• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MA747
    MA747 --- ---
    Věděl by někdo pls, čím odzálohovat z Note 9 SMS? A kam ukládá voice recorder data? Díky.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    One UI6/ Android 14

Působí svěžím dojmem, novinek je spousta. Vyzkoušeli jsme nadstavbu Samsung One UI 6 – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/pusobi-svezim-dojmem-novinek-je-spousta-vyzkouseli-jsme-nadstavbu-samsung-one-ui-6/sc-309-a-1358279#part=1
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Rolovací Samsung přijde dříve, než byste čekali – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2023/08/25/rolovaci-samsung-prijde-drive-nez-byste-cekali/

Tenhle nápad se mi moc líbí!
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SATAI:Jiná koncepce, já mám takový elastický "tepláky" s kapsou na boku stehna.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Nemate nekdo ozkousene nejake pouzdro na S23 Ultra vhodne na delani behani? Asi armband, ale klidne i nejakou jinou koncepci...

(Nejradeji bych delal behani jen s hodinkami, ale trebas Samsung Health na hodinkach neumi treningove programy, C25K ma program pro hodinky, ale pro 10k uz neni... :-/ )
    ATAN
    ATAN --- ---
    Nema tu nekdo A53 5G, respektive zkousel nekdo na nem Android Auto Wireless? Funguje mi jen pres kabel. Ale treba S23 ve stejnem aute bezdratove AA funguje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAM
    ADAM --- ---
    NE7RA: 5g se na lte samozřejmě normálně připojí
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Samsung A23 5G vs LTE - Chapu, ze se ten LTE nepripoji k 5G. a je to i vice versa? 5G se nepripoji na LTE?
    4PTO
    4PTO --- ---
    piči, výměna displeje na s21u 256gb v mobilpohotovost 9100,- potřeboval jsem to hned tak jsem to dal, ale při čekání na opravu jsem si všiml, že za ty peníze tam mají použité 512gb :D tomu říkám loajální zaměstnanec, neřekl ani půl slova :))) ...netušil jsem že to tak spadlo, není to ani 2 roky co ho mám a stál 30? hehe
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: haha :) je to partnersky program, my jim dodavame auta a oni nam dodávají 50% slevu na vse :)
    jako ty ostatni veci jsou super, prack, susicka, mycka, indukce, trouba, vse na smart things posledni model. Ale s tou lednici me teda serou strašně:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Neměl jsi tu slevu právě za to, že je to bez servisu? -20% spolupráce, -30% bez servisu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: no jo jenze ja mel ty veci za polovinu nebo min, to uz je lakavy :) tak sem to.proste koupil, no. Vsechno poslednipdely, vcetne bozi americky lednice jen by mi ji mohli uz popaty konecne dovest aniz by s ni nekdo pri preprave trisknul :D Mam vybavenej novejma smart vecma byt za 80 litru a puvodni cena na alze byla 179, to proste nevahas :)
    ze ten servis bude tak hroznej sem ovsem nevedel, do te doby sem mel produkty samsung v perfektni zkusenosti reklamovany (tablety mobily monitory) ale tohle me zranilo, hluboce :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: strašný
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: No teda, ještě že jsem si koupil lednici LG... Samsung bych v užším výběru, ale nakonec jsem si koupil tu samou LG co mají rodiče.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: právě, vem si ze sem.si tu sluzbu koupil v unoru a chtel.ji.poprve vyuzit a 250? to je skoro na ČOI.
    Ale teda jako.Samsung je fakt otřesna firma co se tyka servisu, reklamaci atd. Mam mesic a kousek.nakoupeny spotrebice do bytu a už mi popaty ted v patek vezou reklamovanou lednici, ctyri byly budo nakopnuty (křivej skelet nebo hici moc chladici potrubi atd), fakt peklo... a jejich hotline je neco tragikomickyho podesaty jim volam.a.musim.jim.pokazdy rikat od zacatku, proc volam :(
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ....26.7 2023 bude unpacked nových Foldů a Flipů...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: hádám že to pojmou tak, že zdarma je ten samotný akt výměny fólie, ale tu samotnou fólii si musíš koupit...a nebo naopak že ti dají fólii zdarma ale zaplatíš si její výměnu...tak či onak, je to klamání zákazníka...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CHOTOUCHOVAK: nj, ale u toho S23 to bude zdá se HW issue, komunita to řeší 3 měsíce, vyzkoušelo se všechno.

Já jsem z toho strašně otrávenej, počítal jsem s nákupem
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Tak oprava, kouzelná hůlka jsou jen barevný efekty. U mě zafungovalo vypnout optimalizátor scény (první položka v nastavení fotoaparátu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam