• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    FIFO: Naopak. Class 4 16GB v obchode za 360,-, class 10 16GB na netu 160,-.
    FIFO
    FIFO --- ---
    PEPENKA: spíš než pepici z garáže ten rozdíl v ceně dělá ta třída. tys koupila třídu 4 což je nejpomalejší. 16gb třída 10 bude určitě dražší.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    E42: ok. zkusím aktualizaci. teď mi píše, že "zařízení bylo změněno" :-)
    asi má problém s rootem.
    E42
    E42 --- ---
    CUCHULAIN: Ono to asi nemusí byt jenom pro práci s notifikacemi, ale asi cokoli, co najdeš v těch services v accessibility. U mě by to např. dělaly Pushbullet a Notify Me. V Androidu 4.3 už to ale má Samsung naštěstí opravený.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    E42: to bude ten druhý případ. díky za tip, projdu notifikace...
    E42
    E42 --- ---
    CUCHULAIN: Settings - accessibility - services - talkback. Pokud to nejde vypnout nebo to mluví i přes vypnutí, máš nainstalovanou nějakou službu pro práci s notifikacemi. Je to známý bug Samsungů snad do Androidu 4.3.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Na Note 10.1 (GT-N8000) se mi zapíná hlasová indikace akcí (složka otevřena, složka zavřena, page 1 of 3, ...)
    Tušíte někdo, jak to vypnout?
    SONIC
    SONIC --- ---
    SITH: samfirmware.com tam si sosni firmware a odin uz mas..:) bude jednosouborovej..das ho do PDA...nedavej zadnej pit a nesmi bejt zaskrtlej repartition...
    SITH
    SITH --- ---
    PEDROBEAR: ja to uz rootovat fakt nechci. Jednou stacilo ;)

    nasli byste mi kluci navod jak na to? si nejsem jist ze bych nasel sam to spravny. To bude zas akce na pul dne
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SITH: resil sem taky kdysi, stacilo prelit odinem ofiko romkou jak pise SONIC: a pak to muzes znova rootnout korektne jak se patri.
    Je to takovej hard reset kdyz se neco podela.
    SONIC
    SONIC --- ---
    SITH: nene musis to prelejt cistou romkou az pak tovarnu..
    SITH
    SITH --- ---
    SONIC: kdyz udelam tovarnu rovnou, ta "puvodni" ofiko verze tam neni?
    SONIC
    SONIC --- ---
    SITH: normalne to prelej ofiko romkou odinem, udelej tovarnu a melo by to byt OK...snad si to nezkonil az moc aby se neco podelalo :) jinak aktual pro SG2 je 4.1.2...po prihlaseni na svuj google ucet mas v playi zalozku moje aplikace a tam bys mel mit vseci co sis koupil...
    SITH
    SITH --- ---
    filtroval jsem, ale moc užitečné to nebylo, tak se zeptám.
    Mám SG2, přes odina jsem tam hodil nějaký to 4.1.2 tuším, ale pak jsem to zkonil. Rootnul jsem to, nahrál nějaké ty další aplikacen a root atd. a nějak to začalo dělat paseku. Telefon se mi tak 1x tydne sam restartuje nebo zamrzne a jde to jen pres tvrdy restart. Takže chci zpátky ke stock androidu a upgradnout ho jen na ten, který je na SG2 ofiko k dispozici.
    Jak mám postupovat na ten restart?
    Vymažu nějak ten novy android, root apl a zbytek ?
    Když mám koupené aplikace přes gplay, po novém gplay zůstanou mi ty aplikace k dispozici?

    díky
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    SONIC: Fajn, díky ti, tak jsem si sice připlatila, ale já už se nemohla dočkat.... :D
    SONIC
    SONIC --- ---
    PEPENKA: jj koupila si dobre...rozdil v cene neni nic divnyho..na krame platis najem, prodavace musis tam svitit vsechno to stoji prachy..eshop te oproti tomu skoro nic nestoji (samo jak kterej)..proste zalezi kolik mas naklady na svuj biznys..je hromada Pepiku z garaze ktery desne nicej ceny pac sou u sebe doma u jednoho kompu a provoz je moc nestoji...ten pak ma super ceny jenom je problem ze vetsina takovejch funguje tak pulrok a pak menej firmu nebo koncej uplne pac nezvladaj reklamace..
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Čao, taková debilní otázka, ale... Nemám u sebe momentálně uživatelskou příručku, tudíž nevím, jestli jsem koupila správnou paměťovku do Samsung Galaxy Trend Plus. Jedná se o paměťovou kartu značky Kingston, 16GB, microSd HC, třída 4. Zpočátku mi bylo divné, že tam karta "nedrží", ale nějak jsem to dala, teď se teda bojím, že jsem vybrala blbě. A ještě, prosím vás, jak je možné, že se ceny paměťovek liší na internetu a v prodejně v řádů stovek? (Teď mám na mysli úplně stejnou značku a typ karty, jedna za 169,-, druhá za 360,-.) Předem díky :)
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Zdravím, začínám mít opět problém s telefonem (Samsung Galaxy S3) telefon se nenabíjí, není to poprvé co tenhle problém mám, jednou jsem to již řešil první problém byl v baterce, která byla podvybitá, baterku týpek v servisu vrazil do nějaké mašinky, navíc jsem nechal na konto tohoto vyměnit USB konektor, ač se začátku zdálo že to problém vyřešilo, ale zhruba po třech měsících se problém vrátil, nabíječku jsme koupil originální, baterku jsem koupil novou, o baterku se starám, proto nechápu co se děje, v software to není, telefon jsem prohnal hard resetem. Má s tímto někdo zkušenosti?
    SONIC
    SONIC --- ---
    MARECEK: jojo tak by to melo bejt OK..

    NAVARA: joj taky uz sem se potkal s telefonem kde to neslo..ma to problem s novejsima androidama...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SONIC: na SGS3 mi třeba triangle nefungoval... mají tam ještě nějaký režim s přepsáním čehosi, ale okolo toho blikají varování s hard brickem a nikde jsem nenašel info, co se bude dít abych mohl zhodnotit šanci, že se hard brick stane (což normálně se odhadnout dá, když je info)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam