• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Pro mě je teda vydrž baterie zásadní, takže se mi už vůbec nechce do toho upgradu :/
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    DRAGON: Asi jo no. Někdo si to jen na internetu vsugeroval, že to funguje, tak jsem to taky zkusil. Žádnej zázrak se nestal.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTASAN: tahle rada bude spis pro případy, kdy mas system pomalej, tohle nebude mit IMHO na baterku vliv, leda by nejaka appka hodne zdimala system, coz se dle info v systemovych lozich u mne nedeje. Parkrat sem pustil vycisteni cache po updatu, ale baterce to myslim nikdy nepomohlo.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Hmmm. Jako spolu s 2letou baterií jen ten drain fakt nepříjemný. Ja zkusil tohle a budu to pozorovat. Někde jsem se dočetl, že to může částečně pomoct.

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/wipe-cache-partition/td-p/8475997?src=ShareByUserCM

Kdyby jste objevili nějaký jiný řešení, tak sem s tím.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Yup, znenadání po noci se sleep android ze 80% na 30-40%, bývalo to 50%+ pár updatů dozadu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTASAN: mně do nedávna 23ultra vydržela v pohodě 2 dny a noci, teď tak půlku, bohužel. Věřím, že udělali nějakou sviňárnu a nebo prostě něco podělali, bylo to fakt skokově. V infu baterky ale nic nevypadá, že by mi něco žralo víc.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    DRAGON: Jo to chápu, taky bych to nedělal hned po tom úvodu. Ale snad tím odložením to jen neudrželi, ale fakt i opravili. Ja zatím bez problemu. Jediný nad čím přemýšlím, tak je battery drain, ale četl jsem, že lidi si na to začali atakovat už v UI 6.1 po nějakým updatu. Tak přemýšlím, jestli se mi to taky skokově nezhoršilo a nebi prostě jen stará baterie.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTASAN: o to mi úplně nešlo, když sem se ptal. Změna je dobrá, člověk se učí něco novýho, nezasekava se. Nicméně u tohoto releasu mi šlo o to jestli už opravili ty bugy. A že jich bylo.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    EXCITE: Je tam nějaký bordel a mezitím EUX.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Hele já bych z toho zase takový drama nedělal. Prostě novej systém. Změna, něco o zvyku, něco se da vrátit, něco lepší. Pár problémů bylo, ale žádná apokalypsa se nekonala.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TRAGIKOMIX: Mělo by to být v : Informace o software/ verze poskytovatele služeb-
    že TEKKIT ?
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    EXCITE: No kupoval jsem to v cz. Nevím jak zjistit distribution.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Mne update na S23U zbehol bez problemov. Pre istotu som si ale zalohoval pred tym.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TRAGIKOMIX: zajímavé, taky mám S23 a nic. jakou máš distribuci?
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    EXCITE: Jojo mám s23 a nabízí. Taky do toho zatím nemám koule jít.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: ja ho tam mam, s23 ultra. Ale nejdu do toho
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TRAGIKOMIX: tobě to něco nabízí? Teď koukám a nemám tam žádný update
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    DRAGON: Hele me teda přišlo, že už jsem ho měl plno všude před tím. Galerie, zprávy, foťák...Jediný navíc, co jsem zaznamenal, je Genini na bočním on/off tlačítku, ale dá se to vrátit na původní funkci. Ja měl gemini před tím na swipu z pravého dolního okraje. Takže zadnej novej ai spam jsem nezaznamenal.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTASAN: jak moc je po updatu telefon plnej ai balastu? Nekde sem cetl, ze to nacpali uplne vsude.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja jsem jeden z tech divnejch co resetuji telefon po takovem OTA upgrade. Takze bych se nebal a pak kdyztak nahral predchozi verzi.

Ale to je pouze za okolnosti, ze jsem pripraven obnovit a prihlasit se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam