• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: chce to trosku prehmatount. Ale jde to. A neprijde mi to nejak divne. Asi sem si zvykl.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: tomu proste nemuzu verit nebo si kazdej predstavujeme uplne jinak velky ruce :) ja kdyz vezmu jednou rukou Ultru, tak se proste nedostanu na horni listu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: ja mam ultra a nemam problem jendou rukou. Ani psat ani screen. A to nemsm nejak velke ruce.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak bohuzel Samsung ztraci pedigree - kazdy 3 mesice prichazi email ze nejaka vec co byla specialni na Samsung konci. Mam podezreni ze to souvisi s odhalenymi schuzkami mezi Google a Samsung (Ohledne play store) a GDPR.

    Kdyby nemeli imho nejlepsi wearables, tak jako znacka uz je prekonal OnePlus.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: jo, s tim taky souhlas :) ja zkusil chvilinku pracovat s S21 ultra, se neda :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Já zas tu velikost spíš beru z pohledu toho, že by se mi ten telefon už za chvíli nemusel vejít do kapsy... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: tak pokud drzis telefon obema rukama, tak je docela nepodstatne, kde tlacitka jsou, nemas problem :) ja drzim telefon pravou rukou a tim padem udela screenshot je docela bojova akrobacie :) mimochodem, prave kvuli tomu nemuzu mit velky telefony, protoze nejsem ochotnej to zacit ovladat obema rukama :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Tak já ten telefon většinou držím v levé ruce (pravou ovládám displej), takže volume ovládám levým palcem. Když jsem to na nějakém telefonu měl napravo, tak jsem to ovládal levým ukazovákem. Jako pokud si můžu vybrat, je mi milejší levá strana pro volume tlačítka, ale je to věc názoru.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tady je to videt jeste lepe



    galaxy totiz byly zamysleny jako fotograficky stroj, proto meli volume nahore vpravo, stejne jako maji fotky spoust na stejnem miste. Ja vlastne vubec nechapu, co je vedlo k tomu to dat obracene, je to totalne neergonomicke.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHOTOUCHOVAK: prave ze zadnej :( je to uplnej nesmysl, kdyz potrebujes zmacknout obe tlacitka, musis pouzit druhou ruku, to samy kdyz mas volume jako spoust na fotak, tak je to obracene :(((

    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    TEKKIT: a která řada před 10 to měla vpravo?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: tak uz jenom screenshot jednou rukou udelas mnohem hur nez kdyz je to na obou stranach..
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: pro mne je to mnohem lepší...držím v pravé - ovládám palcem. Já jsem nikdy nepochopil proč to rada 10 měla vlevo. Vpravo to má i Huawei, honor, xiaomi....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: jako ja docela obcas potrebuju ztisit hudbu/zvuky, no :) a byt to klasicky vlevo, tak je to vic ergonomicke, ne ze by na to vlevo nebyl prostor, nic tam neni .))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Hackers Can Exploit Samsung Pre-Installed Apps to Spy On Users
    https://thehackernews.com/2021/06/hackers-can-exploit-samsung-pre.html
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: ja asi casteji pouzivam ten power nez ten volume :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jo a prestal sem Fast Chargovat, zkusim tomu dat rok, schvalne co to udela s zivotnosti baterky :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: hele, je to fer, trosku me mrzi svetelnost objektivu, fotoaparat se ciste subjektivne zhorsil, HDR uz je i pres off stav nechutny a nejde vypnout. Video je fajn, jen ty supersteady rezimy jsou hnus (soudkovitost, roztazeni do stran, oriznuti brutal plochu snimace, atd). Jinak baterka porad paradni, vydrz skoro tri dny pri beznym (nehraju hry) pouzivani je super. Co me samozrejme sere ukrutne je to, ze budu muset porizovat znova dalsi quad lock pouzdrou (kvuli kolu, mam drzak na vsech strojich), tak tohle je tak trochu voseru, kterej resim uz ctvrtou generaci, ale co se da delat :)
    jinak mne trochu mrzi absence audio jack 3,5" vystupu/vstupy, v pohode by se tam vesel, telefon tak tenkej neni. Display je hezkej, krasne do kraju, zvlada nejakejch 120hz nebo tak neco, ale ja jedu na starym dobrym 60hz, u mobilu je mi to jedno, na kompu mam 144hz, tam je to dulezity. co me trochu sere, je to, ze dali volume butns nad power, je to imho ergonomickej faul. finger print pod displayem je strasna picovina s vetsi chybovosti nez jakejkoliv jinej FP na jinym telefonu, ale uz sem si holt zvykl.
    Jinak ne, nic novyho zasadniho na tom telefonu neni. Vykonove stejny pocitove jako S10.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KEVIN00: no ja nerikam, ze to nejde zapnout :) po par hodinach se mi objevila stejny problem viz muj screenshot, ale jak sem psal, je to big imp, udelalo to zatim jen asi trikrat vs skoro kazdou pulhodinu pres whatweb, takze spokojenost
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: a co jinak? jak jsi spokojen s S21 vs S10?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam