• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    DRAGON: No já vycházím z podmínek Cashback 2022 co má Samsung na svých stránkách.
    "Účastník musí být mezi kupujícími, kteří stanoveným způsobem v České republice zaregistrovali jeden z prvních:" Přičemž u tvé S8+ je psáno právě 80 prvních registraci, viz.

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/cz/offer/2022/cashback/CZ_extension_pravidla_podrobna_cashback_Members_zari.pdf
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: [W3R @ Kdo ma jakou mys a klavesnici ... aneb zarizenicka ke komunikaci s pocem]

Jemu se to taky podarilo vyresit skrze PC driver.

Jiny tam zase zahodil drahnou klavesnici kvuli tomu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: jak sem psal, fakt cumim, mne se to nikdy nestalo.

Stalo se to nekomu jinymu z vas krome ledvinakovi? :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Ono to napise - ale ve spatnem poradi.
    Protoze je to zdroj stresu, tak jsem nesel jenom pocit. Je to problem toho protokolu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: to teda cumim, mne se snad v zivote nestalo, ze by mi bluetooth klavesnice nenapsala znak, ktery sem zmacknul a pokud ano, po nasledne kontrole bylo na vine to, ze dochazely baterky. po vymene zas vse ok :) A ze mam bluetooth klavesnice uz sakra dlouho :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGIKOMIX: jak to myslis, max 80 registraci? V informacich na webu k teto akci maji jasne dane podminky, ktere se musi dodrzet a pokud je splnis a oni neposlou cashback, dovi u soudu. Tady nic jinyho neni, cerna nebo bila.

ps. nakup S22 bych mozna odlozil, ten telefon mel takovejch chyb a baterka pry nic moc s vydrzi, ze bych si mozna radeji pockal na S23 nebo bych koupil ve sleve skvelou S21.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Ja zkousel i tu MX. Bluetooth HID (protokol pro klavesnice) funguje jako klasicka klavesnice. Ale BT neni stabilni jako kabel ci lightning receiver. Vyrobci to musi kompenzovat skrze buffer v klavesnici. Vetsinu co koupis to nekompenzuje vubec, nebo treba ocekavaji stejnou rychlost pro vsechna pismena.

Pisu rychle a mam slabsi dyslexii - takze opticka zpetna vazba je skoro stejne dulezita jako taktilni. Tedka kdyz nevidim spravne, tak psani me stresuje.

Na BT klavesnicich mam problem, bud klavesy maji nekonzistentni latenci nebo se doruci ve spatnem poradi (coz je pro dyslektika pochopitelny zdroj stresu)

K praci a vecem co me na nich zalezi bych radeji nosil MX mechanical, nez malou cinu s touchpadem.

Navic nosim maly hub pro usb, lan a hdmi a mensi baseus charger. Takze kdyz si sednu nekde v open office, tak jedu jako stroj a na meetingu muzu BT, ale etiketa stejne rika radeji psat tuzkou.

Tl;dr BT ocenim je v situacich, ktere mu nahravaji. Zbytek casu je to kompromis.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    DRAGON: Myslis ze se na tebe dostane v ramci tech 80 max registraci na Cashback? Ta akce bezi od 1.9., tak me zajima jak rychle se to asi muze vyplnit. Prave koukam na kombo S22 + Buds2 za 22990, s tim cashbackem to uz bude peknych 18990. Pokud bych prodal Buds za 2k, tak jsem na cca 17k za S22.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: proc jsi byl nespokojeny s blth klavesnici? Mam logitech MX Mechanical blth a je naprosto libova, zadny latence, vydrží brutálně dlouho podsviceni se aktivuje az kdyz se prstem priblizis, zpracovanim porazi prakticky veskerou jinou konkurenci, kdyz pomineme hovadskej Apple ekosystem..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja jsem vdy byl nespokojeny s praci na bt klavesnici. Ale jako Dex je super - vezmes hub s PD maly PD charger.

Ja jsem pouzival lenovo klavesnicku s BT a USB. Na mysi me nezalezelo, protoze touch a trackpoint.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: to si uplne nemyslim, imho je Dex mnohem lepsi. Ale asi je to subjektivni, chapu.

Jinak ja klavesnici na tabletu potrebuju, je to primarni duvod, proc sem ho koupil, potrebuju z nej prenosnej "laptop", coz mi presne klavesnice a mys vyresi. Delam v managementu, nejsem vyvojar, takze uplne optimal (outlook, instagant, office365, jira/conflu, teams)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DRAGON: ja mam klavesnici na S7 a je to jedna z mala veci, kterou si nikdy uz nekoupim ...
    Jak vysel novej android L pro Samsung tablety, tak DEX s klavesnici dost ztraci vyznam
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mozna zkusim tuhle, ta technologie vypada hodne zajimave a dle recenzi to funguje skvele :)

Prestigio CLICK & TOUCH 2. generace - CZ/SK - Klávesnice | Alza.cz
    https://www.alza.cz/prestigio-click-touch-2-generace-cz-sk-d6871672.htm
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    myslite, ze to bude kompatibilni? :/

Ochranný kryt s klávesnicí (Tab S7+) | Kryty | Samsung CZ
    https://www.samsung.com/cz/mobile-accessories/galaxy-tab-s7-plus-book-cover-keyboard-dt970-ef-dt970ubegeu/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    se po*eru, oni nedelaj klavesnicovej kryt na S8+ s touchpadem, pritom na S7+ existuje (kdyz pominu, jakou harpunu za nej chteji..)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: jj, viz například můj dnešní nákup na samsung.cz :)

Tablet S8+ (prostě chci oled, jinak bych vzal klidně non+)

24 490,00 Kč
    mínus 20% akce sleva
    mínus 4000 cashback
    mínus 21% DPH

ve výsledku luxusní tablet za 12 tisíc :) dlouho sem čekal, jestli udělaj levnej AMOLED tablet, na tohle už se nedalo nekejvnout :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    máte prosím někdo tip na Bluetooth klávesnici pro tablet S8+a nebo mám rovnou koupit ten originál a neřešit? diky
    HULIK
    HULIK --- ---
    HULIK: Tak po třech dnech aktualizace konečně proběhli bez chyby.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    RICK: jj já to tak dělám vždy (jednou za dva roky). Dám svůj na výkup + cashback + nějaký dárek (co pak levně střelim - třeba buds) a dostanu novej za cca 10-15k

Zatím jsem neviděl jak to udělat výhodněji. Akorát musíš dodržet ten dvouletej interval, protože po třech letech už ti dají na výkup starýho relativně málo.

Jo a ještě jedna věc - NEKUPOVAT V PRVNÍCH MĚSÍCÍCH PO UVEDENÍ NA TRH! Za prvý jsou tam nevychytávky, který doladí aktualizace a za druhý oni hrají takovou hru "kupuj hned" a snaží se tě tlačit - ale ve finále ta samá sleva je tam až do června. Takže když přijde na trh 1.3 novinka, tak úplně v klidu nákup na konci května i později
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Jinak jsem dnes přišel kvůli něčemu jinému:)) Hodně se toho nažvaní ohledně rychlého nabíjení, ale ve finále tomu vlastně nikdo pořádně nerozumí. Tak tady jsou dva super články, aby si to člověk ujasnil:

Jak funguje technologie rychlonabíjení „Fast charging“? 1. část - Energyking.cz
    https://www.energyking.cz/jak-funguje-technologie-rychlonabijeni-fast-charging-1-cast
    https://www.energyking.cz/technologie-rychlonabijeni-2-cast-apple-fast-charging-a-adaptive-fast-charging

Je to teda trochu starší (doby S8), ale i tak podle mě přínosný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam