• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: tam je tohle, žádná volba na zvuk, fakt

CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    MOIRAIN: Ale to je ono, uvnitř to nastavíš
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: právě, že ne, udělala jsem to a jediné co přibylo je "notification categories", Androin 14, one UI verze 6.1
    zaškrtnuto a dostanu tohle, nic víc tam není, možnost nastavit vlastní zvuk je jen u několika a u těch to šlo nastavit už předtím

TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CHOTOUCHOVAK: je to ono - bez zaškrtnutí tohoto, tak ta možnost v menu není

viz [MOIRAIN @ Samsung Mobile]
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: To zaškrtnout a pak už by v nastavení každý aplikace mělo jít nastavit vlastní tón oznámení.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    No já to nedávno řešil a teď jsem znova zmatenej, ale myslím, že je to tohle.

ATAN
    ATAN --- ---
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MOIRAIN: tak nic, nenastavím tím vlastní zvuk, jen kvůli čemu to bude cinkat
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ATAN: ha! Tak snad se někam posunu. Díky
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ATAN: jenže ta možnost tam prostě není.

ATAN
    ATAN --- ---
    MOIRAIN: App info - Notifications - Notification categories - Calls (nebo jinou kategorii). Tam nastavis vlastni zvuk.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    připadám si jako kretén
    mám nově A55 a nejsem schopná u některých aplikací (např. Skype, AirBank, Teams a určitě další) nastavit vlastní zvuk oznámení, protože všechny návody co jsem našla jdou do nastavení-aplikace-oznámení-nastavit v aplikaci, ale v těch aplikacích takhle možnost prostě není. Dělám někde chybu, jsou jiné možnosti jak to nastavit, nebo? (přímo do aplikací jsem se koukala, ale jak tam nastavit vlastní zvuk oznámení jsem nenašla)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    nevíte něco o bugu v novém one UI s ostřením foťáku? žena má xcover 5 a po nové aktualizaci jí neostří, což je dost problém, treba pro QR. našel jsem ojedinělé info, ale nic ofiko.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HERR_FLICK: Bohužel stejná zkušenost jako ty. A to miluji stylusy na Samsungu. Jsem nadšený z Tab S9 Ultra a z S24 Ultra, prostě mám víc štěstí se zařízeními s nativním stylusem než tyhle "navíc stylusy". YMMV.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    Zrovna sem jim chtěl jít na hlavu hodit takovou blbost, jako naprosto kreténsky navrženej S-pen PRO, kterej nevydrží ani tak jednoduchou věc, jako standardní vyndavání z oem pouzdra
    Tak to si radši ušetřim nervy
    Každopádně tuhle chcanku nekupujte

DRAGON
    DRAGON --- ---
    HNIZDO: lednicku sem musel reklamovat 7x. Strasny pristup, nakonec sem napsal stiznost do jizni korey na vedeni s tim, co se v CR deje na zakaznickem servisu, horsi pristup sem v zivote nezazil. Jako omluvu mi poslali powerbanku. To sem myslel ze ji s ni pujdu osobne nekoho zabit do prodejny.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DRAGON: to mam radost, mame od nich pracku i lednicku
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Hral sem si pres vikend s tou AI upravou fotek, ale cekal sem od toho vic. Odstranovani objektu pred nejakou obcas i slozitou plochou funguje nekdy prekvapive super. Jindy to treba misto auta vygeneruje jiny auto, misto cloveka mi to tam dalo treba dyne (wtf) . Presunuty objekty vypadaji dost neprirozene.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ONLY_Q: stahuju na S21 (2221,44MB - to jsem zvědavej jak to veterán zvládne)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam