• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    prosím vás, mám hodinky galaxy watch6, po aktualizaci systému mi po nastavení cvičení po chvíli ta dlaždice zmizí a mám tam klasický ciferník, nenaskočí mi to na obrazovku ani když hodinky probudím pohybem ruky a ta aktivita se nedá vytáhnout ani z tý dolní pozice, prostě to tam není, musím si najít dlaždici cvičení, najít to cvičení a pinknout na to, je to dost otravný. v prodejně samsung v palladiu mi pán řekl, že mám ty hodinky resetovat, nějak sem nepřišla na to, jak to udělat a nepřijít o veškerý údaje...nevíte někdo ? .. a když mám puštěný spotify, tak to na tý dolní pozici je a vytáhnu ho na obrazovku v pohodě, tak si řikám, že to asi neumí dvě věci najednou nebo nevim, na to mi týpek odpovědět neuměl

a ještě otravnější problém, od včerejška mi neustále vyskakuje platnost relace účtu samsung account vypršela, přihlaste se k účtu samsung account znovu...k účtu jsem se přihlásila, ale dělá mi to furt, někde jsem našla radu, že se má v nastavení telefonu v appce vymazat úložiště a že to přestane, ale opět, to přijdu o všechny data v ty appce ne ? nebo ne ?

díky za postřehy
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: to je něco jinýho, než na co se ptá
    HULIK
    HULIK --- ---
    NEVILL: Teď jsem to zkusil u Youtube Music a stejně se zavře ...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    RBIKER: To se dá udělat v Nastavení, Aplikace, tam najdeš a vybereš Spotify, Baterie, změníš to z Optimalizováno na Bez omezení.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    NEVILL: to je docela fajn. nemusim to nikde lovit. Obcas, kdyz zavru vsechny app, si spotify zavru. Je nejaka moznost rict telefonu, ze zrovna tuhle app zavrit nechci?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    A Spotify má teď při přehrávání takový malý Widget s názvem skladby v horní liště.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Dobrý, už jsem to našel a mám to zpátky na tom původním, díky! :⁠-⁠)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    NEVILL: To jde naštěstí nastavit na původní variantu.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    a ledání apek je dole a nevýrazné... ale jinak to jede vcelku slušně,,,
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    No, tak jeden rozdíl je, že swipe na horní liště rozdělili, nalevo jsou upozornění, napravo nastavení. Trochu nezvyk...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ONLY_Q: taky se mi to stahuje!
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Tak akorat stahuju 7.0 jestli se podari napisu.. jestli ne. Tak mam brick..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: no právě..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Dneska je revoluční když se změní velikost displeje o jeden milimetr :⁠-⁠)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: tldr větší baterie, jiný uspořádání objektivu, bluetooth do sPenu. Tohle je považováno za revoluční update? asi sem starej..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tohle nabídne Galaxy S26 UItra! Máme exkluzivní informace od leakera, který viděl prototyp
    https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s26-ultra-prototyp-unik/?fsp_sid=18891
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ahoj, jde na galaxy watch 7 nastavit always on display ale jen pro časový údaj?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    SATAI: pochopitelně myslím jako minimum, čili něco jako "S25FE", ne Ultra.

Galaxy S25 Ultra s 16GB RAM bude k dispozici jen na jednom trhu - MOBILE PRESS
    https://mobilepress.cz/2025/01/20/galaxy-s25-ultra-16gb-na-jednom-trhu/
    SATAI
    SATAI --- ---
    HNIZDO: s25 má (24+, Ultra min od 20)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LAUNCHER: kéž by do řady S včetně přišlo alespoň 12GB RAM. V Koreji, Číně a Tchajwanu mají 16GB.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam