funguje
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    NAVARA: Spen mám u tabletu.. takže použít by se dal..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONLY_Q: Já ho zvažuji kvůli lepšímu pouzdru :) A stylus bych také používal.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    NAVARA: no mě nejvíc láká ten foťák, ostatní je asi velmi podobné tomu plusku...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Záleží na tom, jestli budeš potřebovat nějaké funkce/výhody Ultra modelu nebo ne.

| Feature        | Galaxy S25+               | Galaxy S25 Ultra                                   |
    | -------------- | ------------------------- | -------------------------------------------------- |
    | Display        | 6.7″ QHD+ (\~513 ppi)     | 6.9″ QHD+ (\~498 ppi), slimmer bezels              |
    | Build          | Armor Aluminum + Victus 2 | Titanium + Gorilla Glass Armor 2                   |
    | Weight         | 190 g                     | 218 g                                              |
    | S Pen          | ❌ No                     | ✅ Yes                                              |
    | Cameras        | 50 MP + 10 MP + 12 MP     | 200 MP + 50 MP periscope + 10 MP + 50 MP ultrawide |
    | Battery        | 4,900 mAh                 | 5,000 mAh                                          |
    | Charging Speed | 45 W wired                | 45 W wired                                         |
    | RAM / Storage  | 12 GB / 256–512 GB        | 12–16 GB / 256 GB–1 TB                             |
    | Price          | \~£999 / \$999            | \~£1,299 / \$1,299                                 |
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    SATAI: koupit nebo obecně jestli ho potřebuju??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam