• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    akorát ho proti starému note není kam vložit.. což je zase opruz.--
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONLY_Q: Bacha na různé modely, já třeba stylus z Tab S7 na 23 Ultra použít nemohu, ale obráceně mi funguje
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    NAVARA: Spen mám u tabletu.. takže použít by se dal..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ONLY_Q: Já ho zvažuji kvůli lepšímu pouzdru :) A stylus bych také používal.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    NAVARA: no mě nejvíc láká ten foťák, ostatní je asi velmi podobné tomu plusku...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Záleží na tom, jestli budeš potřebovat nějaké funkce/výhody Ultra modelu nebo ne.

| Feature        | Galaxy S25+               | Galaxy S25 Ultra                                   |
    | -------------- | ------------------------- | -------------------------------------------------- |
    | Display        | 6.7″ QHD+ (\~513 ppi)     | 6.9″ QHD+ (\~498 ppi), slimmer bezels              |
    | Build          | Armor Aluminum + Victus 2 | Titanium + Gorilla Glass Armor 2                   |
    | Weight         | 190 g                     | 218 g                                              |
    | S Pen          | ❌ No                     | ✅ Yes                                              |
    | Cameras        | 50 MP + 10 MP + 12 MP     | 200 MP + 50 MP periscope + 10 MP + 50 MP ultrawide |
    | Battery        | 4,900 mAh                 | 5,000 mAh                                          |
    | Charging Speed | 45 W wired                | 45 W wired                                         |
    | RAM / Storage  | 12 GB / 256–512 GB        | 12–16 GB / 256 GB–1 TB                             |
    | Price          | \~£999 / \$999            | \~£1,299 / \$1,299                                 |
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    SATAI: koupit nebo obecně jestli ho potřebuju??
    SATAI
    SATAI --- ---
    ONLY_Q: chceš stylus?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Hoj všem,, stojím před rozhodnutím... S25+ nebo S25 ultra,? máte někdo zkušenosti proč ultru a proč ne??
    Díky
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím moc o pomoc a radu, mám nový telefon - Samsung Galaxy A36, přecházím ze Samsung Galaxy A25...
    A na novém mobilu se mi neodesílají zprávy z messengeru. prostě tam přečtu, co mi kdo píše, ale když napíšu zprávu, neodešle se to, píše se pod tím "odesílání", pak se pod tím nepíše nic a není to tam.
    Messenger mám ještě na tom starém telefonu, tam odtamtud to funguje dobře.
    A já ani netuším, kde se ptát. Tak budu moc ráda za nápady. Děkuji
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    *řešili nechodici, hlavně apka signal
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Řešili jste někdy nechodili notifikace z tel. samsung na watch samsung?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: zkus tu 23 updatnout a pak to na ni zkus pls;)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: btw zkoušel jsem jak na S23 bez updatu,tak na S24 s updatem na ONE UI7.0 a na obou to jde udělat.. ale máme pocit,že to pomohlo jen té S23 bez updatu :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ne :( pouze jak zapnout ikonky.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MCKIDNEY: Tak náhodou nevíš jak vrátit zpět, aby byl zapnutý alarm zobrazený nahoře (asi status bar)? Dřív to tam bylo jako ikonka budíku.
    Teď po upgradule se ten budík zobrazí jenom když udělám swipe down jako když chci vidět notifikace.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: dik aspon nemusim nic resit :)) mne to vytimeoutuje nejakou error hlaskou, jedu samsung launcher, vcetne origo phone appky.. tak holt mam smulu :) ale uz se ta baterka trosku uklidnila mi prijde.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KALIBAN: vyzkoušel jsem taky, DIAL funguje,to menu se mi normálně ukáže,a žádný "developer mode" jsem nezapínal..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ano, myslim Settings > About phone > Software information > Build number
    I kdyz to neni v tom menu, tak dalsi aspekty OneUI ten flag nasleduji.

Pak me napada jestli nemas custom dialer - ten by to mohl blokovat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    i když teď si uvedomuju, ty asi nemyslíš aktivaci menu developer mode, ze ne? :) to bude neco jinyho, tak prosim porad co. Jen teda pochybuju, ze Kal bude mit aktivovanyho neco vic, nez ja, my tyhle veci docela konzultujeme..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam