• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Dá se dostat CM na Xcover2? Potřebuji něčím nahradit (téměř) nerozbitnou nokii E52 a štve mne ten problém s kapacitou vnitřní paměti (3/4 sežere systém a android 4+ nepovoluje aplikace na kartě).
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    MUSTAFA: tak oprava IMEI u NOTE II stojí 1000,-
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj, nechcete někdo dokovací stanici? http://www.czc.cz/samsung-multimedialni-dokovaci-stanice-edd-s20e-bila/118200/produkt
    Zbyla mi po S4. Cenu nabídněte
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    FIFO: jak rika E42 - taky bych se na to vykaslal, hlavne asi kvuli tem vychytavkam (pokud je vyuzivas), vsechno mozny nastaveni se da poresit pres programy a root.

    Kdyz uz jsme u toho, ja mel vzdycky HTC, ale chystam se na Sammyho akorat jsem z toho trochu rozpolcenej... ten UI Samsungu se mi nikdy nelibil, na druhou stranu se mi moc nelibil ani CM a nejspokojenejsi jsem byl s HTCckovym UI, ale zase bych chtel vyuzivat veskery ty serepeticky Samsungu, ptze na to ja jsem, tak nevim. Asi se ukaze az po nejakym case pouzivani :)
    E42
    E42 --- ---
    FIFO: Lokální S III má AFAIK Exynos, takže podpora CM nemůže být na takové úrovni jako třeba u S1. O "samsungový vychytávky" taky přijdeš (i když je otázka, jestli je o co stát). Osobně mám na Note II (nafouklá S III) Samsung stock, dokonce i bez rootu, a jsem spokojenej. Dřív jsem měl S1 s aktuálním CM. Jinak řečeno, vykašlal bych se na to, dokud nebudeš mít konkrétní důvod pro instalaci CM. Já se na to chystám až tak někdy s příchodem KitKatu.
    FIFO
    FIFO --- ---
    achjo jsem rozplcen.. dostal jsem v praci Samsung SIII. Jako vsechno je v defaultu fajn, vsechno funguje (je tam 4.1.2) ale mel jsem predtim na vsech smartphonech cyanogenmod a asi bez toho nedokazu zit nebo nevim.. Vim ze jde o malickosti, ale proste mi to chybi ty moznosti nastaveni..
    Na druhou stranu zase nevim jestli na tech custom ROMkach fungujou ty Samsungovy vychytavky jako treba smart stay, split screen, usporny rezim.. ?
    Rozseknete mi to nekdo plz dekuju
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    GREVE: Chtela jsem Samsung Slll mini, ale Huawei Ascend G510 je s nim srovnatelny a ma i lepsi procesor 2x1,2GHz nez Samsung. Takze platis za znacku :P Podle me je vzdycky lepsi novy.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    Ocenim tipy a rady, nez dam tel. operatorovi do opravy: na galaxy S3 zacal nepravidelne, se zvysujici se frekvenci, zamrzat system. Kdyz se tak stalo, bylo to definitivni (zadny glitch), az do resetovani drzenim vsech tlacitek, resp. do vyndani baterie. Z nejakych diskuzi online jsem si odnesl, ze krome servisu muze pomoct uvolneni mista na SD, resp. zvyseni kapacity dokoupenim nove SD. Pravda, mel jsem zaplneno cca 9 z 10 nebo 11 GB, co mam na internim ulozisti. Ulozil jsem tedy data do cloudu a provedl factory reset. Volno mam ted 90% kapacity uloziste, prvnich par dnu bez skobrtnuti a dnes se opet vyskytl stejny problem. Mate nekdo podobnou zkusenost? Telefon neni rootovany, aplikace jen standardni z Play storu, do vody se nepodival, Android od operatora...

    Diky moc.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GREVE: s4 mini je super
    GREVE
    GREVE --- ---
    Doporučili byste Galaxy Mini?
    GREVE
    GREVE --- ---
    NAVARA: Cenově spíš k tomu Huawei a ideálně ještě méně. Spíš budu shánět asi něco z druhý ruky (ale pořád nevím co).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GREVE: Co to je nízká cena? Páč to je pak rozdíl mezi Samsung SGS3 (dostatečně výkonná mašina, které klesla cena díky SGS4) nebo Huawei Ascend Y300...
    GREVE
    GREVE --- ---
    Prosím poraďte - chtěl bych koupit nový mobil, Samsung (protože minulý model se osvědčil), ale absolutně se nevyznám v současné nabídce. Prioritou je nízká cena, využití velmi nenáročné - volání, sms, základní internet - tady je plus přehlednost a nekomplikovanost.
    Který model doporučujete? Má smysl kupovat nový, nebo lehce použitý?
    OLA44
    OLA44 --- ---
    Ja ji dostal jako sluzebni tak jsem taky asi z obliga
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUCKOWSKI: to rozhodne jsi :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DRAGON: Za telefon odmítám dát víc než 5000,- takže jsem asi z obliga :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nemel byste nekdo zajem o novou Samsung Galaxy S4? Je mesic stara. zaruka 2 roky v alza.cz
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARTIK: tak pokud to vyuzivas takhle malo, tak se asi uplne neni te vydrzi co divit, to bych rekl ze je uplne v pohode. Ja kdyz sem ted mel mesic srazenej fup od vodafonu a mel sem vypnuty rychly internety, takze sem jel pres pomalej E, tak mi vydrzel telefon tri dny bez nabijeni (Galaxy S4)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    MARTIK: já jsem po prvotním zklamání ohledně výdrže baterky taky dospěl do stavu, kdy jsem spokojenej... jas cca 70%, mobilní data a GPS běží celý den a hodně pomohlo zapnutí úsporného režimu (pomalost jsem moc nezaregistroval) a výdrž se prodloužila znatelně, teď už vydržím celý den (což bez úsporného režimu nešlo a třeba kolem 17h se vybila baterka, i když ho ráno po probuzení vyndavám z nabíječky).

    Problém je, že mám za den cca 30 hovorů a protelefonováno asi 2.5 hodiny, cca 20 mailů přečíst, 5 napsat a nějaké ty sms, asi 1h denně nyxdroid, půl dne na wifi, půl dne přes 3G...

    Závěr: jsem spokojen - jak s mobilem, tak s výdrží baterky... Samsung Galaxy Core Duos můžu klidně doporučit jako nejlepší dual-sim mobil co jsem měl ;-)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    tak baterka v Samsung Galaxy Dual Core:
    přestal jsem si s mobilem furt hrát a taky mám pocit, že se baterka nějak zapracovala, či co, protože nyní jsem zhruba v tomto stavu:
    61% baterky, v provozu zatím 26 hodin
    což je myslím velmi velmi slušné

    prováděl jsem s ním zhruba toto:
    Jas displeje na 100%
    5x za spustím mobilní data a provedu synchronizaci
    5x SMS
    Pár minut prohlížení galerie, pár minut dohromady FB a Chrome
    žádné volání, žádné hry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam