• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    FLAD
    FLAD --- ---
    Ahoj,
    nemá někdo zkušenost se světlejma páskama u Galaxy Watch? Jak moc se to špiní při běžným použití a troše občasnýho sportu?

Nedaří se mi nic dogooglovat kromě zpráv typu "když se to ušpiní, tak si kup nový". Ale já si nechci kupovat nový pásky, já chci jeden, a pak si až za 5 let koupit nový hodinky.

Jenže ty světlejší jsou levnější, tak nevím, jestli radši dražší černý, nebo levnější světlý :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEVILL: U mě nejvíc na #3 vadí ten diskomfort. A nejvíc se mi líbí lepší mic, opravdu zásadně lepší kvalita audia kvůli 2-way speakers a "nová hračka". Hlavně doufám, že nástupce #3 vydají dříve než běžný cyklus. Nakonec si #3 nechám, ale žena zůstává u Buds 2 Pro.

Moje #2 nechávám v šuplíku, kdybych musel někam létat. Kvůli diskomfortu #3 si neumim představit jak je mít v uších několik hodin.

Pro zajímavost:

NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: Taky to stále porovnávám, sice u 3 mi teda ovládání připadá přesnější (volume, zastavení a spouštění přehrávání, přeskočení na další skladbu), ale 2 se mi líp nasazují a jak jsi psal, pouzdro je menší. ANC je u 3 lepší, ale jak se to přizpůsobuje, vždycky to chvíli trvá a ty výsledky jsou různé v různém prostředí. Nicméně v metru B mi 3 vychází líp než 2. Pořád z toho mám takové smíšené pocity...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Update: 3 z volaných preferují #3 a jeden preferoval #2. Přikláním se k tomu, že tomu jednomu co preferoval #2 jsem třeba popošel do slabšího signálu. Ten poslední test s preferencí #3 - včera večer jsem já i další geek kamarád v klidu oba seděli doma a hodně jsme to řešili. Všechny testy byly slepé.

O víkendu ještě s ženou otestuji opačný smer, ona si půjčí můj telefon s #3 a #2 a já si naslepo poslechnu, jak to zní z jejího telefonu.

Předběžně - Úplně by stačilo, kdyby designéři v Samsung neblbli s hranami a udělali je ve výsledku pohodlnější na nošení 🙄 Tohle je pitomý u něčeho, přes co máte vyřizovat pracovní hovory a co vám má zpříjemňovat třeba i dlouhé lety.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Mmch zvukem mi #3 vyhovují výrazně více než #2. A vlastně mě až překvapilo, jak odlišně zní (např bassy hned od začátku Get Lucky od Duft Punk). Za tím je fyzika, mají 2 way speakers.

Bohužel to pro mě na výsledku nic nemění, ale YMMV.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Buds 3 Pro (vs Buds 2 Pro):

1) Výrazně větší case. To je u mě jasné minus bohužel. Pozor, obrázek mate, na case #3 je nasazeno ochranné průhledné pouzdro, které to dělá větší. Sundat na focení to nechci, je to přilepené.

2) Tvar tyčky s mikrofonem má hrany, je mi to nepříjemné. Málo zakulacený je i konec, nepříjemné pokud se mi to opře o tvář. Nechápu, koho tohle napadlo a proč se to nezjistilo při testování. Velmi nápadné pokud dám do jednoho ucha #2 a do druhého #3.

3) Špatný seal kvůli bodu 2. Jak s nimi různě otáčím, aby mě méně tlačily hrany na tyčce, tak seal trpí. #2 prostě zapadnou do ucha na správné místo.

4) Opět jsem vypnul NC, na špuntech spíše vypínám, vyhovuje mi jen na mušlích. Různě to podivně šumí a výjimečně i píská, jak se mu nedaří přesně kompenzovat. Děje se mi i jinde. Za tohle se na ně nezlobím, spíš jen jestli čekáte zlepšení, tak nejméně já ho nenacházím.

5) Teoreticky lepší mikrofony, v praxi pro mě těžké potvrdit. Ze 3 volaných mi bez vědomí o tom, které zrovna mám, 2 preferovali více #3 a 1 více #2. Může být i jiným faktorem nez zrovna sluchátky. Obráceně jsem to nemel možnost otestovat. Nahrát prostě výstup z mic nechci, nemám s tím dobrou zkušenost proti reálnému hovoru.

6) Nepříjemné přehození tips. Bál jsem se, že je utrhnu. Koukal jsem na 2 návody na YT, ale všude tvrdí, že prostě tahat. Naštěstí tohle člověk udělá jednou a hotovo.

7) Líbí se mi průhlednost části case, hned vím, že jsou vevnitř. Nerozumím očku na ochranném pouzdře, to si těžko na něco budu věšet. Na reddit někdo ukazoval, že to odštípnul - souhlas.

Summary: Z důvodu 1 a 2 dost možná půjdu zpět k Buds 2 Pro. Jsem z toho celého dost překvapený, vyhovuje mi S24U i GWU. Ale Buds 3 Pro vůbec. Snad s nimi budou mít jiní více štěstí.

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Na Galaxy Ring bude třeba dávat pozor! Rozborka odhalila, že je prakticky neopravitelný – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/na-galaxy-ring-bude-treba-davat-pozor-rozborka-odhalila-ze-je-prakticky-neopravitelny/
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Uvidím co přijde, ale asi k tomu něco takového pořídím. U Buds2 Pro mi vyhovuje to skořepinové pouzdro od Samsungu, to je snad jediné dobré pouzdro co jsem od nich kdy měl.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: na tyhle typy krabicek velmi nedoporucuju davat dalsi tvrdy plast, spis silikonove pouzdro, to je jediny, co neco ochrani, plast ti nic neochrani, maximalne tak skrabance z noseni v kapse, coz asi neni zrovna to, kvuli cemusi kupovat pouzdro u sluchatek..
    Mam tohle na Airpodech a je to uplne skvely. Plastovy, co sem si puvodne koupil sem za dva dny nasranej vyhodil.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    mel sem v planu si je poridit, radeji pockam :)

Samsung zastavil prodeje sluchátek Galaxy Buds 3 Pro. Mají problémy s kvalitou – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/samsung-zastavil-prodeje-sluchatek-galaxy-buds-3-pro-maji-problemy-s-kvalitou/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak nehlede na ty neg recenze mi poptavka po Ring prijde stale enormni. Lide vsude vypisuji, bud ze cekaji / nebo ze uz konecne maji atd.

Tohle mi prijde zajimave - Co z toho vzejde? Jake budou ohlasy treba za delsi dobu? Produkt, ktereho se zjevne hodne proda, ale ktery se asi uplne nepovedl.

A vlastne vtipny, ze GWU castecne naopak. Tam byl sileny hejt pred uvedenim (prvni fotky jim moc krasy nepridaly) a ted ctu typicky velkou chvalu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tesim se na dalsi progress v bateriich. Kdyby ty mensi Watch 7 mely s LTE vydrz tez alespon 2-3 dny, kamarad rikal, ze by bral 2 ks pro deti.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Btw Galaxy Ring porad v nedohlednu. Mam sizing kit, potrebuji 13 (nejvetsi), ta je zakleta v DE i v US. Mam preorder v DE. IMHO podcenili zasobu zejmena 12-13. Netusim jestli neni nejaky problem s nejvetsi velikosti baterii, 12 a 13 maji stejnou. Ze nemaji i vetsi velikosti me zaskocilo, zrovna tenke prsty nemam, ale znam spoustu lidi s tlustsimi. Tim se nechci hadat, treba vi na zaklade prodeju jinych smart ring, ze se to moc neprodava.

Co jsem zatim videl, recenze jsou vesmes negativni. Ale jsem nenapravitelny geek a "double pinch" gesto na prste chci. Doufam tez, ze s tim pohnou bud dalsi updates nebo proste dalsi generace - podporim vyvoj, no.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Porad u me nadseni, zejmena oproti Watch 5 Pro. Nevybavuji se za dlouho dobu takhle velky mezigeneracni skok. Ale porad u me plati, ze bych je odmitl komukoliv doporucit, za me je to specificky tech pro specificke pozadavky (ty ja mam). Nutno vyzkouset predem.
    SATAI
    SATAI --- ---
    CHOTOUCHOVAK: před updatem? Mám vše na max (mimo noci, kde nemám Always ON a mám letadlo) a výdrž hodně přes den. Nabíjím, když se jdu koupat a většinou dobiju tak na 80% a když to za den opakuju, mám tam ještě 10+ hodin výdrže.

Podstatně lepší než Galaxy watch 4 classic, zdaleka ne Garmin. Halt toho umí o moc víc.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHOTOUCHOVAK: U me 1 - 3 dny, zalezi co delas. Typicky 2 dny. Nabijim je vetsinou kazdy den, protoze je odkladam do nabijecky. Ale je fajn ze kdybych zapomnel, nic se nedeje. Spis me mrzi, ze nemaji jako telefony nejaky limiter na maximalni nabiti baterie, treba 80%, abych setril baterii. Zapnuto: AOD, LTE, WiFi. Jen kdybych vypnul AOD, mas ~ dalsi den vydrze. Ale mam ho rad a vydrz me nelimituje.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    SATAI: Jak jsou na tom s výdrží v reálném světě?
    SATAI
    SATAI --- ---
    Watch Ultra prvni update. Changelist stabilita, performance a v nekolika bodech baterka.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Info kdyby někdo nevěděl. Dnes u Samsungu 20% na vše!!!

Oslav vítězství s námi a neváhej využít
    jedinečnou SLEVU 20 % NA VŠE!
    V košíku stačí zadat promo kód*:
    ✦ ZLATO20 ✦

Pozor! Akce platí pouze v pondělí: 12. 08. 2024 od půlnoci,
    po dobu následujících 24 hodin.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEVILL: Děkuji 👍
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam