• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    GOOD Lock je nyní oficiálně v CZ galaxy storu

To máte ode mě pod stromeček:))
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    DRAGON: Appku mám aktuální, zaznamenávám rovnou na interní paměť. Mohu zkusit přepnout na jinou kvalitu (aktuálně používám kvalitu Střední), a samozřejmě i jinou appku. Díky.
    Šlo mi hlavně o to zjistit, jestli to není nějaká obecná „vlastnost“ této aplikace, což tedy zřejmě není. Jdu tedy laborovat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICKEY_MOUSE: ahoj, zaznamenavam si porady s S21 a zadny tento problem sem nemel ani jednou, takze to aspon nebude celoplosny problem te aplikace, zkusil bych par veci:

1) aktualizoval jsi tu appku?
    2) zkousel jsi googlit, jestli to tak maji i jini majitele A52?
    3) zkousel jsi nastavit jinou kvalitu zaznamu v Settings?
    4) najit jinou appku a zkus jestli to bude delat taky
    5) pokud zaznamenavas na SD_EXT kartu, tak to zkus prepnout na interni pamet. A vice versa.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, nevím, jestli jsem tu úplně správně se svým dotazem, ale zkusím to:
    Mám telefon Samsung A52s 5G a můje otázka se týká aplikace Záznamník, která je v telefonu nativní pro pořizováíní audiozáznamů. Používám to na zaznamenávání přednášek (tedy záznamy časově delší, plus mínus hodinové) a děje se mi, že posledních několik minut je uložený záznam znehodnocený tím, že v něm prská. nejdřív trochu a postupně to sílí, až to nejde poslouchat. Vždy se jedná jen o posledních cca 5 minut, bez ohledu, jak je celkový audiosoubor dlouhý. Nenapadá mě, co může být příčinou jiného než aplikace Záznamník, protože telefon je dost hardwarově nabušený, aby tohle zvládal, místa v uložišti mám spoustu, a hlavně ten defekt nijak nesouvisí s délkou záznamu, jako by se to dělo při uložení z cache do paměti telefonu.

Děje se to někomu také?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: respekt!

Kdy se odhalí řada Galaxy S23? Máme (snad) finální datum
    https://www.svetandroida.cz/datum-odhaleni-rady-galaxy-s23-unor/
    DWAY
    DWAY --- ---
    MISTERIO: ajo, s tim obalem urcite převládají vyhody.

Ale bez obalu to lepe sedi v ruce a ten okraj od obalu předního displaye trosku zavazi.
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    DWAY: Já zkoušel Fold bez obalu a jak už tu bylo zmíněno, nedá se slušně a bezpečně otevřít 😐
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: Pro tip: Nikdy jsem nepouzival Fold bez obalu, cimz se tento problem resi...? :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Wow. Uprimne me překvapilo o kolik tucnejsi je fold s tim obalem. Budu si muset zvyknout :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Paráda, pro Tab S8 Ultra také:

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Přišel mi update na Android 13 pro Fold 4 👍

EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: haters gonna hate :)
    Smartphony Galaxy se prodávají špatně: jihokorejský výrobce sahá po záchranné brzdě | Chip.cz - recenze a testy
    https://www.chip.cz/novinky/smartphony-galaxy-se-prodavaji-spatne-jihokorejsky-vyrobce-saha-po-zachranne-brzde/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Samsung má novou ochrannou známku pro mobilní foťáky
    XISOCELL má být nová generace mobilních fotočipů
    Jako první by se měla ukázat u řady Galaxy S23

Samsung něco chystá. Má novou ochrannou známku XISO-CELL, můžeme tak vyhlížet novou generaci foťáků – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/samsung-neco-chysta-ma-novou-ochrannou-znamku-xiso-cell-muzeme-tak-vyhlizet-novou-generaci-fotaku/sc-309-a-1356573
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    jejda jejda

Samsung je v krizi: jihokorejský výrobce zřejmě bude muset učinit drastický krok | Chip.cz - recenze a testy
    https://www.chip.cz/novinky/samsung-je-v-krizi-jihokorejsky-vyrobce-zrejme-bude-muset-ucinit-drasticky-krok/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    s obaly to samé, existují obaly které nepostřehneš jak jsou tenké. A navíc, já nejsem schopnej mít telefon bez obalu, protože to klouže v ruce jak hovado, no way, nechci sbírat telefon třikrát denně ze země :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: taky sem odpůrce obalů, nicméně se mi hodně vyplatilo mit na telefonu folii a obal, protože přijde novej model a vyrobce mi dá v rámci tradein akce třeba dvanáct tisíc plus vykupni bonus x tisíc za výměnu starýho za novej. A to už si pak říkám, že to je věc, která se vyplatí. Navíc mám koupenou doživotní fólií přímo v Samsung store, která na displayi není VŮBEC vidět a ochrání právě před tebou zmíněnými mikro škrábanci, které ten výkup srazí klidně i o pět tisíc:)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: Ja jsem teda i odpurce obalu :)
    Jen teda u Fold 4 je fakt nutnej, protoze bez neho ten telefon neotevru a neuveritelne me sralo jak nejde polozit na stul, aniz by se 15 minut viklal.

Spise narazim na to, ze tydle zarizeni jsou udelany z takovych materialu, ze pokud to clovek nenosi v kapse s klicema, tak se tomu mobilu nema co stat.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Ja myslim ze od s22 řady se to zrušilo. Já na s21 mám nalepeno taky
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Na fold 4 nejsou fólie už od výrobce nalepený? Na trojce mám folii na obou displejích a ještě jsem někde četl, že mám jednu výměnu zdarma.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    LAUNCHER: to mi připomíná scénku před xy lety ( jakási sony xperia) mi prasknul display... zamozřejmě dotyk v ........ tak než byl na chvili půjčen jiný tuhle řešil malou usb myší.. takže operace v tramvaji zvoní telefon vyndavám z kapsy z druhé myš připojuji a při horlivém se snažení se strefit zvedám telefon....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam