• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KEB: dik :) mam z toho takovy divny pocity, hned na Silvestra me ceka zkouska ohnem, to jestli preziju tak preziju uz vsechno. Akorat je mi na bliti z toho, ze to musim resit tak radikalne, protoze jinak to nejde, takovy to kontrolovany piti aka dve piva a dom - to na me nefunguje. Pripadam si jak v Requiem za sen - v momente, kdy se napiju, neco se v mozku aktivuje a ja liju dokud neodpadnu, je mi to jedno.
    Takze abstak.
    KEB
    KEB --- ---
    A pro velký úspěch mnou často opakované schody voalá:


    KEB
    KEB --- ---
    SA_KRA_: No pokud sis to přiznala a jsi odhodlaná nepít (gratuluji první krok máš za sebou) a nezvládneš to. Tak pořád zbývá hospitalizace na patřičném oddělení tobě blízké odmašťovny. Například pan domácí ClownZeppa je zásadně proti a pere se s tím sám, protože má negativní zkušenosti. Já mám kolem sebe pár lidí, kteří si odmašťovnou prošli a jsou čistí už pěknejch pár let. Tudíž si myslím, že někomu to pomoci může a rozhodně bych tuhle možnost kategoricky nezavrhoval. Koneckonců to zkusit můžeš vždycky. Nicméně pokud jsi skutečně regulérní alkoholik, tak pro tebe bude suchá cesta asi jediné funkční (dlouhodobě) řešení. A tudíž bys k tomu, tak měla přistoupit. Za sebe ti přeju hodně zdaru :)

    ANDR3_I: Já používal různé kombinace všeho jmenovaného. Od zravotních důvodů přes prostej problém s pitím atd. Nakonec to tak nějak pobrali všichni. Po roce to dokonce akceptovala i tchýně :D (která to prostě ne a ne pobrat, že ten zeťák, co nikdy nebyl proti dát si do jedné do druhé a klidně ještě jednou, najednou všechno sveřepě odmítá).

    KLATIC: V okamžiku, kdy už mě to věčný zdůvodňování a vymýšlení zástupnejch důvodů přestalo bavit, říkám tohle co ty. A komu se to nelíbi ten mi může políbit prdel.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    tak jsem k tomu dosla taky - jsem alkoholik.
    bylo to teda narocny a neprijemny, a stalo me to fakt hodne psychickych sil, jedno rozbity kamaradstvi, jednu rozbitou hlavu ... uz nejsem schopna se treba ucit o vikendu do skoly nebo v praci pracovat.
    takze si ode dneska davam abstinenci a jestli to tedka nevydrzim, tak uz mi asi nezbyde vubec nic (z toho mala co se chlastem neposralo).
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: Zvykni si na to že jsi takovej X man a ber to jako vyjímečnost pak ti budou takovýhle divísci u zadku . Tim spíš že si ho musíš hlídat aby na tebe z mrkve nevyskočila jitrnice .
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    ANDR3_I: rikam: ...jsem alkac, svoji cisternu chlastu uz jsem si vypil (coz vetsina meho okoli dobre vi) a pit dalsi by bylo zcela kontraproduktivni a destruktivni ...nekdo se obcas podivi, ale nikdo mi chlast uz dal necpe...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: I alkoholik musí být osobnost takže děkuji nechci je dostačující . A zřejmě ještě musí být patrný odlišný životní styl takže milión důvodů ale ty ať si přeberou oni ne ? Občas se ze srandy kriju náboženským vyznáním .
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    ANDR3_I: Nepiju a tecka, duvod udavat nemusis ;) Nechci, to by melo stacit. Vyfiltruj si moje prispevky, mel jsem tu na to takove cviceni a-la dobri holubi ;) Jsem na mobilu a nejde mi to prilinkovat.
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    ANDR3_I: Ty zdravotní důvody budou asi nejlepší výmluva:) Já bych to hodila na prášky, na který nemůžu pít alkohol. A když to bude doprovázet otázka ohledně zdr.stavu, tak je to prostě moje věc a nechce se mi o tom mluvit.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Prave absolvuju kolo u pritelovych rodicu - nejenze nerozdychavaji ze jsem vegan, ale argument ze nepiju ze zdravotnich duvodu pro ne neexistuje, nekolikrat denne se mi snazi procpat do vseho kus masa a alkoholu... Zatim se drzim. Vlastne jsem na sebe docela pysna, myslela jsem si ze to bude horsi, ale da se to :) zejtra me to ceka znova u mych pribuznych z tatovi strany - a proto me napada - co udavate jako duvod toho ze nepijete?? Nejak nemam chut nekomu vykladat ze jsem alkoholik a opravdu si nedam ani trosicku piva nebo slivovicku po ranu...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB:Asi jo , problém je v tom že si to přizná dost lidí , jenže suchá cesta je dost zásadní změna všeho , nejde jen nepít .
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Myslím si, že pro drtivou většinu z nás tady je jediná cesta ta suchá. Akorát záleží na tom, kdy si to dotyčný přizná :)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KLATIC: A v tom máš pravdu . Pokud do toho jdeš sám , skupina je jinde
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    VOLEMIKI: Houby jen nastavuji zrcadlo.....vytahnou co mas v sobe....cim silnejsi houby tim hlubsi souzneni/prozreni/radosti/depky/sracky z tebe vydolujou...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    RIVA: Jo kámo ještě několikatery vánoce dalších pár průserů a zjistíš že je pro tebe jenom suchá cesta .
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KLATIC: Tyhle terapický dýchánkys houbama nebo LSD jsem podnikal taky hezkejch pár let po sobě mi to i nechtěně vycházelo ukolo čarodějnic . Máš pravdu že jistý jiný úhel pohledu tam je , ale stejně málokdo s tím umí pracovat . Hlavně a to vidím jako problém je to že houby jsou nevyzpytatelné a nedají se dávkovat . Takže to leckoho může hodit uplně jinam a to je průser který dá hodně zabrat .
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    KLATIC: Na kopce chodim kazdy vikend, ale co muze byt krasnejsiho, nez kdyz ti sviti slunce do nosu, vetricek fici do ucha a obracis to pivinko do sebe nekde vysoko nad udolim ;)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    RUMEK: Ja uz na dne byla mockrat a stejne porad ne a ne se odrazit, prej mi chybi pud sebezachovy ;) kazdopadne "vikendovy" chlastani jsem praktikovala posledni rok a prislo mi to mozna jeste horsi nez bejt 6 dni v lihu.. Ty vikendy jsem si davala jakoby za "odmenu" po tom tejdnu co sem byla hodna a zavrena doma, totalne jsem se vzdy vykropila a poalkoholovy deprese pak byly jeste horsi, uz jsem byla na lidi fakt jen hnusna
    RIVA
    RIVA --- ---
    Hmm, vcera kdyz jsem lezl do postele tak jsem se dusoval ze dneska ani slzu. Prislo mi totiz divny ze sebou na navstevu ke kamosovi nesu placacku slivovice a pak jsem jedinej kdo ji tam pije...
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    dneska misto piti doporucuju radsi vypadnout nekam ven mezi stromy a skaly...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam