• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LAUNCHER: za 23U v 512GB konfiguraci, nákup 25U s kódem na 512GB velikost (a i kdyby nebyl, neva, na současném mám asi 120GB a nevím co dalšího tam dát)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Kolik si myslíte, že dostanu třeba v mobil pohotovosti za s23 ultra 512GB a ten S8+ Tab (128GB Wifi) ?
    Bych to rad nejak vyhandloval za S25, myslíte, že je to reálný?
    Ten mobil je uplne jak novej (porad v obalu a s folii)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: Ja ty velký vůbec neřeším...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: ono je na tý klávesnici dobrý to, že si dáš do kapsy bezdratovou mys a ten set s keyboard cover, zapnes deX a mas defakto notebook s dost rychlym procakem a oled displayem, parkrat sem to takhle vyuzival, k tomu je to supr
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: S25U za 22k? Jak? ☺️
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    SATAI: 2500 za recenzi, ale na další nákup... takže vlastně ne...
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: taky mi to přijde nepravděpodobné, ale znáš to...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: divil bych se tomu, ale ok, budu na to myslet.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: kdyby ho někdo chtěl jen bez klávesnice, tak tu bych případně za nějakou rozumnou cenu bral...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    rozhodl sem se prodat svuj Galaxy Tab S8+ (ten s OLED displayem) a k němu originální Samsung klávesnici (takový ten stojan, s pen a klavesnice v jednom). Stroj je to boží, ale já ho prostě vůbec nepoužívám. Celou dobu jel s ochranou baterie.
    Má na displeji miniaturní vlásek škrábnutí, který při práci není vůbec vidět, jen pod specific světlem a úhlem (ex přítelkyně mi na něj něco položila a škrábla ho).

Někdo se mě na to na nyxu ptal nějak to nemůžu dohledat, tak pokud by měl někdo zájem, tak ať se ozve.
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: námitka, ctihodnosti!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SATAI: Mne se nějak líbí od začátku tak asi sám sebe budu muset vyloučit z řízení pro podjatost;)
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: plus 15% k výkupu, 2500 za recenzi... Je ta hranatější lepší? ;-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Tak jsem se na něj byl mrknout v Datartu a je teda krasnej. Na první pohled prémiové přístroj

...22k je sumička...ehm...kulatá
    MISEC
    MISEC --- ---
    MISEC: Asi som napisal nieco zle alebo nepravdive 😁.
    MISEC
    MISEC --- ---
    LAUNCHER: Ano zachytil som ze S24U mala nejaky problem s displejom, snad to casom vyriesili.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    S tim novym Snapdragonem v S25U se daji delat veci, ktere se na S24U delat nedaly. iPhone je v kvalite fotek porad dal, ale proti S24U tam teda vidim zasadni zlepseni. YMMV.

Samsung S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max Camera Battle
    https://www.youtube.com/watch?v=undwfOwhVsw
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ok, za 3 dolary, ale zas 4 kusy :)

https://is.gd/XIv3WI
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    klidně dohledám konkrétní odkaz, pokud bude zájem
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: já mám tu hydrogelovou samoopravovací (z Aliexpresu jedna asi dolar) a nic takovýho nepozoruju, spen vůbec nepozná rozdíl, protože to klouže jak sklo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam