• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Zkusil jsi zapnout developer mod a vynutit konkretni audio streaming?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Se poseru, ten bluetooth audio prenos porad skace, delal sem to zbytecne :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    wow, to je pecka, oni uz umi i obnovit pozice ikonem a adresaru s appkami, tak to je pecka!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: vse vyzalohovano :) diky za checklist!
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Spis jde o to co jsi mohl zapomenout:
    1. Soubory kam Total Commander nevidi
    2. APK co uz znova nenainstalujes
    3. Nastaveni klientu (FairEmail, SmartAudioBookPlayer atd)

Z tech 3 jsem si rikal ze podcenis apky.
    ATAN
    ATAN --- ---
    SMOKY: vcera jsrm cetl ze Ultra ma Snapdragon a znytek Exynos. V Datartu u Ultry pisou SD Gen5.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Switch umi delat i jenom zalohu k prochazeni
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: souhlasim, misto toho, aby mu nechali titanovy ram, tak se vratili k hliniku. Není tam VŮBEC nic novýho, jediná věc, která stojí za zmínku, jsou dva světelnější objektivy, to je vše.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    HANZO: no za mne nuda, možná nějaký upgrade u ultry, čekal sem na 26 base, ale v podstatě tam není žádný zásadní vylepšení oproti moji S22. Navíc v Evropě zase exynos. Děkuji nechci. Pokud člověk nechce velkej mobil tak asi jedině pixel 10 pro nebo iphone 17 pro .
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: to jsem se docetl, ze pro cisty a novy telefon prave neni dobre, tak jsem to radeji vynechal.. samsung account backup zazalohuje wifiny, nastaveni, bluetooth pripojeni atd, se trosku bojim, co vsechno vyzalohuje a prenese na novej OS ten switch :/

ja to vlastne delam z mnoha duvodu, ale ten nejdulezitejsi je asi ten, ze kamosovi u mne doma na mym network streameru (pousteni hudby pres bluetooth do domaciho audia) funguje prenos hudby perfektne (ma nejakou cinskou cihlu) a mne na drahym s23 ultra to kazdou druhou vterinu prska, nestiha, jakoby se chvili audio fastforwardne, pak naopak zpomali, pak zas chvili jede normalne a repete.. nevim, zkousel sem vsechno mozne nastaveni a nic nepomohlo, tak jeste pred tim, nez ten Marantz krasnej kus hardware prodam a koupim stary Sony 2.0 zesik, kterej fungoval perfektne, tak zkusim factory reset... pro me, cloveka, co maka z domova a je zavislej na hrani hudby, je to fakt velkej problem.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Samsung Switch na PC.
    Konkretne appky co nejsou ve store.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nedavno sem objevil kouzlo Synology Photos, strasne rychlej pristup k fotkam doma na NAS, hrozne rychla a cista appka, nechapu, jak sem to mohl davno nepouzivat, synology mam pres 15 let tipuju :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: proces total commanderu je hotovej, jj :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Fotky máš asi automaticky někde zálohovaný na cloudu, že jo? Jinak snad dobrý.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Já se prosím raději ještě zeptám, než ten mobil popravím do továrního: napadá vás, co sem ještě zapomněl? Ať pak nelituju... už sem to strašně dlouho nedělal, tak nevím..

mám hotovo:
    settings / google / backup
    settings / accounts / samsung / backup
    vykopirovany soubory pres total commander
    autentikator backupovanej

napada vas neco dal nez to wajpnu? dik moc
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Chtěl bych tu pochválit JBL Boombox 4 (JBL patří též pod Samsung). Všichni to hejti, proti staršímu o fous lépe znějícímu 3, tak ja ho pochválim.

Integrovali do toho konečně soudobý codec, LC3. Takže to má asi "jen" 60 ms latency a už se to dá normálně nějak používat. Mám rád na tréning Němčiny a fakt nebaví čekat 200ms atp na reakci.

Ještě by to chtělo integrovat microphone array, ale alespoň že takhle.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    + Hezká sleva na Alze na S26 Ultra, rád jsem využil.

- Všechna pouzdra, která jsem viděl, mají vlnu kolem kamer. Tzn žádné - ani tlusté, nemá rovná záda. Budou na tom špatně držet běžné ploché Qi2 powerbanky. Vím že ta Samsung powerbanka je zvedla, no ale tu nikde nevidím a navíc mám už 4 stávající.

+ Ta primární kamera s f/1.4, to je masakr světelnost na poměry mobilů. Periscope s f/2.9 též potěšilo. 3x je stále ostuda, no co nadělám.

- Privacy display pro mě čisté mínus. Využití proto nemám žádné a kazí to ten display celkově i když je to vypnuté. Bohužel z toho korporáty budou učurávat radosti, takže se to prosadí.

-- Baterie jen 5Ah v 2026 na vlajkové lodi je ubohost. Chápu, že se Samsung bojí nové chemie po průšvihu s Note 7, ale sorry jako.

+ Nové CPU atd, v pořádku. Doufám, že alespoň trochu zrychlí Google AI Edge Gallery a prostě i běžný provoz s lokální AI.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: takze se nic nezmenilo :) dik
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Všechny bezpečnostní apky - banky, mfa,… - nepůjdou obnovit, a i některé další budeš muset po resetu znovu přihlásit/nastavit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Prosim pekne, jak je na tom dneska samsung s backupem a restore? Rad bych si resetnul s23u do factory defaultu (zacal se mi tam hrozne srat pracovni/soukromej profil a rad bych z telefonu kompletne dostal veskerej pracovni balast, hrozne me to obtezuje, nastesti to v soucasne praci nepotrebuju, tak to muze pryc), staci mi udelat google backup a pak reset to factory a restore google? nebo mam radeji udelat i nejaky dalsi backup?
    Banky budou asi v haji, co? predpokladam ze sifrovaci klic bude novy a bankovni identita je na nej vazana, takze vse odznova, spravne?

diky za odpoved
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam