• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: "zadni strana" se nacvakava, tam neni problem
    Predni strana se nicmene lepi (alespon u originalnich krytu) + nacvakava

Na redditu je kopice lidi, kteri maji nejaky no-name kryt, kde je po nacvaknuti vule na predni strane a znici jim to kloub / zeskrabe okraje telefonu.
    Nejvetsi super fail je kryt, ktery je zaroven folie (soucasti predni strany je temperovane sklo). Ten ti jako bonus seskrabe display
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: Pls vic vysvetlit, nerozumim. Mel jsem ho v ruce jen parkrat na prodejne a bez pouzdra.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: hlavne bacha na pouzdra, ktera se nelepi.
    Internet je plny komplet zeskrabanych foldu od nedolehajicich pouzder.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: jj je to tak...já vyzkoušel aramid a už nikdy jinak:)

(kdyby někdo chtěl Spigen liquid air, nebo Alza guard na S21 tak rád daruju:))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Vyzkousel jsem jich hodne, asi 5. Pro "light duty" jsem zustal u tohodle. Driv bylo i na Alze. Ale je to neprenositelna zkusenost, kazdy chce od pouzdra neco jineho.

ESR Air Shield Boost Black Galaxy S22 Ultra - Kryt na mobil | Alza.cz
    https://www.alza.cz/esr-air-shield-boost-black-galaxy-s22-ultra-d7005573.htm

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Normálně asi ano, ale já mám všechny telefony vzdy pouzdře a v tom mém je následně S22U rovná 🙂

Mmch "vrklani" telefonu na stole mi vůbec nevadí, při psaní ho držím v ruce a při jen obcasnem tukání moc netlačím. YMMV.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: ještě mi řekni, ty čočky foťáku jsou u S22 ultra zapuštěný do těla, nebo se to připoložení na stůl "vrklá"?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: vypadá to dobře v tom. 3koda že tohle odolný pouzdro neumí ten Spigen udělat trochu tenší...že to pak působí na oko strašně bytelně
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Napada me, jestli by neskla zkombinovat leva strana z toho pouzdra nize (slot na SPen) a prava strana z tohoto pouzdra (stojanek). Je smutne, ze vlastne potrebuji zkombinovat 3 draha pouzdra (z jednoho vezmes SPen, z druheho jednu stranu, z tretiho druhou stranu), abych byl spokojeny. Tohle "posledni" nikde nevidim skladem a nevim jestli to bude fungovat, snad ho sezenu casem.

Galaxy Z Fold 4 Case Neo Hybrid S - Spigen.com Official Site – Spigen Inc
    https://www.spigen.com/collections/galaxy-z-fold-4/products/galaxy-z-fold-4-case-neo-hybrid-s?variant=41082802077743

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: Objednal jsem tohle a take teda to standardni SPen pouzdro, protoze potrebuji SPen. Libi se mi to vice, ze z toho to SPen nikam nekouka a jak pises to doufam nebude branit bezdratovemu nabijeni. Mrzi me, ze to nema stojanek Holt to asi budu muset vzdycky o neco oprit 😔 Bohuzel obcas neni moc o co.

Galaxy Z Fold 4 Case Thin Fit P - Spigen.com Official Site – Spigen Inc
    https://www.spigen.com/collections/galaxy-z-fold-4/products/galaxy-z-fold-4-case-thin-fit-p?variant=41082478952495

TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    "Dle několika informací má Samsung stihnout premiéru své nové vlajkové řady ještě před započetím vánočního nákupního období. Za uspíšenou premiérou má údajně stát snaha odlákat zákazníky od nákupu nových iPhonů 14, které dorazí do Jižní Koreje příští měsíc a je logické, že očekávaná řada S23 pro ně bude mnohem vážnější konkurencí než již skoro rok staré modely Galaxy S22."

https://mobilizujeme.cz/clanky/samsung-slape-na-plyn-nova-rada-galaxy-s23-udajne-dorazi-jeste-v-tomto-roce
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: Hodne lidi jsem videl na youtube s timdle
    Spigen ochranný kryt Thin Fit P pro Samsung Galaxy | CZC.cz
    https://www.czc.cz/spigen-ochranny-kryt-thin-fit-p-pro-samsung-galaxy-z-fold4-cerna/353203/produkt
    + dozadu nalepi kickstand

Kazdopadne jakykoliv pouzdro, ktery neni toto:
    Samsung Back holder Pen Cover pro Galaxy Fold 4, | CZC.cz
    https://www.czc.cz/samsung-back-holder-pen-cover-pro-galaxy-fold-4-cerna/352422/produkt

tak ma problemy s indukcnim nabijenim (pokud ma stojanek).

Ja skoncil u toho, ze stylus nosim spolu s propiskou, pac vsechna ostatni reseni jsou fail.
    + me neskutecne sere jak je fold 4 delanej konstrukcne. Nesnasim pouzdra, chci mobil nosit bez pouzdra ... a je delanej tak, ze bez pouzdra nosit nejde.
    Debilne se otevira + nema flat surface = neda se polozit, aniz by se kyval ... pokud neni v pouzdre
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Ja to nepodcenuji a vsude budou nabijecky. Hlavně víc bezdrátových, ať to na ně pokládám.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LAUNCHER: Ty několikahodinový videohovory tomu asi dají zabrat. Šetření baterie nastavit jde, já to teda nepoužívám, ale je to tam.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Nevíte někdo pls o pouzdru které má zároveň prostor pro stylus a zaroven stojánek?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHOTOUCHOVAK: ASACHI: Dekuji hoši. Hele, take nevím, jestli mě bude bavit, ale jak jsem psal, chci zkusit něco nového. A elektronika je můj koníček.

Co se vydrze tyka, byl bych rád za výdrž půl dne, při dobíjení na 85% (jestli to jde nastavit jako jinde na Samsungu) a nedělat výlety pod 20%. Uvidíme, uvidime.

Děkuji za postřeh se Snapdragonem.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: ja note 20 nabijel 2x denne a fold 4 mi da s prehledem cely den. Rozdil snapdragon a exynos je neuveritelny co se spotreby a tepla tyka
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LAUNCHER: Mě se stalo snad jednou, že jsem musel přes den dát Folda dobít. Jinak nabíjim buď ráno nebo večer a jeden den dávám s přehledem, většinou končím na 30%. Mám teda trojku, ale nepředpokládám výrazný rozdíl mezi 3 a 4. No jsem zvedavej, co na to budeš říkat. Já vlastně ani nevím, proč mě tak baví....ten telefon vůbec nedává smysl :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Děsím se hlavně té malé baterie, ještě menší než S22U 😔. Snad trosku pomůže Snapdragon oproti Exynos, uvidime.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Fold4 objednaný, alespon to vyzkouším. Žena říkala, že by si ho kdyztak vzala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam