• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Zatím jsem dal vypnout zvuk systèm, tak možná ŕešení.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Mám EU distribuci v CZ
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PETGRIDUS: Mas spravny region? US a jine regiony neumoznuji zvuk vupnout
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Dá se nějak u u fotoaparátu u Samsung Galaxy Xcover 5 vypnout zvuk kromě tichèho režimu?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tablet jsem přepnul do safe mode, nastavil jsem čas na teď + 2 minuty a nechal ležet s vyplou obrazovkou. Nerestartoval se.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Funguje vám pls auto restart? Co dělám špatně? Nefunguje mi ani na S22U ani na S8TabU. SIM lock nemám.

    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: to neni ani tak ze mi vadi Samsung. Jako spise povzdechnuti, ze toto je spicka inovace. A pritom to je obycejna zehla ktera neprinasi nic moc kulervouciho.

    Sem s mobilem vesmes spokojeni. Obcas me neco nasere a je to spise specificke.
    Bixby sem vypl, ale jakmile mas nejakou aplikaci treti strany ktera pouziva assistant tak to api automaticky zavola bixby. I kdyz pouzivam voice. A najit jak to vypnout byla fuska a nakonec sem se o tom docetl na nejakem HOLANDSKEM foru :-D

    Secure pass je to same. Pouzivam 1password a snazil sem se to vypnout. Ale porad mi na webu vsude vyskakuje jestli se chcu prihlasit pres secure pass a nebo samsung pass nebo jak se to jmenuje.

    Takze toto. A to si nemyslim, ze jsem bezny user. Ale rootovat telefon si nechci.

    Takze proste takove. Samsung neni spatny telefon ale zacina dost NVIDIOvatet. Cena nahoru, ale inovace nic moc.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: hele ale to je divne, tyhle veci se mi nedejou a take mam s21. Baterka mi vydrzi vice nez den ( a proto ji povazuju za dostatecnou, protoze konkurence na tom neni o moc lepe), bixby mam vypnuty od prvniho dne, vubec mi nezasahuje do chodu telefonu. Fotak slouzi skvele, zaverka neni tak rychla jako u dslr, ale asi je to pochopitelné, vzdyt na rozdil od zrcadla po spousti provadi dost slozite algorytmy..
    Kazdopadne dik, zajimalo me, co ti na samsungu vadi a odpoved sem dostal, subjektivni pohled na znacku soudit nehodlam, chapu ze te to stve, jestli se ti to deje.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A hlavne taky nejakou novinku. Ne kazdy rok to same akorat drazsi. Poslední novinky co byly jsou ctecka prstu v displayi a appli face scan.

    Ohebny display ještě neni dost mainstream tak to úplně nepocitam.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: neco nového. Neco co vydrzi s baterkou dele nez den (stabilne ne prvni mesic). Neco co bude opravdu customizovatelne. Ne ze bude skoro nemozne vypnout bixby a samsung pass kdyz náhodou pouzivam jine appky. Neco u ceho nebude po roce zdechly fotak s dvousekundovou prodlevou od zmacknuti spouste.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: a co vlastně prosim čekáš? co cekas za inovaci? je to telefon kterej dela to, co ma, ne? nebo pri nakupu si dostal slib, ze release verze foti, smartuje a telefonuje, ale za rok prijde aktualizace ktera bude i varit kaficko? nebo fakt nechapu. neber me spatne, naprosto respektuju, ze ti samsung nevyhovuje a v necem jsi smutnej, ze neni lepsi, ale v cem? ja mam s21 a jsem spokojenej protoze nabijim jednou za 1,5 dne, vola, smartuje, foti uplne uzasne, je lehouckej, kdyz ho poleju cajem, funguje dal, kdyz mi upadne, porad funguje, proste .. ty jo, ja asi ztratil ten drive mit vsechno top, hlavne ve vecech, jako je mobil, protoze cim vic bude mit super featur, tim vic na nem preci budeme zavisli. a k tomu zaroven dela to, co od nej potrebuju.
    omlouvam se, končím me filosoficke okenko. a rad si vyslechnu v cem samsung je spatnej, dekuju. ps. vsechno je to jen a pouze imho, fakt si rad poslechnu jiny nazor.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Souhlas s ID Dragon.

    1) Jako tel mám S22U, je to pro mě s tím stylusem unikátní zařízení, které myslím nikdo jiný nedělá. Color science je též k mé spokojenosti, což umí jen málo značek.

    Po posledních updates nejspíš hodně ubylo bugs, nebo jsem je nezaznamenal.

    2) Jako tablet mám S8 Tab U. Velký 14" OLED se stylusem, úžasné pro moje conf calls, vidím prezentováné Excely včetně drobného textu v buňce, zatímco mám PC zablokované ve VPN která na ten conf call nevidí. Od začátku do konce bez bugs.

    Vytkl bych slabé SoC u obou, ale to je dlouhodobá nemoc Androidu a těžko říct co s tím dělat. A nepřítomnost globální záruky.

    Pokud rýpal jako já vytkne dvě věci a zároveň si váží unikátnosti obou zařízení, není to takový průšvih. Jasně, může být že chcete něco jiného, ale pro mé účely takto.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A presne to tim myslim. V podstate bych chtel neco lepsiho ale neni moc co.
    DWAY
    DWAY --- ---
    DRAGON: ja nevim. Mam 21ultra a po roce nic moc... Zadna poradna inovace, akorat me kazdou chvili zacne srat neco noveho.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DWAY: proc? Samsung ma naprosto skvely telefony. To, ze jim asi S22 rada neprosla poradne QA oddelenim je chyba, ale neni na svete moc jinych znacek, kteri nabizi takovou kvalitu zpracovani a software. Ty bugy vyladi. Plus v dnesni dobe je top funkce telefonu fotak. Neni moc znacek, jejichz telefony tak dobre foti.
    Plus ohybne displaye, hodinky, dalsi prislusenstvi, vsechno je to kvalitni a hezky vypadajici elektronika. Nevidim to tak smutne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TEKKIT: což je smutne jestli je toto to nejlepší co je na trhu :(
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    We are the champions!

    První čtvrtletí globálně ovládl Samsung, v Číně se o prvenství přetahuje pět značek
    https://smartmania.cz/prvni-ctvrtleti-globalne-ovladl-samsung-v-cine-se-o-prvenstvi-pretahuje-pet-znacek/
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NAVARA: Já bych se asi nejdřív podíval na nastavení, aplikace, správce zařízení, mikrofon a tam budeš mít seznam které všechny appky k tomu mají přístup, něco z toho to být musí. Může to být teoreticky Bixby nebo to co od googlu poslouchá jestli neuslyší OK Google. Jenom tak odhaduju.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám připojen s10e k Jabra 510, na kterém beru telefony. Mám Jabru muted, ale co chvíli to něco un-mutne, i když ji nemám připojenu (přes USB) k laptopu - tudíž to musí být něco v mobilu.

    Dá se zjistit, která appka poslala ten un-mute příkaz? Opravdu nechci, aby si kdeco jen tak zapínalo mikrofon…
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    Jen chci zapět chválu na UAG cover - ze ctyr metru na beton, uplne cajk:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam