• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    TEKKIT: na předchozí telefon jsem postupně objednal snad přes deset čínských pouzder, buď neseděly, nebo šly blbě mačkat čudlíky, nebo zežloutly apd.
    Na nový jsem vzal rovnou Spigen, který pasuje dokonale a po roce vypadá stále jako nový. Takže souhlas.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    protože mi nedávno upadl telefon a rozmlátilo se jak přední krycí sklo, tak bohužel i display (oprava cca 5k - klasická S7), tak jsem se trochu více zajímal o různý kryty a nakonec mohu doporučit toto:

    Spigen Rugged Armor, black - Galaxy S7 555CS20007 | CZC.cz
    https://www.czc.cz/...7/186104/produkt?gclid=EAIaIQobChMIgvO_sviJ3AIVprXtCh0l3QVeEAQYASABEgLFBPD_BwE

    - je to taková na první pohled tvrdší a tlustší guma, která pokrývá záda, ale ještě asi o 2mm přesahuje vepředu display(tzn když telefon položím na display, leží to na těch okrajích krytu)

    - jediný negativum, čistě subjektivně je ten telefon v tom větší cihla (nemá to pěkné ladné tvary).

    - při tom pádu jsem tam měl nějaký kryt (subjektivně hezčí:)) z ali za pár kaček, bohužel k ničemu

    (P.S čestně prohlašuji, že pro tu firmu nedělám a není to reklama:)) Píšu to jen jako osobní zkušenost, mohlo by se někomu hodit)

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEEPEK: to se imho nastavit neda
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj, můžete mi prosím poradit kde v hloubi systému Android nastavit automatické zapnutí, po vypnutí při úplném vybití a následného připojení na nabíječku?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    NEVILL: Xiaomi A1
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    NEVILL: Ok, díky za doporučení!!!
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AUTOLOKATOR: Tak do toho by se ti měl vejít Galaxy J3 (2017), na Alze nebo CZC bez pár korun 4 tisíce. Žádný zázrak to není, ale vypadá vcelku použitelně. Podobný hardware s levnější cenou je třeba Nokia 3, ovšem má horší foťák.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    NEVILL: díky za odpověď, budget minimální, strop 4 tisíce kč... nenašel jsem krom světu androida jiný auditko o smart phonech, takže beru doporučení i od jinech značek, poku to nebude samozřejmě znamenat morální prohřešek zralý na vyloučení ze skupiny
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AUTOLOKATOR: To záleží jak vysoký na to máš budget. Samsung má levnější řadu Galaxy J (podle velikosti displeje J3, J5, J6, nic moc výkon, ale na běžné užívání asi stačí), střední třída je A řada, nej je řada S (nejlepší a nejdražší, to jde ruku v ruce). Na dobrý poměr cena/výkon se teď třeba dá za nějakých 11K koupit Samsung Galaxy S7 nebo S7 edge, což jsou sice dva roky staré modely, nicméně i na dnešní poměry mají slušné parametry a dostaly teď Android 8.0
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    Ahoj, doporučení na nějakej budget smart phone?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    VON_GILOTINE: i to samozřejmě jde, jen když ti Google photos nabídne zálohování složky, tak to musíš nastavit, teď je asi už pozdě pokud to už nemáš
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: aha, to ma vyndavaci baterii, tak nic :/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MIKROM: ne, kdyz je nahravane 3rd party programem.
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: tam to supluje vyndani baterky..dyz de uzivatelsky vyjmout netreba hmatu..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jako trosku mi prijde ojety, ale to by prave v pripade, kdy tam vlozim slusne nabitou baterii z jineho s4 mini pristroj, melo byt irelevantni, myslim
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SONIC: zkusil jsem jinou baterku s bohužel nulovym vysledkem. navic tu svoji jsem koupil novou pred tremi mesici. neda se svitit. dekuju!
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    VON_GILOTINE: a to se to nezazálohovalo na Google?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VON_GILOTINE: cau, nevim,jestli je to tvuj pripad, ale mel sem delsi dobu v supliku Galaxy S7, pak sem ji chtel zkusit zapnout a nic to nedelalo, dal sem ji do nabijecky, taky nic... tak sem ji odnes do samsungu, tam ji typek zkusil zapnout a rekl, ze je totalne vybita a zmacknul pri tom zapinani nejaky volume down a tusim ze home a najednou se rozbehla, pry je to nejaky battery reset, od te doby zas normalne beha, pry je to nejaka ochrana proti zniceni baterie... tak jen mne napadlo, ze by to bylo dobry testnout, zkus pogooglit, jak se neco (jestli) takovyho dela na S4mini... hodne zdaru!
    SONIC
    SONIC --- ---
    VON_GILOTINE: maximalne zkusit jeste baterku jestli neni podvybita - to pak nabijecka neudela nic..zmerit / nabit na zdroji mimo tel / skusit uplne jinou...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuju moc, konecne vim s vetsi jistotou na cem jsem.

    zdar a silu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam