• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAVARA: Tebou popisovany bug se mi nedeje, ale v S25U a nasledne v S26U jsem se zasadne postrachal v nastaveni zvuku, vcetne Sound Assistant v Good Lock - takze neumim odhadnout nakolik se mi to chova jinak od standardu. Mmch lepsi, ale porad nejsem uplne spoko. Slo mi teda zejmena o to, aby to neukousavalo zacatek audia pri prehravani pres BT a aby to umelo hrat dve ruzne veci najednou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Proč se mi na 26U ztišuje vyzvánění? Je to na nějakých 20%, zvednu to na 50% (přes nastavení, tj. vidím že zvedám ringtone), dám na bezdrátovou nabíječku a když mi někdo volá, je to zase potichu…

Zkusil jsem vypnout ovládání hlasitosti médii přes boční tlačítka, snad to vydrží, ale chtěl bych ty tlačítka mít univerzálně - co zrovna hraje, to to ztiší/zhlasití; ne locknuté na ringtone (nebo média, pokud to táhlo zapnu)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    A nejde asociovat jinou akci pri vytazeni pera? (LOL :)))

SONIC: jako tusil sem to ze to nebude easy, tak holt mobil zustane takhle, budto to nekdo koupi nebo ho budu mit jako zalohu a mini pracovni stanici :) dik
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: Rám samotnej jde sehnat cca do 1500 czk - 1800 czk. Ale sundat LCD ze starýho rámu je věc kterou podle mě nikdo dělat nechce / neudělá :) Riziko prasknutí je tam tam za mě téměř stoprocentní. Jestli má někdo skill že se mu to daří tak je machr. Pokud by jsi s tím šel do autorizáku tak by rovnou nabídli rám i s LCD.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pokud dam akci create note, tak to otevre celou appku dle ocekavani.

Takze vytazeni pera musi spoustet neco jineho
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AXTHEB: Super ja se jenom snazil srovnat co ctu a co se deje :) dik
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MCKIDNEY: No, a to se mi přesně u té "pište sem" poznámky neukazuje, Jinak ano.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MCKIDNEY: Tohle ale funguje stejně při i bez AoD. Mám vypnutý displej, vyndám pero a hned se mi zapne nová poznámka, uprostřed obrazovky je nějakým comic sansem napsáno Pište sem.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AXTHEB: Predpokladam ze resis tohle

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DRAGON: Není :(
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Aha, tak to bude jine nez ty aod appky.
    Bohuzel nemuzu zreplikovat i sebe na starem OneUI
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: mam vyply AoD a nejde to, to na to vliv nema
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MCKIDNEY: Nemám zapnuté AoD
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AXTHEB: zkus hledat v setting "default note style", tam se da neco vybirat, ale nevim, jestli to je aplikovatelne na screen off memos..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ano da se to udelat vypnutim AoD a pak to delas na lock screen a ta ma svoje pozadi.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DRAGON: Ano. Tam bych chtěl mít na pozadí tečky, stejně jako je mám nastavené na normální poznámce (při odemčeném displeji zmáčknu tlačítko na penu a poklepu na obrazovku)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jo ty budes myslet asi Always on display..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AXTHEB: myslíš, když vytahnes pen a zamčený display se ti zmeni v cerny poznamkovy blok a ty muzes hned psat? nebo jake poznamce?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Poznámce na vypnutý displej se nedá nastavit pozadí? U normální mám ty prostřední tečky píše se mi na to mnohem lépe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam