• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DEB
    DEB --- ---
    LAUNCHER: ja bych to nedala, vzdycky mi uplne tecou nervy, kdyz jsem nucena pouzit pracovní iPhone

a planujete nekdo S22+?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LAUNCHER: Já jsem zvyklej na Android , měl sem Galaxy S1, S3, S5, S8, S10 a teď S22. Nechce se mi přecházet na jiný ekosystém, když není do ruky manželky iPhone, tak sem z toho nasranej. Ale v podstatě u telefonu používám web, foťák, WhatsApp, Messenger a mapy. Takže je to spíš otázka zvyku. Ale když vidím, že IPhone 13 pro je stejně velkej, ale baterka tomu vydrží jednou tak dlouho a fotí to líp, tak mi nedává moc smysl se trápit. Ale ještě mám týden na vrácení, tak tomu zkusím dát šanci. Prý se to několika dnech zlepší.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SMOKY: Ja jsem Androidi clovek, libi se mi ty moznosti a ta svoboda kterou mi to dava. Ale chapu, zvlast ty posledni dve generace iPhones se povedly a pro spoustu lidi je to vhodnejsi volba nez A.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LAUNCHER: No spíš sem nacatej, že to vrátím a vezmu iPhone 13 pro, zkusím tomu dát ještě šanci, jinak to je super telefon.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SMOKY: Zvlast kdyz fotis - vsak se hodne telefonu pri foceni i pocitove zahriva.

Co tahle Samsung power banka? Krasne placata, 25W rychlonabijeni. Do sirsich kalhot to s tim kratkym kabelem klidne das pod mobil a pak to beres do rukou jako jeden predmet. Teda, treba na mapy, zpravy... ne na foceni 😉. S temi 25W staci u vybiteho mobilu i 10 minut na hezky boost navic.

Samsung Powerbanka 10 000mAh s USB-C, s podporou superrychlého nabíjení (25W), tmavě šedá - Powerbanka | Alza.cz
    https://www.alza.cz/samsung-powerbanka-10-000mah-s-usb-c-s-podporou-superrychleho-nabijeni-25w-tmave-seda-d5812317.htm

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Ta baterka neni teda nic moc, dneska sem poprve venku cely den, vic fotim a teda mizi to pred vocima. Mozna je to tim, ze sem delal vcera factory reset. Pred tim mi prislo, ze se to po par dnech zlepsilo.

TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SMOKY: Už tohle je bomba...telefon vypadá stejně jak bez obalu
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    TEKKIT: tezko rict, vypada to stejne :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SMOKY: Jestli to je teda tenší než to moje tak je to boží!
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    mam s tim obalem na 22 uplne stejny pocity, taky sem si koupil ten silikac abych mel aspon neco, ale nebude to finalni reseni
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SMOKY: Hází mi to nenalezeno
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    TEKKIT: Premyslim nad tim, ale 0.8 je porad moc tlusty. Tohle ma 0.6, ale asi to tady nesezenu https://latercase.com/products/galaxy-s22-thin-case.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    NEVILL: Dej vedet jak ti to zere baterku v idle (prvni dny celkem tezky, clovek si s tim porad hraje ) . Zkousel sem factory restart , ale na wifi proste telefon nejde do deep sleep , pres no klidne sezere 15%. Asi nejaky bug.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: no, zase je to kevlar...to by asi mělo být dost odolné...

o tom ještě popřemýšlím... :-)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    NEVILL TEKKIT Na svým starým S8 jsem měl alcantera kryt a ten bych chtěl teď i na S22, ale zatím to vypadá, že ho budu muset shánět někde na aliexpresu, kdybyste věděli, kde ho sehnat v EU, tak bych byl vděčnej.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Na tom se mi moc nelíbí ten výřez na tlačítka, bych je raději měl krytý. Ale já už si něco najdu...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: mám už asi půlroku a je to nejvíc. (Když teda vezmeš že Pitaka to má za jednou tolik (většinou))
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: mně se líbí jak jsi předvídal že bych se na ten kapsicin musel zeptat:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam