• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEDOFREDO: Jo, to tak nějak používá Holey Light, mám to nainstalované. Zásadní problém je že to prostě neumí svítit při jinak zhasnutém telefonu. A Edge Light notification to taky zrovna neřeší. Snad na to časem něco půjde...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    NEVILL: nema, ta mi chybi teda (i kdyz sem myslel ze bude vic, ja uz asi 2 roky nepouzivam zadny zvuky a koukam ze i bez blikani se obejdu, ono to je vlastne docela uklidnujici, ze to furt nenuti cloveka na to cumet co se deje) ... ale jako docela ocekavam ze udelaj update kterej bude pouzivat ten efekt kolem predniho fotaku ... to vyuziva ta 3rd party apka co sem nekdo hazel, ale neni jeste odladena a jsou tam nejaky omezeni, tak to nepouzivam
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEDOFREDO: S10e má nebo nemá notifikační LED diodu?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    tak prechod z S7 na s10e je prijemnej, nijak skokovy, ale stejne si to uzivam - krasnej display, presne ta velikost ktera mi vyhovuje (vlastne S7 bez spodniho a horniho okraje, bez zaobleni), rychly .. a vydrz 3 roky staryho S7 uz byla dost nizka, takze i v teto oblasti jsem spokojen
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHN_LENON: jo, pak je tady těch zbylých 10% kteří naletěli slibům :) přehnaná expozicni pružnost (přemrštěný efekt hdr i v základu), strašná kresba v rozích fotky, nepovedený efekt simulace malé hloubky ostrosti (srovnání s předchozím modelem) a pár dalších míň problémových věcí.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TEKKIT: tak. mám super foťák v telefonu. Teď se ještě rok učit ho používat. :)

    Ne, vážně, myslím, že 90 procent majitelů potenciál toho foťáku nevyužije. ať už nechce, neumí to, nebo ho to prostě jen nezajímá. ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: zajimavy, ze nevidim zadnou zminku, jak hodne spatna kresba je na nejsirsim ohnisku, to je pro me nejzasadnejsi informace (a zklamani) u fotaku S10 :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Král je jen jeden!

    Recenze foto-telefonu Samsung Galaxy S10/S10+ | FotoAparát.cz
    https://www.fotoaparat.cz/clanek/2492/recenze-samsung-galaxy-s10/
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DUCATIMONSTER: Myslím že normálně asi ne, ale dalo by se to dělat třeba přes režim Nerušit. Pokud je to stejné jako na S10, tak nastavení - oznámení - nerušit - povolit výjimky - a tam se mohou dát oblíbené kontakty
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Galaxy S8 android 9 tovární. Jde nějak nastavit, aby mi během vypnuteho zvonění pár kontaktů zvonilo? Díky
    E42
    E42 --- ---
    SM3: Tipuju na neaktualizovanou databázi prohlížeče fotek. Zkus restartovat telefon nebo si v té aplikaci jinak vynutit refresh její databáze. A samozřejmě se zkus podívat na SD třeba ve čtečce, jestli tam ty fotky jsou.
    SM3
    SM3 --- ---
    Na Samsungu J5 se mi ukazuje normálně velikost sd karty i jde z ní načíst hudba apod. ale když dam přenést třeba fotky tel -> sd , tak nejsou na sd vidět - ani prázdné rámečky apod., ale změní se velikost uložiště, jako by tam byly, nic skrytého na zobrazení tam nemám. Kde je problém?
    DWAY
    DWAY --- ---
    BUCCI: ono zalezi kde jsi. Jezdim pravidelně praha ostrava vlakem a to jak se snazi mobil zbesile najit signal na některých usecich jde na baterce dost poznat. Kdyz do toho pustím spotify tak neni za cestu problém jit o 40 - 50% dolu (cca 3,5 hodky)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    DRAGON: ono stačí ne airplane, ale vypnout data... i potom vydrží bez problémů týden... S8
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LISKNI_SI: tak takhle vydrzi cokoliv, pokud mas zaply ten airplane celych tech 10 dni, ze jo :)

    ja mam moji starou s9 na kole jako strava computer a mam ji v airplane modu a kdyz nejedu na kole, tak to vydrzi brutal. deset dni da uplne v pohode ted jak chcalo, tak sem nejezdil a zvladla hodne dlouho.
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    S3 (jo, ta z 2012) bez SIMky a s vyplým wifi/bluetooth vydrží 10 dní, takže jo, airplane mód určitě dost pomůže. :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHN_LENON: no jezdim s nim na silnici, zapnutej airplane mod + gps on a vydrzi to trackovat cestu i klidne 10+ hodin
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAGON: ten aero mod je asi nejlepší, což.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHN_LENON: moje zkusenost pro takovy setup je ta, ze pokud vypnu background data (protoze me v takovou chvili nezajimaji) tak i pres 4 dny, ale casto delam to, ze zapinam i airplane mod, kdyz vim, ze ted nebudu treba 5 hodin dostupnej (lezu po horach, neco fotim atd)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Já teď jedu na 5 dní na vodu do rakouska. dneska večer zapnu úsporný režim a jsem zvědav, co to dá.

    normálně mi vydrží cca 26, 27 hodin.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam