• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    Dokaze mne nekdo, kdo claimoval ty buds2pro, nasmerovat?
    novy telefon zaregistrovan, zadny mail s voucherem mi neprisel - v samsung members app jsem nic nenasel, uprimne se ve vsech tech jejich ekosystemech ztracim :/

a doplnkovy dotaz - nevite, zda je mozny prenest naucenej slovnik mych slovnich patvaru ze stareho na novy? transfer vzal data, nektery pristupy (ne vse), ale tohle ne..
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Já nevím, sem to nikdy nepoužíval. Jen jsem čekal, že to převede všechno sakum prásk
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: to snad nikdy nedelalo, ne? aspon mne ne na s10 a pak na s21
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SMOKY: paradoxne za dobreho svetla mi prijdou fotky z S10 trochu ostrejsi, ale podle mne pouziva nejaky agresivnejsi doostrovaci algortimus, protoze u fotek kde je potreba vetsi dynamicky rozsah tak tmave casti celkem uz ztraceji kresbu
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Zatim prvni dojmy z S22 :
    - fotky za dobre svetla hlavnim snimacem oproti S10 neni nejaky extra rozdil
    - za mene svetla uz je rozdil celkem dost znat, hlavne v sumu a kresbe, taky lepsi dynamicky rozsah
    - ultra wide ma lepsi kresbu, ale night and day to neni
    - tele 3x je fajn
    - hlavni vyhoda fotaku je jeho umisteny a azpusteni cocek, u S10 sem v podstate pred kazdym focenim musel utirat cocky abych nemel umatlane fotky, protoze pri nomrlanim pouzivanim clovek na to miste ma prst
    - S10 se mi lepe drzi v ruce, mam radsi edge display (mozna to dela pouzdro, koupil sem spigen thin fit, ale je to na muj vkus porad moc masivni)
    - rychlost a displej parada
    - baterka mizi pred ocima, ale porad si s tim hraju, to si pocitam sedne, co sem tak koukal realny je nakejch 5h SOT, coz je pro mne dostacujici
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SMOKY: Thx. Tak je to snad na dobre ceste.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LAUNCHER: Ta chyba s cernanim webu se mi neprojevuje ani pred updatem. Jinak uz je velkej prvni update k dispozici.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Oresunul vam smart switch i app data ? Appky mam na novem tel nainstalovane, ale bez data.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: už tady dávno měl být novej release. Je vidět, jak funguje jejich korporát. O té chybě se ví nějaký ten týden.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Samsung acknowledges Galaxy S22 Ultra display bug - but promises a fix is coming | TechRadar
    https://www.techradar.com/uk/news/samsung-galaxy-s22-ultra-display-bug-is-already-affecting-select-smartphones
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Unbiased S22 Ultra vs 13 Pro Max Camera Test Comparison!
    https://youtu.be/Mq8PlAMPRiQ
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LAUNCHER: Nevysel uz nejakej stability update od te doby ? Pripadne to zkusim pred updatem a po.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SMOKY: Preji hodne stesti s GPS a se stabilitou v Chrome.

Vyzkousej pls tohle: LAUNCHER.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Tak mi psali z MP, ze zitra posilaji S22 , mam objedandnou cernou 256GB.
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    DWAY: mam fuet do sto
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jinak se divam ze na Ultra updatli fotak a uz je max zoom 6x. Hadam ze skvele inzerovany 30x a 100x se asi nenosi
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    mrdla desitka :(
    zkusim prelepit nakou folii a poslu ho dal nejakymu kamaradovi, furt uplne cajk tel

VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    a UAG nee? ja je jedu uz asi patou generaci a kdybych si neshodil pred 14dny note10+ celem displeje na roh skleneny vahy, tak udrzelo vsecko dycky:)

v patek jsem si vyzvedaval tady (skladem bez objednavky)
    Extrémně odolné pouzdro UAG Urban Armor Gear Pathfinder na mobil Samsung Galaxy S22 Ultra - Černé | Coolcase.cz pouzdra, kryty, obaly, tvrzená skla a příslušenství na mobilní telefony
    https://www.coolcase.cz/Extremne-odolne-pouzdro-UAG-Urban-Armor-Gear-Pathfinder-na-mobil-Samsung-Galaxy-S22-Ultra-Cerne-d1513787.htm

NEVILL
    NEVILL --- ---
    DESMOND: Právě, to je myslím ten problém že tam pořádně není ta poslední objímka. U jedněch sluchátek jsem měl problém že to nezapadlo kvůli pouzdru (takže pak následovala menší dremel action na tom otvoru na pouzdru) a u jedněch jsem si myslel že to tam je zacvaknutý, ale nebylo. Jako by tam ta poslední objímka byla nějaká moc široká, jsem na to musel pořádně silou zatlačit až to tam nakonec zapadlo. Jestli tam teda není nějaká překážka přímo v konstrukci, že to prostě brání tomu aby se to tam celé zastrčilo.
    DESMOND
    DESMOND --- ---
    NEVILL: Díky, to mě nenapadlo! :) Bohužel ani tim to neni. Jen je mi divný, že kousek toho konektoru (ta poslední objmka s mikrofonem) kouká z telefonu, i když tam jack zaklapne. Možná by tam mohl být ještě nějakej bordel vevnitř, jinak nevim. Softwarově se to nikde vypnout/zapnout nedá?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam