Samsung S21 FE 5g instalacia aktualizacie software telefonu skoncila boot loopom. Da sa s tym nieco robit? S datami som sa uz rozlucil :/.
Par krat telefon akoze na chvilku nastartoval a spustil One UI ale raz neslo vobec zadat kod cez dotykovu obrazovku vobec nereagovala, dalsi pokus vsetko nabehlo dal som kopirovat fotky picas kopirovanoa samorestart, dalsi pokus len prebliklo ze nahrana One UI a opat restart, naposledy sa nastartoval ako novy tel ale povas nastavovania a odsuhlasovania podmienok pouzivania opat restart mobilu.
Robil som flash cez Odina na poslednu verziu fw, skusal som aj jednu dozadu, nic nepomohlo.
Telefon dostat do download modu na flashovanie nie je problem. Dostat ho do Android recovery sa mi podarilo s obtiazami a stastim len par krat, vymazanie cache nepomohlo (to som skusal ako prve uplne pred flashovanim). Naposledy som spravil factory reset ale stale boot loop mam.
Da sa s tym nieco robit? Mohla to aktualizacia tak rozbit? Podla internetov viac ludi sa na toto stazovalo, vraj je to spojene s apkou SmartThings, asi uz aj Samsung to opravil ale mne to nefunguje, za 11 mesiac som si vsimol ze su dve verzie firmware. Alebo ze by blba zhoda nahod ze odislo nieco hardverove, doska, neviem,...?