ANDR3_I: Věk je relativní ! Pobavit lidi ? Co to je ? rozesmát je ? To se mi povede i u pokladny v krámě a stačí se usmát , pokud se to odrazí tak máš najednou někoho kdo se chová přátelsky , kamaráda , možná bezejmeného , ale přece . A navíc kamarádi přichází a odchází . Takže je to o úhlu pohledu . A ten platí i pro my self . Nemusím lidi bavit , a tím spíš že jen do 1,5 promile , historkama nebo nějakou klauniádou . Za tu dobu co si se sluchátkama jezdím na kole , právě pro to abych zapomněl na sebe jsem zjistil že hromada lidí z mého okruhu , přešla z údivu a možná pobavení , výsměchu ? , k ladění všelijakých kol a sami plánují kam že se to pojede . Bavím je týdny ! Ne do ožrání , ale inspirací ! Ufuní to on ? Tak já určitě ! Taky mám svůj věk a baví .mě situace kdy mladík kterej se rozhodne jet se mnou čtyři kilometry , ale zaplať pan bůh za to , se otočí a zařve na mě šlápni vole děláš to pro sebe ! Jenom neví že mám už třeba třicet v nohou . Je to sranda , je to povznesení , jistota že člověk není jen opilec , nejdřív zábavnej , pak k smíchu , ale s jistotou ve finále k pláči . Srr ale za tu dobu co to tady navštěvuju mám a opakuju mám svůj pocit že u tebe je to kombinace nudy a touhy být zajímavá . Jestli se sebou nevydržíš tak se na sebe vyprdni a začni dělat něco zajímavýho , něco co má nebo naopak nemá smysl . Placenej terapeut , nevím , klaka ? Zpodstaty svýho živobití tě musí udržet ve sračkách . Co by jinak chudák dělal ? Opravdová pomoc je zadarmo , a hlavně od někoho kdo ti vysvětlí tak abys to pochopila že svět kolem si děláš pouze ty ! Ale je pravdou že povídání minimálně do třetího panáka o tom jek si platím terapii je interesant . Ale pak stejně ho... . To si ve finále řekne ,každej rádoby kamarád . Od pátečního dopoledne do soboty ráno jsem řešil průser v Kácovským pivovaru . Já pivař , alkoholik . Samozřejmě jsem dostal půl dodávky nejlepšího piva od pana sládka . A celou neděli a v podstatě i teď mě těší to že jsem to na kole rozvezl všude možně mezi lidi . Jo šest piv jsem si nechal a vypiju si je . To nezjištné , to překvapení a ta malá radost když jim ty pivka a kór v tomhle horku dáš ? Až pod nos ? Já si kamarády ani přátelé nehledám , oni se najednou stávají sami . Tím spíš že mě z dřívějš znají . Pak mi fakt nedělá problém si dát lahvika když se někde zastavím a kámo řekne tady máš jedno studený , slyšel jsem že jsi přijel . Nevyhledávám chlast , ale ani se nevyhýbám . A použiju to co nemám rád . Dělej si co chceš ! Stejně posíráš jen sama sebe ! Z kamarádů vždycky uvidíš jen pokrčení ramen a záda .