• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MISEC
    MISEC --- ---
    SMOKY: Ved to, tiez mam pochybnost v tomto smere.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MISEC: Pochybuju, se to neovlivní optický vlastnosti, to bych rozhodně nedělal
    MISEC
    MISEC --- ---
    DRAGON: Aky obal mas a ako si s nim spokojny?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MISEC: poridil sem si kvuli tomu obal, ktery je schovava, nechci davat na snimac dalsi optickej clen.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Pouzivate na S23 ultra ochranne sklicka na fotaky, ked tak ake odporucate, nejake skusenosti ci si nevadia s puzdrom? Mam uag pathfinder a zda sa mi ze tam je to celkom natesno okolo fotakov.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: ach jo. vzdycky, kdyz ctu neco podobnyho, tak se desim, co zas za skvělý paskvily to nainstaluje. more hdr more addidas..
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: tak snad se tam najde i nějaká malá úpravička na rozklepání obrazovky :-/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Velký update pro řadu Galaxy S23 výrazně vylepší fotoaparáty
    https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s23-fotoaparaty-update/?
    SATAI
    SATAI --- ---
    Ono se to tak nejak cekalo, ale i tak...

Samsung caught faking zoom photos of the Moon - The Verge
    https://www.theverge.com/2023/3/13/23637401/samsung-fake-moon-photos-ai-galaxy-s21-s23-ultra
    ADAM
    ADAM --- ---
    ADAM: Tak při dalším letu jsem si to potvrdil. Gpska na s10+ je výrazne přesnější, rychlejší a spolehlivější, než na s8tab. Obě zařízení v airplane módu. Pro navigaci v letadle asi za hranicí použitelnosti. Snad si nebudu muset koupit ipad...
    TESSS
    TESSS --- ---
    NEVILL: ono to tam asi bylo, ale já to vyhodila, s tím že to nepotřebuju. Telefon je galaxy A22. Každopádně jsem to našla na xty straně obrazovky a přetáhla dopředu dekuji
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Není zamčená domovská obrazovka?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TESSS: Divný, mělo by tam být na výběr připnout na domácí plochu. Co je to za telefon?
    TESSS
    TESSS --- ---
    TESSS: díky
    TESSS
    TESSS --- ---
    NEVILL: takhle si normálně pretahuju ikony. V tom seznamu aplikací se prostě nehne
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TESSS: V tom případě zkus držet na ikoně prst a posuň ji o kus dál, to by ji mělo hodit na plochu a umístíš ji podle toho jak ji posuneš, pokud má být na jiné ploše prostě ji dáš úplně na kraj doleva nebo doprava a pak ji upustíš na místo kam chceš.
    TESSS
    TESSS --- ---
    NEVILL: držím prst na ikonce a nic se nedeje, max se mi otevřou informace o app a tam mám na výběr odinstalovat aktualizace
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TESSS: Dáš si seznam aplikací, v něm vyhledáš Instagram, podržíš na ikonce prst a tam máš na výběr jestli to přidáš na domovskou obrazovku a nebo to odinstaluješ.
    TESSS
    TESSS --- ---
    Ahoj, zkusím to tady Jak vrátím ikonu Instg na plochu. Případně jak to odinstaluju?
    HULIK
    HULIK --- ---
    GONZO5: Já se spíš bojím zda to usb v mobilu utáhne napájet 1TB ssd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam