• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ajajaj, na seznamu není Samsung. Něco se děje.

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Musis mit spravny radio firmware (CSC) odblokovany telefon a appku od Samsung. Moje posledni verze pro CZ distribuci to nema.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BRAINWASHER: O tom jsem před časem někde četl že rádio měla snad mít jen Snapdragon verze.
    BRAINWASHER
    BRAINWASHER --- ---
    Zdravíčko, mám jeden obskurní dotaz na S10e - řešil jste někdo FM rádio vzduchem? ten FM chip by to mít mělo, prej..
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    info o S22 android auto a VW Caddy.. tak jsem se odhodlal k úplnému resetu telefonu S22.. tak abych vyloučil chybu některé aplikace..
    A Android Auto potažmo S22 stále s VW Caddy nespolupracuje... takže neúplné řešení je mít připojeno cokoliv s čím spolupracuje a z vlastního telefonu mít hotspot pro online,.,
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jestli někdo máte účet u Samsungu - funguje vám ten jejich e-shop? Když kliknu na košík tak mi to hází chybu "něco se pokazilo"...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HULIK: netusim, ostatni veci google vubec nevyužívám a hey google mam vypnuté :)
    voice typing nastesti poreseno, jen teda vubec nevim jak se mi to podarilo nastavit, hrabal sem se v tom hodinu, vsude sem mel nastaveno češtinu (i systemovej jazyk sem zkousel, fujtajxl, mit mobil v cestine je hrozny) a nic nezabiralo. Pak sem neco nekde nastavil, bohužel netuším co, a najednou to šlo :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: Když už to tady řešíme, je to pořád takto?

1) klávesnice gboard, klikne se na mikrofon a dá se diktovat česky
    2) vyhledávací widget řádek Google, klikne se na mikrofon a dá ptát česky
    3) řekne se "Hey google", dá se ptát pouze anglicky, nastavit asistent na CZ nejde
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATEJCIK: nakonec se mi to taky podařilo, ale teda vubec nevim, jak sem to nastavil, lezl sem z jednoho menu do druheho. Nastaveni jako na android 12 vubec neni stejné, tam kde bylo mozne nastavit Voice Input czech, uz nejde.
    kazdopadne diky za reakci :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: tohle mi vazne hlava nebere, jak muze nekdo pouzivat. Ten raw sam o sobe je na takhle malem snimaci a na takhle malem objektivu velmi nekvalitni. Kvalitni foto na mobilech dela az postprodukcni algoritmus. Tohle vubec nema cenu resit. Nikdy z toho rawu nedostanes to, co dostane mobil do jpeg formatu. Jedi e, co ti ten raw da, je bezztrátová zmena white balance.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: jen doufám že ty videa ke kontaktům nebudu muset mít v galerii:/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tak po 24h s OneUI 5 jsem zatim ocenil tyto fíčury:

- stohování witgetů (dal jsem si třeba Spotify přes Soundcloud) a už jsem na to zvyklej
    - extrahování textů z obrázku
    - ten nový systém plovoucích oken (já rozdělenou obrazovku používám často)
    - možnost měnit pozadí hovorů u konkrétních čísel (to už mám vymyšlený, ale teprve se do toho pustim)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Nový update aplikace Expert RAW přináší lepší kvalitu obrazu a opravuje chyby – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2022/11/02/novy-update-aplikace-expert-raw-prinasi-lepsi-kvalitu-obrazu-a-opravuje-chyby/
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    DRAGON: s21 base, dnešní update na A13, gboard aktuální verze, zapnuté jazyky CS, EN, ES všechny najednou, diktování funguje ve všech
    DWAY
    DWAY --- ---
    TEKKIT: to by po dlouhe dobe mohla byt motivace na upgrade. Nespecham, pockam si tak pul roku od vydani. Zalozi kolik mi daji za s21u
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: myslím teda samozřejmě bez rootu a podobných zásahů.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosím tušíte někdo, jestli lze rollbacknout aktualizaci android 13 zpět na dvanáctku? Ja právě zjistil, že po aktualizaci mi nejde na s21 přes gBoard diktovat text v češtině, což je věc, kterou používám prakticky denně a hodně :(

případně mohl byste to pls nekdo s android 13 vyzkoušet? amne to funguje jen na samsung keyboard a tu nesnáším, nemůžu si na ní vůbec zvyknout :(
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SMOKY: To teda
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    TEKKIT: to bylo rychly :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ANDROID 13 pro S21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Právě teď!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam