• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nechcete někdo nový záda na s4? Za krabičku cigaret třeba nebo za cokoliv ať to nevyhodim...
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    ERED_MITHRIN: ted uz je to jedno ...
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    CPT_PLESARD: oslovila te alza reklama v prazskem metru? ;)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Co si myslite o Samsung Galaxy 3 Neo LTE N7505?
    Diky.
    JUNGLEBOY
    JUNGLEBOY --- ---
    mam samsung s4 mini s android 4.2 a update hlasi moznost prejit na 4.4, ma to cenu nebo je lepsi zachovat starsi verzi?
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    CALIGULA: zkus zavolat mobil pohotovost, vcera jsem tam nekoho videl asi s nejakym sx a rikali mu 900. ALe fakt nevim cenu.. http://www.mp.cz/kontakty/praha-na-porici/
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Zdravicko. Mam Galaxy Note 3 a potrebuju ROOT ale jako totalni antitechnik nejsem schopnej to udelat a nemam ani poradnyho kompa. Je nejakej snadnej navod jak to udelat? Pripadne nejaky prazak co by to sfouknul?:) :)
    DARKJESUS
    DARKJESUS --- ---
    Towelroot nevadi, ale imho nefunguje po posledni aktualizaci, jestli se neco nezmenilo od stavu pred cca 14 dny
    E42
    E42 --- ---
    Towelroot by na i9506 neměl KNOXu vadit.
    SONIC
    SONIC --- ---
    MEDWYN: Prijdes o zaruku..predpokladam ze prodejce by to reklamoval v nemecku tam to zamitnou na knox pocitadlo pokud ho nevynulujes..mozna to de - nezkoumal sem..ale dyz to bude HW problem a ses hadavej typ tak to nebude prima souvislost s vadou a v cechach bys to mel vyhrat i kdyz to v ofiko servisu zahranicnim zamitnou..prodejci se to nebude libit ale je to tak..
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Tak zvazuju, ze zakoupim S4 i9506, za tuhle cenu mi to prijde skvelej kauf: https://www.mironet.cz/...alaxy-s4-i9506-snapdragon-800-eu-distribuce-16-gb-lte-deep-black+dp205103/

Nemam ale v planu prilis dlouho vydrzet na ofiko romce, cistej android mi voni mnohem vic. Jak se stavi Samsung k rootovani/flashovani? Cetl jsem ted neco o KNOX a nemam z toho uplne dobrej pocit.
    Nejake realne zkusenosti zdejsich uzivatelu? ;)
    CORNELA: no, zabit by te to nemelo...
    MAJDUSH
    MAJDUSH --- ---
    Ahoj, mohl byste mi prosim nekdo poradit.. v patek do mne nejaka buchta strcila, kdyz dobihala tramvaj a mne vypadl z ruky telefon, spadlna zem, sklicko v kopru, nicmene display je cernej, neni prasklej, ale proste nefunguje-tma. LEDka sviti, tlacitka taky.. nekdo nejaky napad, tip minimalne kam zajit to nechat opravit, kde za to nenecham bura? mam galaxy s3. díky
    AK47HS
    AK47HS --- ---
    Exclusive Comparison: Android 5.0 Lollipop vs. Android 4.4.2 KitKat on Galaxy S4
    http://www.youtube.com/watch?v=8QETNpd57kk#t=202
    KULA
    KULA --- ---
    Zdravíčko,
    dostal se ke mě Galaxy Trend Lite Duos. Použitelnost telefonu je silně na hraně já si říkám, zda by to Cyanogen nedokázal změnit. Máte-li s tímto zkušenost a dokázali by jste telefon přehrát, rád se finančně odvděčím. Lokalita Praha a díky!
    SONIC
    SONIC --- ---
    MUSHKA: misto ofiko romky pouzit jako prostrednika jinej telefon...
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    zdravim, nevite nekdo jak dostat sms zalohovane v Kies do telefonu s Cyanogen11? Napada me zaloha aktualniho systemu, instalace nejake ofiko rom a obnova zalohy sms s tim, ze to pak zazalohuju nejakym sms baskupem nebo neci.. ale je to hrozne zdlouhave a navic se mi nedari najit ofiko rom kterou by mi to vzalo.. nevim jak je to s regionama a tak.. nejaky jednodussi tip nebo navod?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MAMHESLO_123456: Na galaxy S3 i S5 mi funguje hrbetem ruky prejet displej z prava do leva, treba to tady pujde taky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam