ANDR3_I: jsou tri veci, ktery mi ma terapeutka rekla a ktery mi zmenily zivot
- vsechny impulsy, zmeny a jiny veci (odpusteni?) musi vyjit z tebe. Jen z tebe, musi to zacit zevnitr a pak to muze prostoupit do tvyho zivota
- vsechny odpovedi, ktere hledas, v sobe davno mas - jen zahrabany tim balastem, ktery musis odhrnout
- zaslouzis si jen to nejlepsi a vsechno dobro.
Ted trochu ezokecy :)
Zacni s balvanama. Predstav si zivot, jako cestu, na ktery mas balvany, diky kterejm nemuzes jit dal. Jeden po druhym je zacni odhrnovat, abys mohla projit. Nemuzes je odhrnout vsechny zaraz, to proste nejde (aka nemuzes resit karieru, chlast a vztahy zaraz, kazdej balvan bys posunula o trochu jinam a treba i vic do cesty). Kdyz je tam nejakej moc velkej, natrenuj si sily na tech, ktery zvladnes. Az odhrnes balvany - muzes jit dal. Sem tam se ti pak do cesty primota nejakej dalsi sutr, ale to uz neni podstatny, protoze budes vedet, ze ho hrave zvladnes vzit a odhodit.
Jsou to veci, ktery implicitne vsichni vime a mame to v sobe. Zadny dite se nerodi v depresi, al zacina ji mit, az kdyz ma ty sutry na ceste. Pokud ti terapeut nepomaha, vymen ho. Zkus novej pristup a nebud rezignovana, to je skoda zivota a ten mas jen jeden :)
Ses skvela holka a silu svy vule sis uz dokazala, cerpej z toho.