• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    A ja se tu zrovna dneska chtela zeptat jak zvladate "Vanoce" a Silvestr a vubec ten shon okolo...
    Jsou to prvni svatky co netravim nonstop v lihu takze ten tlak deprese a tma na me docela doleha, a Silvestra se bojim jak cert krize!!
    RIVA
    RIVA --- ---
    Hmm, tak ja jsem v tom zase. Prisly vanoce a spad jsem do toho. Piju venku, piju doma. Manzelku to ale celkem preslo, tak uz jsme se domluvili ze po svatcich zase prestanem. Je daleko zodpovednejsi dikybohu :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    protoze cilem neni nechlastat...cilem je zit...
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KEB: houby opravdu nejsou o navyku .... nekdo si je da treba jen jednou a staci ... a neni ucelem se jako chlastem vymazat , ale provest ukrok stranou ze sveho zacarovaneho alkoholickeho vyslapaneho kruhu a podivat se na sebe z uhlu ktery je pro tebe jinak nedostupny a je absolutne pravdivy (houby ti totiz nedovoli lhat sam sobe)

    jako jinou terapii muzu doporucit vypadnout tak na mesic do zapadlych zakouti hor mimo jakakoli turicticka centra a vesnice a jit a jit a jit a jit.... tak po 14 dnech se tvuj bludny kruh zacne rozpadat a zacnes videt stare chyby (ktere jsi mel za zakladni pilire sveho zivota) a nove moznosti ktere jsi proste nemel jak videt... stejne jako z udoli nevidis co je za kopcema...
    KEB
    KEB --- ---
    KLATIC: KLATIC: Na podobný experimenty jsem měl vždycky dost rozumu. Mně vždycky stačily mý tři návyky, nemusel jsem si vypěstovávat další :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    ANDR3_I: rozumim.... ja to beru i jako psychoterapii .... lezis na terapeutickem gauci podhoubi celeho sveta :o)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KLATIC: Kazdymu funguje neco jineho, ja bych se rada k tomuhle "poznani" dopracovala pomoci psychoterapie :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KEB: ani zdaleka....houby si das jednou max dvakrat za rok jako seanci...a nikoli jako utek pred realitou....houby ti nastavi zrcadlo a ukazou ti cistou pravdu....tedy treba i to proc tak hrozne chlastas...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    Když to tak čtu tak by se měla rubrika rozšířit o další zmašťovadla . Takovejch obezliček bych u abstinentů nečekal . Holt žijem v pekle ale pryč musí jenom jeden čert ?
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: No jsem povznesen tak že pomalu nevím co je pevná země .
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KEB: Ono to ani neni tak o ostatnich lidech jako o me, ja jsem ta co toho panaka chce a odmitat nebude. Ja se totiz jinak "nebavim".
    Jo a barman na me taky koukal kdyz jsem po nem chtela virgin cuba libre a nechapal proc si tamhle nevezmu kolu kdyz je zadarmo :D
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KLATIC: Ja nemuzu uz ani hulit, na moji sociofobii a hranicni poruchu osobnosti je to akorat jeste vetsi hell. Nejvic mi pomahal asi kokain, ale to je jak z blata do louze, navic driv nebo pozdejs by do toho ten chlast stejne zase prisel..
    KEB
    KEB --- ---
    KLATIC: To je jak vytloukat klín klínem :D
    ANDR3_I: On to tady někdo radil (a já tak absolvoval náš firemní večírek) prostě se domluvit na baru s obsluhou, aby ti lila nealko pivo do normálního skla. Výrazně ti to ulehčí situaci, protože ostatní vidí, že jedeš s nima. Odmítnout případného panáka už je poměrně snadné :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    ANDR3_I: dej si houby....ty te zrestartujou a jeste nahlidnes vsechno z jinyho uhlu a zcela pravdive ...me pomohly vyrazne s taji hudby a stim ze abych uvolnene hral se nemusim vylejt....
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KEB: Panakem brusinkovyho dzusu!!! Velka gratulace a svym zpusobem i zavist. A taky ukazka toho ze to jde kdyz se chce

    Ja vcera z donuceni absolvovala firemni vecirek skoly kde se pokousim "dostudovat", a byla to velka vyzva, si nic nedat, nastesti jsme utekli uz tak po hodine a pul. Byt tam chvili dyl sama tak to nedam urcite - proste mi vadej lidi a alkohol ty situace dela snesitelnejsi.
    Obdivuju lidi co prestali pit a porad dokazou chodit do spolecnosti a jakz takz zit svuj dosavadni zivot, ja jsem totalne v pr...., nezbejva mi nez se schovavat doma, nemam zadnou poradnou ventilaci a asi mi z toho brzo hrabne ;)
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Povznes se nad lidskou malost. Kdybys měl šlápnout do xichtu každýmu blbcovi co potkáš, tak něděláš nic jiného. :)

    Tak bando, dneska jsem úspěšně dovršil první rok abstinence. Neměl bych to oslavit třeba panákem? :D
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    DAREBAK: Tak mi kámo zřejmě utekla delší souvislost . Ale má velkou pravdu . byl tady a není což je univerzální na všechny pitomce . Takovýhle chytráci s univerzální pravdou ve mě zbuzují chuť dopustit se přečinu výtržnictví .
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    VOLEMIKI: skret je zbabelcem, o tom zadna. treba ma problem, ktery presahuje nas vsechny a s alkoholem bojuje tak, aby se to dalo cist (coz byl jeho post: narazejici na necitelnost/ nesrozumitelnost). byl tady. a ted neni. wo co go? pijme dal, nebo toho nechme.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    DAREBAK: Skřítek pozlobil a smazal ? Jsem zvědav vyletěli z tebe nějaké emoce to mohlo být zajímavé
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam