• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    HULIK
    HULIK --- ---
    NEVILL: Teď jsem to zkusil u Youtube Music a stejně se zavře ...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    RBIKER: To se dá udělat v Nastavení, Aplikace, tam najdeš a vybereš Spotify, Baterie, změníš to z Optimalizováno na Bez omezení.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    NEVILL: to je docela fajn. nemusim to nikde lovit. Obcas, kdyz zavru vsechny app, si spotify zavru. Je nejaka moznost rict telefonu, ze zrovna tuhle app zavrit nechci?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    A Spotify má teď při přehrávání takový malý Widget s názvem skladby v horní liště.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Dobrý, už jsem to našel a mám to zpátky na tom původním, díky! :⁠-⁠)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    NEVILL: To jde naštěstí nastavit na původní variantu.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    a ledání apek je dole a nevýrazné... ale jinak to jede vcelku slušně,,,
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    No, tak jeden rozdíl je, že swipe na horní liště rozdělili, nalevo jsou upozornění, napravo nastavení. Trochu nezvyk...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ONLY_Q: taky se mi to stahuje!
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Tak akorat stahuju 7.0 jestli se podari napisu.. jestli ne. Tak mam brick..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: no právě..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Dneska je revoluční když se změní velikost displeje o jeden milimetr :⁠-⁠)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: tldr větší baterie, jiný uspořádání objektivu, bluetooth do sPenu. Tohle je považováno za revoluční update? asi sem starej..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tohle nabídne Galaxy S26 UItra! Máme exkluzivní informace od leakera, který viděl prototyp
    https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s26-ultra-prototyp-unik/?fsp_sid=18891
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ahoj, jde na galaxy watch 7 nastavit always on display ale jen pro časový údaj?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    SATAI: pochopitelně myslím jako minimum, čili něco jako "S25FE", ne Ultra.

Galaxy S25 Ultra s 16GB RAM bude k dispozici jen na jednom trhu - MOBILE PRESS
    https://mobilepress.cz/2025/01/20/galaxy-s25-ultra-16gb-na-jednom-trhu/
    SATAI
    SATAI --- ---
    HNIZDO: s25 má (24+, Ultra min od 20)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LAUNCHER: kéž by do řady S včetně přišlo alespoň 12GB RAM. V Koreji, Číně a Tchajwanu mají 16GB.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    První krok k řešení problému je vnímat, že máme problém. V dané situaci to vnímám opatrně pozitivně.

Samsung begins analyzing chip business after constant disappointments - SamMobile
    https://www.sammobile.com/news/samsung-analyze-chip-business-constant-disappointments/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Pozdeji jsem migroval mladsiho synka z Pixel 6 na tu moji opustenou S24U. Synek ma prave jeden ucet, na Gmailu. Samsung Switch: "Nejmene jeden ucet se nepovedlo prenest."

Znelo to hrozne, ale nastesti chybelo jen par kroku do uspesne aktivace. Vetsina nastaveni atp byla prenesena OK. Prijde mi, ze to nejspis neumi dovyresit detske ucty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam