Tak ja taky prisadim svoji story
Nikdy jsem nepatril mezi lidi, ktery se oziraji do sracek, patky a soboty vetsinou zakoncujou objimanim hajzlu nebo neskutecnym faux pas.. tyhle situace se mi nikdy nestavaly, ale v poslednich par letech jsem si vypestoval pomerne slusnej navyk na pivo (jinej chlast nepiju takrka vubec). Zacalo to tim, ze jsem si zvykl obcas si doma k veceri otevrit lahvace, potom jsem si zacal kupovat domu pivka a davat si je po praci, coz jsem mel spojeny s jakymsi popracovnim relaxem. Po praci jsem si drepnul ke kompu a dal si par piv. Do toho parkrat tydne hospoda, nebo vecere doma s prateli a po case jsem zjistil, ze uz temer neexistuje vecer kdybych si par kousku nedal. Kdyz jsem jel nekam na vylet (na kole, pesky) vetsinou jsem uz od zacatku premyslel jak by bylo hezky si nekam sednou na pivo a kdyz to tak nebylo, tak jsem vylet nejak nepovazoval za uplnej a zdarilej a to samy zacalo platit o vetsine mych volnocasovych aktivit.
Nejspis to neni nic neobvyklyho a ani tak hroznyho, ale rozhod jsem se s tim neco udelat. Zavislosti se mi hnusej, pred par lety jsem se tezko zbavoval zavislosti na cigaretach a nechci si ted vypestovat dalsi, byt jen psychickou. Piti piva me bavi, ale nechci si na tom ulitnout tak, aby to zasadne ovlivnovalo muj zivot. Brezen jsem vyhlasil mesicem bez piva, abych se otestoval, jak na tom ve skutecnosti jsem a jestli je duvod k panice. Zatim mam za sebou prvni uspesnej vecer, uvidime jak to pude dal :)