• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Kdybych si mohl prat i parametry, ktere se bohuzel urcite nezrealizuji:

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Hlavne aby neprisla o stylus integrovany v tele...
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: tak hlavně, aby byla pořád malá...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: a ultra za pade:))
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    mně by zajímalo kolik ta klasická S23 bude stát. To jsou snapdragony, inflace, blbej kurz atd...

aby to nebylo za 30k://
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: tak asi opravdu:O

Exynosy jdou stranou. Qualcomm potvrdil, že řada Galaxy S23 poběží na jeho Snapdragonech – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/exynosy-jdou-stranou-qualcomm-potvrdil-ze-rada-galaxy-s23-pobezi-na-jeho-snapdragonech/sc-309-a-1355699
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Jj, SwiftKey mě zachraňuje pravidelně.

Ne teda zrovna ve Fyx, kdysi jsem pečlivě ty klienty vyzkoušel a zrovna pro mé účely to bylo tenkrát všechno horší než web. Jednomu chyběl dark mode, druhý neuměl zmenšovat obrázky, třetí neuměl více záložek naráz atd. Časem se zkusím hecnout a udělat druhé kolo 🙂
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Naopak na fyxu mu bude chybet tlacitko schranka uplne a nebude ji moc vybrat misto vlozit :)

Protoze narozdil od SwiftKey to neni kompatibilni s kazdou appkou :)

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Pokud mu tam nabídka vložit v textarea chybí, jistě bude rád za ikonku vložit, která je ve SwiftKey.

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: O tom zadna. Jenom rikam ze ji nepotrebujes abys tam mel to vlozit :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Schránka Microsoft SwiftKey Keyboard je synchronizovana mezi Windows a libovolnými Android zařízeními se SwiftKey.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Je to celkem uzitecne pokud mas samsung cloud a treba hodinky ci tablet.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Je to funkce OneUI ale musis pouzivat jejich klavesnici kvuli Android API.

Sdileni schranky mezi zarizenima, ale funkce vlozit co posilas tam je tak nebo tak bez ohledu na klavesnice.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    tak Samsung ( S22) předběhl dobu.. dnes dorazila aktualizace s datem 1.8. 2022

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Děkuji za vysvětlení, vidím to prvně. Jestli správně googlím, je to funkce Samsung klávesnice. Tu nepoužívám. Mám ale podobnou funkci na mé oblíbené Swiftkey klávesnici. Takže kdyby měl pan GORG rozbitou Samsung klávesnici a chtěl by vyzkoušet jinou s clipboard funkcí, tudy vede cesta.

Microsoft SwiftKey Keyboard - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: On mluvi o schrance schrance - tohle:

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GORG: Na kterém zařízení? U mě S22U a TabS8U v pořádku.

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GORG: Vyber je male okenko v pravo nahore, ale jinak je obsah obrazku funkce vlozit. Pak muzes dat zpet a misto napovidani obsahu ti to napovida obsah schranky.

Taky tam mam moznost rovnou vlozit, vedle schranka.
    Fonty a bile pozadi v dark mode jsou docela UX fail, ale jinak to funguje dle ocekavani.
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    GORG: ted jsem zkousel a v liste mam ten pin&bin a pod nim nabidku veci z clipboardu - vyberu, co chci vlozit, do toho pichnu a je to tam - nebo neco unika mne ted? :)
    GORG
    GORG --- ---
    Na mým samsung androidu došlo k nějaké změně copy paste funkce přes schránku

Kdyz označím text nebo link, tak ho to uloží.. so far good

Ale když to chci někam placnout.. podzim tam v text fieldu prst, objeví se možnost "Schránka " .. když na ni člověk tapne, tak se mu tam vybleje, co má všechno ve schránce, a že si ty jednotlivé věci může "uzamknout" nebo smazat ...

Nikde ale nevidím funkci "vložit " . Nezapomněli soudruzi na něco? :-)

Nebo mi něco kompletně uniká, jakou má takový UX logiku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam