prosím vás, mám hodinky galaxy watch6, po aktualizaci systému mi po nastavení cvičení po chvíli ta dlaždice zmizí a mám tam klasický ciferník, nenaskočí mi to na obrazovku ani když hodinky probudím pohybem ruky a ta aktivita se nedá vytáhnout ani z tý dolní pozice, prostě to tam není, musím si najít dlaždici cvičení, najít to cvičení a pinknout na to, je to dost otravný. v prodejně samsung v palladiu mi pán řekl, že mám ty hodinky resetovat, nějak sem nepřišla na to, jak to udělat a nepřijít o veškerý údaje...nevíte někdo ? .. a když mám puštěný spotify, tak to na tý dolní pozici je a vytáhnu ho na obrazovku v pohodě, tak si řikám, že to asi neumí dvě věci najednou nebo nevim, na to mi týpek odpovědět neuměl
a ještě otravnější problém, od včerejška mi neustále vyskakuje platnost relace účtu samsung account vypršela, přihlaste se k účtu samsung account znovu...k účtu jsem se přihlásila, ale dělá mi to furt, někde jsem našla radu, že se má v nastavení telefonu v appce vymazat úložiště a že to přestane, ale opět, to přijdu o všechny data v ty appce ne ? nebo ne ?
díky za postřehy