• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VSOUKOLOHLOREnergetika a energie v politické a hospodářské perspektivě
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Pry bude snaha SEEPIA schodit v Parlamentu... v ramci toho projektu toho mmch delaji mnohem vic (dle svych slov), kvalita dalsich vystupu mi znama neni.

Pavel Janeček: Dovézt 40 % mixu nelze, Česko bude muset zavést regulační stupně | Vysoké napětí #40
    https://www.youtube.com/watch?v=V5E6Eux0FN4
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Já teda ty články z neviditelnypes ani neotevírám... několikrát se mi potvrdilo, že tam jsou lži a fabulace, tak nehodlám takovému plátku zvedat čtenost.

I tak mě argumenty PES zajímají, jen očekávám lepší vstupy než boomerský blog. A děkuji za diskuzi, že jsem nemusel otevírat ani gatestoneinstitute.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    "Ani jedna větrná turbína není zisková bez masivních veřejných dotací, které Evropané každý měsíc zaplatí prostřednictvím svých horentních účtů za energie."

:DDDDDDDDDD
    PES
    PES --- ---
    R_U_SIRIOUS: No jo, zapomínám, že ty bludy a lži, kterým tu OMNI a podobní stále věří jsou prostě nevyvratitelné, protože je to jejich nové náboženství...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    OMNIHASH:

Pes nechápe, že lži a bludy jsou nevyvratitelná přesvědčení. Proto to mají lidé rádi, nedá se to vyvrátit, tak to musí být pravda. 🤪
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PES: tady nikdo nezklame nikdy.... co si čekal, když se sem vřítíš s článkem, kterej lže a překrucuje od začátku do konce? Větrníky bez dotací tu má půlka baltskejch států, a dá se to ověřit (jako většina těhlech lží) na dva kliky ctrl+c ctrl+v. Kdyby to bylo poprvý, nebo po desátý, mávnu nad tím rukou, ale dyť to tu děláš roky, a sám moc dobře víš, že to co postuješ, jsou bohapustý lži, jenom aby to sedělo tvýmu světonázoru, a pak se rozčiluješ, že s tebou nevedu milou pozitivní debatu... dyť to je jak bavit se s malým děckem tohle.
    PES
    PES --- ---
    OMNIHASH: nezklamal jsi - není důležité to klíčové CO, ale je důležité dehonestovat KDO...

Pak se nediv, že jsi pitomec...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAKROUSEK: no ale musíš připravit obhajitelný výpočet který vyjde na požadovanou cenu.......to není tak lehký.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PES: tyvole, gatestone institute, ty musíš ty lumeny fakt oběhnout všechny...cywe, jít se ptát na energetickou transformaci k náckům, tak hlavně, že to dává smysl aspoň tobě. Jako obvykle lži na každým druhým řádku, aby nám pěkně vyšly závěry, to už si tu můžeme rovnou přeposílat řetězový maily.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PES: ERU je vtipna organizace. Od sveho zalozeni ma vzdy cilovou cenu stanovenou politiky a tu pak jenom schvali. Rubberstamping se tomu rika.
    PES
    PES --- ---
    Europe's Race to Net-Zero - and Total Self-Destruction? :: Gatestone Institute
    http://www.gatestoneinstitute.org/22033/europe-net-zero-decarbonization

v překladu lze přečíst např. zde
    EVROPA: Sprint k uhlíkové neutralitě – a totální sebedestrukci - Neviditelný pes
    https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/evropa-sprint-k-uhlikove-neutralite-a-totalni-sebedestrukci.A251228_203322_p_zahranici_nef
    PES
    PES --- ---
    MARASAN: ty jsi hlupák , já nechtěl dotovat OZE nikdy - pro ty pomalejší, když už, tak jen investovat do výzkumu a vývoje
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MARASAN: pes je obecne rozpolcenej hafan
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PAN_SPRCHA: PES nechce dotovat OZE a zaroven chce dotovat OZE, ma to tezky.
    PES
    PES --- ---
    PAN_SPRCHA: není to ideální, na tom se bez problémů shodneme...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PES: no.....dotovat to že státního rozpočtu je super nápad protože máme přebytkový rozpočet a spoustu peněz na rozhazování že.....
    PES
    PES --- ---
    ERÚ rozhodl. Elektřina od ledna zlevní o 15 procent - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-cena-elektriny-klesne-40555198
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    peak coal confirmed

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam