• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PEKK: ja mam 6g+ a tech 138 GB ramky potesi, stejne jako sluchatka B&O
    PEKK
    PEKK --- ---
    OTAVA: Jo jo, 30 dní na to mají všichni...Já tátovi reklamoval alcatela asi 3x...pak šel o zeď:)
    LG je fajn, mám půl roku G6, teď ji teda budu měnít, ale sloužila dobře. Vlastně až na stabilizátor videa, ten měla G5 lepší
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PEKK: Ja musel Samsung reklamovat je to peknej voser teda. Vzdycky jim to tva 30 dnu a trikrat posrali opravu. Nedik, mam ted LG.
    PEKK
    PEKK --- ---
    URZA: Zkušenost nemám, ale levných tel z heureky bych se bál. Jde o to, že telefony určený pro evropský státy jsou docela pečlivě testovaný pro jednotlivý národní operátory a jejich síť a proto taky u operátorů stojí víc, než na tý heurece například.
    Jak to má alza nevím.
    Kdyby šlo o krám za 3tis, tak je to asi buřt, ale u telefonu kolem 20tis bych to neriskoval.

    Jinak samsung mně už několik let štve s těma hranama...nebejt toho a skla, tak je to perfektní telefon. Nedávnou jsem měl na pár dní na zkoušku novýho nota8 a fakt nee...neforemný dlouhý pádlo, zase ty dementní oblý hrany...šel zpátky:)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DRAGON: myslim ze jim je to vlastne jedno. Kdyz vidim co udelali s novym note tak tomu verim. Mam predchozi (nevybuchujici) verzi a ta je zlata vydrzela vsechno. proste pracovni nastroj jak ma byt. i ten 7note co ho stahli vypadal skvele. A ten co udelali ted ? edge ? tragedie. prvni pad a je konec navic ty debilni hrany. Bud samsung prijde s necim hustym ze si sednem nebo je jim to vlastne fuk.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RAINBOF: klamavou reklamou? tak to je teda slusna strategie, thumbs up
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    samsung se musi zahojit po tom stazenym note
    URZA
    URZA --- ---
    DRAGON: tak to pak dej vedet jak jsi dopadl, drzim ti palce


    Nikdo teda nema zkusenosti s kupovanim levnych Samsungu z Heureky???
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    URZA: Tyhle nesmysly se ti oni snazi rict, ale pravne je to nesmysl. A proto se s nima soudim Znalec rika, ze jeho posudek tuhle vec vzdycky u soudu vyhral. Resp ani se to k soudu nedostalo. Proste ze sebe clovek nesmi nechat delat idiota. Je to na kazdym, jak k tomu pristoupi.
    URZA
    URZA --- ---
    DRAGON: jo to vidim uplne stejne, chlubej se IP68 tak by za to meli vzit odpovednost a vratit prachy.. jenze problem je ze oni si do podminek napisou ze nehlede na tu certifikaci, jak to prijde do kontaktu s vodou tak prijdes o zaruku a dokonce na tom maj specialni detektory podle kterych poznaj ve uvnitr byla voda a nevezmou ti to na reklamaci.. je to od nich dost sprosty, ale takhle to myslim delaj upnlne vsichni vcetne applu.. ten soud asi projedes se obavam..

    What makes the Galaxy S7 Waterproof? - Ultimate Test
    https://www.youtube.com/watch?v=B4KOg7g1zfE
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    URZA: mne nejde o prachy, jde mi o princip. kdyz neco nabizej jako vodotesny zarizeni, tak by to meli na scoje naklady taky opravovat. kdyz jim nekdo prinese vytopenej telefon, meli by stahnout ocas a potichu ho vymenit. a ne ze cloceka poslou jeste do prdele. to u mne neni firma, ktery jeste nekdy dam byt jen korunu. misto toho, aby odemne dejme tomu kazdy tri roky dostavali prachy za flagship. jejich problem. prohrajou soud a jeste prijdou o zakaznika.
    URZA
    URZA --- ---
    DRAGON: 16 bych prave dal :D 25 se mi davat nechce..

    ja te uplne chapu, moje zkusenost je nicmene prave opacna, samsung mi vydrzel nejdyl ze vsech androidich telefonu, ono to asi je proste o stesti a kus od kusu.. v tomhle pak asi jedine apple, jen tam i 30K za novej flagship je malo :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    URZA: chapu, ze na tohle se neptas, ale reknu ti svuj nazor na to, jestli zaplatit samsungu 16 litru za telefon:

    mam s7, coz je telefon s IP68. Lehce sem ho namocil v desti a ten telefon prestal fungovat. Zacalo to chybou simkarty a pak to slo dal. Tak sem ho poslal na reklamaci. Samsung se vyjadril, ze mi nic opravovat nehodla a ze po mne chce 11 tisic za opravu. Takze se s nima soudim.

    Tolik asi k moji duvere v tuhle znacku. Nikdy vic.
    URZA
    URZA --- ---
    DRAGON: Tak to G955F je evropska distribuce a SM-G955 samo o sobe asi neni nic, to je nejaka haluz Heureky, navic neska uz to tam nemaj ten combobox s vyberem techto modelu, maji tam vsudejen G955F..

    Jako da se s8+ koupit od cca 16K czk na Heurece.. https://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-galaxy-s8-plus-g955f-64gb/

    Coz je o nejakych 6-7K levnejc nez oficialni cena na Alze..

    Ale kdyz si procitam recenze tech obchodu na Heurece tak dost casto lidi pisou ze jim to chodi v otevrene krabicce, ocividne pouzite a repasovane... a EU distribuce znamena ze se to musi na reklamaci posilat nekam do zahranici podle toho odkud to ten prodejce dovez.. takze treba do nemecka, francie, lidi tam pisou ze cekali treba mesic na reklamaci..

    no nevim, nevim.. mate s tim nekdo nejaky zkusenosti?
    URZA
    URZA --- ---
    Ahoj,
    kdyz se divam na Heureku na samsung galaxy s8+, tak je tam velky cenovy rozdil mezi variantou G955F a SM-G955 ..skoro 5000 czk.

    Ale nedari se mi vygooglit jaky je rozdil v tech telefonech, nevite nekdo?
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    Nezahledl nekdo nekde vyjadreni Samsungu k (chystanemu) KRACK fix update pro jejich android zarizeni? Na S dev foru i na ceskem S supportu zatim nic...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VERLIBA: ano velmi pravdepodobne. ale nemusi to tak byt. nekdy se nabijeci obvod splete a proste spatne meri tak to pak chcipne.
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    RAINBOF: jestli pri 40% vypla, tak je asi v haji a zrala na vymenu, ne?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VERLIBA: baterie umrela. bude treba ji fyzicky vyndat a nabit vedle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam