• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ja byla dvakrat a dobry, ale ja mam ted takovy obdobi kdy i ze dvou piv jsem na plech.
    v pondeli je nas, firemni, z prace kam jsem ted nastoupila a kterou mam vazne rada. A kazdej se tesi a ja, jako obvykle, se bojim.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    SA_KRA_: nechodím, nezvládla bych to..
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    chodím a dělám za barem. Na zděšené dotazy odpovídám "naordinoval jsem si detox a krapet se mi protáh, protože se mi zalíbil. Ne, neodvezu vás, nemám papíry". Takže podle podle pravdy.

    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    tak jak zvladate vanocni vecirky? chodite, nechodite?
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    KOVOUN: Dej tomu čas, sem teď nechlastal měsíc v kuse a prvních 14 dní sem byl prý nesnesitelný a pak už se to začalo obracet a začal se ze mě pomalu stávat člověk...
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    Čau, jsem docela v klidu, nejsem ten typ co se klepe na panáka, občas se ožeru někdy nemám míru, tzn že chodit dokážu ale jsem čurák a provokuju bez zábran, seru do koho se dá ale nikdy jsem nikoho nepraštil. Jak kdy, záleží na množství.
    Tak zkoušim nepít, nedávno jsem byl na svý oblíbený párty a prostě si to nedokážu užít, kalil jsem posraný nealko pivo. Jediný co mě baví jsou koncerty a hudba kterou dělám ale prostě já si to neužiju. Jsem v křeči, nervní tak si dám jointa ale je to furt na hovno. To znamená že už nemám co by mě bavilo pokud nebudu popíjet, život je na hovno.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KEB: Bellova obrna licniho nervu virotickeho puvodu. Ze stresu :)
    KEB
    KEB --- ---
    SA_KRA_: a diagnózu víš? Známou takhle honili po všech čertech a všemožných vyšetřeních až jí doktor poslal na psychiatrii prý přecitlivělost. (jednalo se u ní o dlouhodobé zažívací potíže devastačního charakteru a intenzity) Nakonec to byla celiakie spolu s hystaminovou intolerancí.

    WARE: WARE: Všichni předemnou mají pravdu. To nejhorší co můžeš udělat je vletět do chlastu. Tím se ze sraček nevyhrabeš.

    RUMEK: Správně! Na chudej lid musí být přísnost. On ten pevnej řád je pro alkáče, co se snaží vyjet, asi nejdůležitější :)

    WARE: Sakar má recht, chce to postupně, v klidu a metodicky. Ani Řím nepostavili přes noc.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    nikdy neni tak blbe, aby nemohlo byt jeste hur, tohle si posledni dobou rikam dost casto, kdyz resim jednu vec - zdravi. Skoncila jsem ve spitale na neurologii a uz druhy tyden si delam kolecko po magnetickych rezonancich, lumbalnich punkcich, nekonecnych odberech krve a jinych srandach. Rozhybavam pulku obliceje a jsem vdecna za kazdou dvouhodinovku, kdy me neboli hlava.
    Vetsinou to beru dost dobre, ponorila jsem se do kresleni a zacala se ucit nemecky :) ale mela jsem i slaby moment, kdy mi fakt behala hruza po zadech a rikala jsem si, jak si clovek niceho nevazi a dobrovolne se huntuje sam (ano alkaci, myslim nas). Cloveka to donuti premyslet, at chce nebo nechce o tom, jak se k sobe chova.

    KAPULETTKA: prisny rezim je ale neco, na co 90% alkacu reaguje dobre, protoze alkoholismus je z velky casti jen nedostatek sebediscipliny. Chapu frustraci z prace, kdyz clovek si mysli, ze neni vychodisko, ale nemuze chtit resit vsechno zaraz.

    WARE: vem si to poporade, zacni praci, az si vyresis praci, res bydleni, az si zacnes resit bydleni, res chlast. Progres v jedny oblasti ti doda silu a energii jit dal, nesnas se odhrnout vsechny balvany zaraz ..
    KAPULETTKA
    KAPULETTKA --- ---
    RUMEK: Každopádně nemyslím si, že bys to myslel nějak špatně, pokud to tak vyznělo, tak se Ti omlouvám. Jen myslím, že potřebuje jiný přístup, než přísný režim...
    KAPULETTKA
    KAPULETTKA --- ---
    RUMEK: To ano, ale myslím, že člověk, který je sám a ztratil životní směr a smysl, nemá potřebu někde chodit a vyhledávat jiné myšlenky, protože má pouze jednu myšlenku a tou je " Nic za to nestojí, seru na vše." a tato myšlenka je silnější, než cokoliv jiného... nebo alespoň, takhle jsem to měla já, nevím, jak ostatní.
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    KAPULETTKA: Beru to tak, ze potrebuje prijit na jine myslenky, nez "tady se neda zit". A sezenim doma a litovanim se toho nedojde. Samozrejme jsem na jeho strane.
    KAPULETTKA
    KAPULETTKA --- ---
    RUMEK: Tvá reakce mi nepřijde adekvátní ke stavu dotyčného. Pokud už si někdo troufne vylít si své pocity takhle veřejně a troufnu si říct, že celkem i smysluplně a tzv. "to má hlavu i patu" pak asi opravdu hledá pochopení, které u svých blízkých a známých nenašel. To, co pomáhá Tobě nemusí zákonitě pomoct druhým. Pokud nyní vyhořel v práci, kde měl velmi špatné zkušenosti (soudě dle toho, co psal), pravděpodobně potřebuje chvíli odpočinku, aby se vzpamatoval a načerpal síly a hlavně potřebuje nějaké pozitivní povzbuzení, nikoliv rozkazy a potupu (ještě k tomu veřejnou). Potřebuje sílu k tomu, aby se nevrhnul bezhlavě do podobné situace a k tomu potřebuje okolo lidi, co jeho rozhodnutí a stav budou respektovat, nikoliv shazovat. Toť můj názor na věc, pokud někoho pobouřil nebo s ním nesouhlasí, i to se stává, každopádně to není myšleno zle. To v žádném případě. Pěkný večer všem.
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    WARE: Prestan se litovat a koukej si najit praci, nasosko! Sezenim doma niceho nedosahnes. Prace ti da do zivota rad a nejaky ten peniz se ti evidentne taky sikne. Pokud ovsem nedavas vypoved po kazde kalbe. Vydrz tam nejaky cas a hlavne nechlastej. Pri kazdem vstavani do prace po tme a do zimy si vzpomen na svoje nynejsi pekelne sebemrskacske stavy a vydrz.
    WARE
    WARE --- ---
    Tady se neda zit!
    WARE
    WARE --- ---
    Zdravim. Pravdepodobne jsem citove vyhorel. Prisel jsem o veskerou motivaci. V praci mi za mesic zaplatili 6 tacu a rikaji tomu dobra prace za dobry peniz. Dobra prace ve ktery se tolikrat muzes zranit, nebo zabit, ze nenapocitas na prstech jedne ruky. K tomu jsem se nechal zlakat na nejake techno, kde jsem pil. Par piv a panaka rumu, nic zvlastniho, ale z niceho nic si nic nepamatuju. Ruplo mi v kouli. Ze vseho. Nevim jak, ale pamatuji si jak davam nekomu pesti. Ted jsem rozbitej ani nevim jak je to mozny..v praci jsem zkoncil a nemam vubec chut cokoliv noveho zacinat, kdyz uz jsem zase vsechny prachy utratil. Takhle se zit neda a zacina klasicka situace, kdy se nemas na koho obratit a nikdo ti nepomuze, protoze ses bastard. Vsichni ti uspesni a inteligentni usmevavy lide budou pohorseni nad tim, jak se nekdo muze hrabat v popelnici, krast a buhvi kde spat a cekat na vysvobozeni smrti bez nadeje na lepsi zivot. Howgh
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KLATIC: Tajný diskuzi nebo , postihu dle účinné látky ?
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    VOLEMIKI: no uz tomu tak neni...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KLATIC: ObsahTHC se jednoznačně posuzuje Pokud má tunu řízků tak ani gram THC ! Nesedíš za tunu sušiny s O% účinné látky , ani za gram který tam není . Každý kdo měl problémy díky čudce nebo technice byl nepoučítelný a dlouho době chcal proti větru . A stejně sedět jde zazděnej vietnamec . Ne sedlačisko . To máte tajnej diškus ?
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KEB: ne tim myslim ze se mnozstvi ktere uz je trestnym cinem hodnoti vyhradne podle vahy a ne obsahu thc, takze babicka co si vypestuje kytku je na tom se zakonem hur nez typ co si dojde obden k dealerovi....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam