• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KIDLI: ajo, super, diky :)
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    EXCITE: dej místo druhé appky Play music
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: & KIDLI: nastavit pripojeni a zanuti Waze je jednoduche,ale nejde mi spustit druha aplikace v ty rutine. Je tam pouze moznost vypnout aplikaci.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NEVILL: Mám doma S2 :-D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Akorát pro ten starej telefon si snad přijel kurýr 😁 Už přesně nevím ale zaujalo mě že právě nemusím dělat nic
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: Ja takhle udělal s21 a počítám i s s23...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Dobrá věc se podařila, jak jsem před měsícem pro tátu kupoval ten Z4 Flip, tak jsem použil tu akci "vyměňte starý za nový" a odprodal jsem svoji starou S7 za 1500. Oni na to mají nějakou kooperaci s Mobilní pohotovostí, šlo to všechno přes ně. Jsem to zaregistroval, vyplnil údaje o telefonu, poslali mi nálepku na balík a doprava se dala objednat přes ně (PPL tuším a platili ji oni), pár dní potom už přišla zpráva že ok a posílají peníze za telefon a ten bonus 3500 vyřizuje Samsung a může to trvat 30 - 35 dní. Do toho se vešli, včera psali že to schválili a posílají platbu, dnes byla na účtu. Myslím že příště až budu pořizovat něco dalšího, tak jestli bude zase tahle akce, mám tu ještě S10... :⁠-⁠)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: ja mam nastaveno, ze kdyz je vic jak 10 vecer tak nabiji az do 8 do rana jen slow charging. Pak mam auto connect na bluetooth v aute. Pak mam to, ze kdyz se zapne hotspot tak to zapne 5G. a tak dale, je to super :)
    AUSS
    AUSS --- ---
    HANZO: já používám rutinu, když mám zapnutý foťák, že se mi aktivuje "do not disturb" mód, aby spoušť neudělala zvuk. tehdy jsem nepřišel na to, jak jinak to vypnout
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    HANZO: rutinou vypínám rychlonabíjení v noci
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    TEKKIT: Funguje, takhle jsem to měl nastavené před Android autem
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EXCITE: Tohle podle mne půjde bez problémů
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TEKKIT: Jáa to ještě nepoužil,ale až někdy budu mít chvilku, udělala bych si něco : iF BT connection v autě, spust Waze +Spotify :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: tam je potřeba se ptát sám sebe:

Dělám něco pravidelně ručně? Bylo by dobrý kdyby se to dělalo automaticky?

Já na nic, krom toho níže, nepřišel...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    HANZO: klikni na aplikaci "Režimy a rutiny" a dole vyber "režimy" - jsou tam nějaký návrhy

JInak já používám jenom "Spánek" a potom "když se připojí ke wifi "doma/práce" tak nezamykat

(btw stejně se to někdy zamkne:))
    HANZO
    HANZO --- ---
    Můžete mi dát někdo tipy k používání bixbi routines? Ještě jsem na nic neprisel.
    Diky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OMNISLASH: Ohledně jack: Mám moc rád Samsung Buds 2 Pro a Sony WH-1000XM5. XM5 na conf calls pro parádni mic array. Buds 2 Pro jako sluchátka do kapsy, která umí spoustu triků, například low latency mode.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MCKIDNEY: Coz, ted vidim, ta A33 taky nema. Takze proste dobra koupe :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    OMNISLASH: Dneska je to always on display.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Vybral jsem si jako firemni mobil Samsung A33, ale uz od prvnich dnu tezce lituji. Chybejici jack zjevne nijak uspokojive nevyresim, ale opravdu tomu uplne chybi notifikacni ledka? Co bylo ideou za timhle krokem? Ze budu jak Jaryn co pet minut zapinat mobil, abych chcecknul notifikace? Nebo ze budu mit nejaky pitomy kus plastu na zapesti? Da se s tim udelat neco lepsiho, nez mi stale zapnuty display? Po tehle peklo zkusenosti budu priste specky procitat velmi dukladne. Zjevne ani veci, ktere by clovek pokladal za samozrejme, samozrejme nejsou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam