• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    SATAI
    SATAI --- ---
    Jsem fakt marnej...

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Vlastne me napada, ze u TWS sluchatek uz vubec neresim kvalitu audia. Protoze pro me usi to uz vsechno zni uzasne (YMMV). Spis cenim komfort, kvalitu mikrofonu, male rozmery krabicky, seal, ANC.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: Vyzkouším a poreferuju. Zatím jsem o nich někde četl, že prý mají o něco horší ANC než Buds2 Pro, ale to bych tedy neřekl. Porovnával jsem si to v místnosti s puštěnou mobilní klimatizací co dělá hluk přes 60 decibelů. Buds2 Pro slyším pořád trochu ten hukot, u Buds3 Pro jen o dost slabší syčení. Spíš jsem ale zvědavý jak to zvládne ANC v metru.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEVILL: Jsem zvědavý na recenze. Používám Buds 2 Pro a potřeboval bych lepší kvalitu mics pro hovory.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    https://mobilizujeme.cz/clanky/galaxy-buds-pro-3-nejsou-dostatecne-kvalitni-samsung-je-zakaznikum-zatim-neproda

Ehm, tak mně je poslali už začátkem minulého týdne, to jsem teda zvědavej. Já myslím že tam je hlavně problém že to má jiný styl uchycení, se to prostě trochu silou vycvakne a zase nacvakne zpátky, pokud to někdo přetahuje přes tu koncovku jako u starších verzí Buds, tak si dovedu představit že se to přetrhne. No, uvidíme...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Změna pořádků. Samsung začne používat nepopulární procesor - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/mobil/telefony/samsung-smartphone-tablet-procesor-mediatek.A240701_041608_telefony_ada
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: * sensor array
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Na garminy jsem koukal a neni to s nima tak uzasny - ale uvidim jeste jak SW az vyzkousim.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Me se libi ze hlavne nestrili moc pod osu. Tam jde o zdravi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Bacha, jsou tam i delší testy tepovky třeba na silové cvičení atp atp kde to zatím moc super neni. Ale potenciál tam vidím, budou tu mic array eště chvilku trénovat na víc datech a to půjde.

Netroufnu si odhadnout jak do budoucna se sleep tracking. Tam jsem hlavně zvědavý na ring, protože se mi nechce nosit hodinky na spaní.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Detail na výřez těch nej

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Velká spokojenost 👍

Jsem ale zvědavý jak Ring (má ho na cestě, to je dál než já, čekám na sizing kit) a jsem zvědavý jestli do budoucna pořěší i nic moc sleep tracking. Tam dost možná do budoucna pomůže širší user base s tím novým sensor array, ale uvidíme.

SATAI
    SATAI --- ---
    MCKIDNEY: no tak já si teda toho Garmina nechám ;-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Galaxy Watch Ultra vs Watch 7: Scientific Review (Initial Samsung Test)
    https://www.youtube.com/watch?v=F_pDY47RxE4
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SMOKY: No ja myslim ten souhrn, ano mereni H10 je presnejsi nez muj oxymetr na prstu.

SMOKY: je klasicky SW bug - jeden z mnoha co prave chci zkusit. Nejde prakticky merit kontinualne jako na hrudnim pase - takze SW musi umet zpracovat a nezabijet duchodce (Hyperbola ze studie z UK). Moje Watch 3 treba prestanou hlasit vysledky kompletne radeji nez pokles z 140 na 70 pri stejnem pohybu akcelerometru.

SATAI: Jo mozna stoji za zkousku taky - rodina je Fenixova. Ja jsem si spis uzival mobilu v kapse na GW.
    SATAI
    SATAI --- ---
    MCKIDNEY: Garminy, pokud se nepletu, nastavení zón podporují, pokud nemáš nějaký ultralowend
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MCKIDNEY: asi mas blbej pas nebo delas neco blbe, hrudak je standard pro mereni hr pri sportu a je presnej z principu
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja mam tedka Watch 3 a muj hlavni problem je, ze pri delsi prodleve mezi uspesnym mereni prestane merit. Jinak spokojeny a to i plavani.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hrudni pas mam a je to bohuzel meme - nejsou o moc lepsi, naopak dost casto nereaguji vcas. Podobne jako lide tvrdili ze krokomer je presnejsi - neni :)
    Navic musim pravidelne zastavovat s oxymetrem.

Garmin jsem zkousel v minulosti a stval me SW protoze neumel prepocitavat zony podle uzivatele. Jako nekdo kdo po 30 minutach stoupani je za aerobni zonou - to je prd platny souhrn ze jsem se nenamahal. Mozna taky stoji za zkousku v 2024.

Podivam se na ty jeho vysledky a procesy. Muj ucel je mit denni souhrn aktivit a SW samsungu je v tom dobry. Dam si 2h v lese a zjistim zda mam aspon 90m zateze a 30m aerobiku. Samsung to skvele sepise a zobrazi - protoze kdyz tvoje telo je mimo normal, tak nelze moc spolehat na to jak se cejtis.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SATAI: Venu 3, maji latest gen Garmin hr sensor. Nevim cim to je, kdyz to meri dobre tak je to velmi presny, srovnaval sem to s hrudakem, jen to reaguje pomaleji na zmenu tepu. Ale obcas je to pri sportu najednou uplne mimo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam